Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Kędzior napisał:

o******** się Sareło od chłopaków z Iny ty dziadu nic tu nie wniosłeś do tej Gminy tylko siejesz zamęt tak jak ten Aptekarz

Akurat jestem Ińszczaninem od urodzenia.Zawsze zależało mi na rozwoju w kierunku wypoczynkowym nie tylko Ińska,ale całej naszej gminy.Dewastacja dróg i dalsze wykopywanie żwiru wpłynie negatywnie na poziom wód w jeziorach  i brak możliwości wypoczynku.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3.6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

31 minut temu, Niestety napisał:

Akurat jestem Ińszczaninem od urodzenia.Zawsze zależało mi na rozwoju w kierunku wypoczynkowym nie tylko Ińska,ale całej naszej gminy.Dewastacja dróg i dalsze wykopywanie żwiru wpłynie negatywnie na poziom wód w jeziorach  i brak możliwości wypoczynku.

Od kiedy mieszkasz w Ińsku od urodzenia? 

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Credo napisał:

Janinko, lepiej zajmij się swoim inwalidą, a nie szukasz zwady z porządnymi ludźmi. Pamiętaj, że co dajesz innym, to do ciebie wróci, stara babo!

WAL się głupolu na łepetynę

Odnośnik do odpowiedzi

Jasiu, ludzie nie są ślepi i widzą, co wyprawiasz. Zamiast ciągle wtrącać się tam, gdzie cię nie chcą, czas spojrzeć w lustro! Może wtedy zobaczysz, kto naprawdę szkodzi innym swoim zachowaniem.

Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka
35 minut temu, Krystyna napisał:

Jasiu, ludzie nie są ślepi i widzą, co wyprawiasz. Zamiast ciągle wtrącać się tam, gdzie cię nie chcą, czas spojrzeć w lustro! Może wtedy zobaczysz, kto naprawdę szkodzi innym swoim zachowaniem.

Pani Ścibor, Pani knucie i szczucie ludzi nie zostanie zapomniane. Ludzie widzą, co Pani robi, i nikt się na to już nie nabiera!

Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka

Pani Burmistrz czy na najblższej sesji można uzyskać informację jakie są dochody z istniejących kopalni żwiru firmy SKSM? Nie mamy prawa głosu na sesjach jako mieszkańcy więc może tą drogą uzyskamy fzw.informację publiczną.Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi
Procedury
9 minut temu, tak napisał:

Droga mieszkanko.Pani Burmistrz zawsze odpowiada na zapytania.Proszę zadać to pytanie do Urzędu Miasta i Gminy w Ińsku.

Jasne na piśmie przez sekretariat i najlepiej dwa tygodnie wcześniej.

Odnośnik do odpowiedzi
Zatroskana mama

Byłam z dziećmi na spacerze wzdluż promenady.Dziecko chciałi siu siu.Tylko krzaki.

Toaleta przenośna Standard

duży szczelny zbiornik zamknięty z deską sedesową

pisuar z odprowadzeniem do zbiornika

dwa niezależne systemy wentylacji grawitacyjnej

zamek wolne/zajęte

zamykanie na kłódkę

system sprężynowego domykania drzwi

otwory w podstawie umożliwiające zakotwienie toalety do podłoża

pojemnik na cztery rolki papieru toaletowego

dach mleczny przepuszczający światło dzienne

wymiary: 1,2 x 1,15 x 2,35 m

Odnośnik do odpowiedzi
Sikać pod krzaki?
1 godzinę temu, Wyborca napisał:

Takie coś postawił liwak nagle teraz placzesz 

Kiedyś był wychodek ale czynny cały rok.Teraz trzeba czekać do sezonu aby się wysikać?Pęcherz nie wytrzyma.

Odnośnik do odpowiedzi
Kto to sprzątnie?

Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku.

Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka
2 godziny temu, Kto to sprzątnie? napisał:

Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku.

A to droga wojewódzka to należy do gminy że p, burmistrz ma to sprzątać najlepiej niech sprząta wszystkie posesje nasze ogródki i obejścia a my będziemy tylko gderać

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kto to sprzątnie? napisał:

Nich ci ścieżkę posprząta Tomczyk-oszust, to jego poroniony pomysł. Ścieżka od Ińska pod Drawsko i dwie osoby tygodniowo po niej spacerujące.

Odnośnik do odpowiedzi
Ciągłość władzy jest?
Godzinę temu, Nie wiesz napisał:

Droga wojewódzka to jest a nikt nie będzie za nich sprzątał

Droga wojewódzka? W obrębie granic miasta to zadanie gminy. Czy wy w tej gminie sprzątacie tylko koło siebie? My też płacimy podatki i łaski nikomu nie robicie.Rozumiem,że drogę wojewódzką w kierunku Recza gmina nie sprząta ul.Sienkieeicza?

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Storkowo napisał:

Nich ci ścieżkę posprząta Tomczyk-oszust, to jego poroniony pomysł. Ścieżka od Ińska pod Drawsko i dwie osoby tygodniowo po niej spacerujące.

Weź Przestań głupoty pisać matole tą ścieżka codziennie chodzi bardzo dużo osób 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...