Niestety Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca Godzinę temu, Kędzior napisał: o******** się Sareło od chłopaków z Iny ty dziadu nic tu nie wniosłeś do tej Gminy tylko siejesz zamęt tak jak ten Aptekarz Akurat jestem Ińszczaninem od urodzenia.Zawsze zależało mi na rozwoju w kierunku wypoczynkowym nie tylko Ińska,ale całej naszej gminy.Dewastacja dróg i dalsze wykopywanie żwiru wpłynie negatywnie na poziom wód w jeziorach i brak możliwości wypoczynku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dobre Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 31 minut temu, Niestety napisał: Akurat jestem Ińszczaninem od urodzenia.Zawsze zależało mi na rozwoju w kierunku wypoczynkowym nie tylko Ińska,ale całej naszej gminy.Dewastacja dróg i dalsze wykopywanie żwiru wpłynie negatywnie na poziom wód w jeziorach i brak możliwości wypoczynku. Od kiedy mieszkasz w Ińsku od urodzenia? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 13 minut temu, Dobre napisał: Od kiedy mieszkasz w Ińsku od urodzenia? Co cię to obchodzi? Czytaj ze zrozumieniem i tyle. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Też dobre Napisano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 54 minuty temu, Dobre napisał: Od kiedy mieszkasz w Ińsku od urodzenia? Ty durniu podatki też płacisz od urodzenia? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 12 godzin temu, Dobre napisał: Od kiedy mieszkasz w Ińsku od urodzenia? Od zapłodnienia i urodzenia.Wystarczy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Credo Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Janinko, lepiej zajmij się swoim inwalidą, a nie szukasz zwady z porządnymi ludźmi. Pamiętaj, że co dajesz innym, to do ciebie wróci, stara babo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jacek Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 9 minut temu, Credo napisał: Janinko, lepiej zajmij się swoim inwalidą, a nie szukasz zwady z porządnymi ludźmi. Pamiętaj, że co dajesz innym, to do ciebie wróci, stara babo! WAL się głupolu na łepetynę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do J.Scibor Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca A ja się tylko przyłączę. Dobrze cię znam i wiem, jakie masz podejście. Zawsze tylko knujesz i intrygujesz! Komu ty właściwie służysz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krystyna Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Jasiu, ludzie nie są ślepi i widzą, co wyprawiasz. Zamiast ciągle wtrącać się tam, gdzie cię nie chcą, czas spojrzeć w lustro! Może wtedy zobaczysz, kto naprawdę szkodzi innym swoim zachowaniem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 35 minut temu, Krystyna napisał: Jasiu, ludzie nie są ślepi i widzą, co wyprawiasz. Zamiast ciągle wtrącać się tam, gdzie cię nie chcą, czas spojrzeć w lustro! Może wtedy zobaczysz, kto naprawdę szkodzi innym swoim zachowaniem. Pani Ścibor, Pani knucie i szczucie ludzi nie zostanie zapomniane. Ludzie widzą, co Pani robi, i nikt się na to już nie nabiera! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Pani Burmistrz czy na najblższej sesji można uzyskać informację jakie są dochody z istniejących kopalni żwiru firmy SKSM? Nie mamy prawa głosu na sesjach jako mieszkańcy więc może tą drogą uzyskamy fzw.informację publiczną.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Droga mieszkanko.Pani Burmistrz zawsze odpowiada na zapytania.Proszę zadać to pytanie do Urzędu Miasta i Gminy w Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Procedury Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 9 minut temu, tak napisał: Droga mieszkanko.Pani Burmistrz zawsze odpowiada na zapytania.Proszę zadać to pytanie do Urzędu Miasta i Gminy w Ińsku. Jasne na piśmie przez sekretariat i najlepiej dwa tygodnie wcześniej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zatroskana mama Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Byłam z dziećmi na spacerze wzdluż promenady.Dziecko chciałi siu siu.Tylko krzaki. Toaleta przenośna Standard duży szczelny zbiornik zamknięty z deską sedesową pisuar z odprowadzeniem do zbiornika dwa niezależne systemy wentylacji grawitacyjnej zamek wolne/zajęte zamykanie na kłódkę system sprężynowego domykania drzwi otwory w podstawie umożliwiające zakotwienie toalety do podłoża pojemnik na cztery rolki papieru toaletowego dach mleczny przepuszczający światło dzienne wymiary: 1,2 x 1,15 x 2,35 m Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Takie coś postawił liwak nagle teraz placzesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sikać pod krzaki? Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 1 godzinę temu, Wyborca napisał: Takie coś postawił liwak nagle teraz placzesz Kiedyś był wychodek ale czynny cały rok.Teraz trzeba czekać do sezonu aby się wysikać?Pęcherz nie wytrzyma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 1 godzinę temu, Wyborca napisał: Takie coś postawił liwak nagle teraz placzesz Liwak kluczy nie oddał... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kto to sprzątnie? Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nie wiesz Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Droga wojewódzka to jest a nikt nie będzie za nich sprzątał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2 godziny temu, Kto to sprzątnie? napisał: Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku. A to droga wojewódzka to należy do gminy że p, burmistrz ma to sprzątać najlepiej niech sprząta wszystkie posesje nasze ogródki i obejścia a my będziemy tylko gderać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Storkowo Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2 godziny temu, Kto to sprzątnie? napisał: Brawo Pani Burmistrz zima jeszcze wróci scieżkę rowerową należy posypywać piaskiem.Ale wózkiem mam trudności aby wjechać pod górę.Mieszkam na Rybionku. Nich ci ścieżkę posprząta Tomczyk-oszust, to jego poroniony pomysł. Ścieżka od Ińska pod Drawsko i dwie osoby tygodniowo po niej spacerujące. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ciągłość władzy jest? Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Godzinę temu, Nie wiesz napisał: Droga wojewódzka to jest a nikt nie będzie za nich sprzątał Droga wojewódzka? W obrębie granic miasta to zadanie gminy. Czy wy w tej gminie sprzątacie tylko koło siebie? My też płacimy podatki i łaski nikomu nie robicie.Rozumiem,że drogę wojewódzką w kierunku Recza gmina nie sprząta ul.Sienkieeicza? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kamil Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 18 minut temu, Storkowo napisał: Nich ci ścieżkę posprząta Tomczyk-oszust, to jego poroniony pomysł. Ścieżka od Ińska pod Drawsko i dwie osoby tygodniowo po niej spacerujące. Weź Przestań głupoty pisać matole tą ścieżka codziennie chodzi bardzo dużo osób Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIE Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Nie macie gamonie poważniejszych spraw na głowie tylko głupotami sie zajmujecie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Zadzwoń do zarządu dróg wojewódzkich to ci powiedzą kto ma sprzątać baranie i nie siej tu zamętu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi