ROMCIO Napisano Wtorek o 11:38 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 11:38 Wieśniaki z IŃSKA DORWALI SIĘ DO RZĄDZENIA,TŁUKI JAKICH MAŁO Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Schalke Fan Napisano Wtorek o 14:10 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 14:10 Myślę, że warto przypomnieć zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do opozycji nieuków Napisano Wtorek o 14:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 14:31 3 godziny temu, rybka napisał: Ale wiocha wychodzi na sesji,jeden przez drugiego popisy nie ważne jakie głupoty mówią,tylko dowalić. Kościelny interpeluje w sprawie ogrodzenia do obecnej burmistrz...I dobrze że chodząc na spacery w końcu wystąpił do władzy.Panie Jerzy a gdzie pan był za poprzedników?Teraz lrzejrzał pan na oczy czy tworzycie nową klikę z bananem i resztą tej pustogłowej opozycji byłych buraków.Do tego dobrali sobie niedouczoną panienkę do wspólnego szczekania.Panie policjant nie widzi pan,że wanienki wyłamują asfalt na poboczach bo te drogi nie są przystosowane do takich ciężarów?Sport będzie istniał bez waszego wyciągania dodatkowych ogromnych sum z i tak ledwo zipiącego budżetu.Nie wiecie co to priorytety?Douczcie się skoro już chcieliście koniecznie zaistnieć.Nie ośmieszajcie się jeszcze bardziej panie Kliś i reszta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mitias Napisano Wtorek o 16:03 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 16:03 Nie porównaj z tymi kopaczami z Ińska,oni wszystko dla szmalu ,bedac radnym,powinni zachowywać się z godnoscia.a oni tyko potrafią się podjudzać,niszczyć ,tacy są radni można zobaczyć gamoniow w sesji ,oglądałam i jestem w szoku kto reprezentuje nas w gminie Szok co oni sobą reprezentują. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano Wtorek o 16:36 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 16:36 21 minut temu, Mitias napisał: Nie porównaj z tymi kopaczami z Ińska,oni wszystko dla szmalu ,bedac radnym,powinni zachowywać się z godnoscia.a oni tyko potrafią się podjudzać,niszczyć ,tacy są radni można zobaczyć gamoniow w sesji ,oglądałam i jestem w szoku kto reprezentuje nas w gminie Szok co oni sobą reprezentują. Radni od Liwaka zachowują się skandalicznie.Uważają,że skoro są przy władzy to im wszystko wolno.Jakby zapomnieli,że ważna jest kultura osobista.Niestety znacznej ińskiej społeczności takie zachowanie pasuje,natomiast radni z komitetu Pani Burmistrz nie zamierzają się wdawać w dyskusje z tematyką ważną ogólnie społeczną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wierny obserwator Napisano Wtorek o 18:37 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 18:37 Radni od P.Burmistrz mają racie że nie dyskutują ,wiedzą ,że nie wygrają z wieśniakami i tylko dlatego nie biorą udziału w Pyskowicach na sesji .Taka sesja nigdy nikt nie widział .Oni myślą ,że atak w perfidny sposób Burmistrz ,ludzie to poprą .Niestety nieuk,i oszołomy był są i tego się nie wypleni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka Napisano Wtorek o 18:49 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 18:49 8 minut temu, Wierny obserwator napisał: Radni od P.Burmistrz mają racie że nie dyskutują ,wiedzą ,że nie wygrają z wieśniakami i tylko dlatego nie biorą udziału w Pyskowicach na sesji .Taka sesja nigdy nikt nie widział .Oni myślą ,że atak w perfidny sposób Burmistrz ,ludzie to poprą .Niestety nieuk,i oszołomy był są i tego się nie wypleni. Anita ty ten tydzień pierwsza zmiana to napierdzielaj w tych od Liwaka pozdrawiam Agnieszka, trzeba Ewy bronić bo ona sama nie da rady a skoro mi dała prace to muszę tu pisać, pamietaj że ty też zaraz do mnie ty dołączysz podobno za Leskiwa masz wskoczycz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano Wtorek o 20:35 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:35 1 godzinę temu, Wierny obserwator napisał: Radni od P.Burmistrz mają racie że nie dyskutują ,wiedzą ,że nie wygrają z wieśniakami i tylko dlatego nie biorą udziału w Pyskowicach na sesji .Taka sesja nigdy nikt nie widział .Oni myślą ,że atak w perfidny sposób Burmistrz ,ludzie to poprą .Niestety nieuk,i oszołomy był są i tego się nie wypleni. Sikorka idz już spać jutro pierwsza zmiana wyśpij się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rak Napisano Wtorek o 20:38 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:38 Mazurek ty lepiej nowej roboty szukaj nieudaczniku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oko Napisano Wtorek o 21:29 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:29 Dno i wodorosty to tutaj są te wasze wypociny. A co obecna władza zrobiła do dziś? I nie chce odpowiedzi : poprawiła po livakach. Co zrobiła z tego, co obiecała w ulotce? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano wczoraj o 09:06 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:06 Ludzie co wy za głupoty tu piszczenie to się czytać tego nie da. Dlaczego się czepiacie tej Maryśki jak chciała staż w szkole bo robi studia i żeby mieć jakąś praktykę. Staż czyli płacone z urzędu pracy a nie z gminy i nic na tym nikt nie straci a ona będzie miała jakieś doświadczenie już w zawodzie Agnieszka jak pisała na Fejsie że jej nie zależy na pracy w gminie i się tam nie pcha to nikt nie pamięta a teraz co tam robi i nikomu to nie przeszkadza już jednego się czepiacie a drugiego już nie. I tym że wytknęła to na sesji to w moim odczuciu było na zasadzie właśnie tego jakie są prowadzone przez Ewę nierówności w tej gminie Agnieszka ma posadkę a Maryśka nie może bo pani burmistrz jej nie ludzi tak samo jak ewke łońska że szkoły wyrzuciła bo jej nie lubi po prostu otwórzcie oczy Dlaczego nikt nie komentuje tego jak procyk ludzi traktuje? I nic mu z tego faktu nikt nie robi mówiła o tym też Maryśka na sesji. Ewka w czterech literach miała wyżywienie dzieci ale już się zbliża rozliczanie jej rządów przez radę to nagle pisemka wstawia na Fejsie żeby ludzie się odnieśli co można zrobić lepiej tylko szkoda że jak były spotkania to bronili tego zbysia i nic nie robili zauważyła że pali jej się siedzenie to nagle zaczęła coś robic ? Zastanówcie się wszyscy jak to wygląda. W gminie się dzieje bagno i to duże tylko ludzie wszystkiego nie widzą i nie wiedza dużo. Banan z tą tabliczka też chciał pokazać jaka Ewunia jest nie słowna w tym co robi. Bardziej interpretujcie pewne rzeczy i myślcie co autor chce wam przekazać a nie tylko że wszyscy na Ewunia najeżdżają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kociołek Napisano wczoraj o 09:39 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:39 24 minuty temu, Mieszkaniec napisał: Ludzie co wy za głupoty tu piszczenie to się czytać tego nie da. Dlaczego się czepiacie tej Maryśki jak chciała staż w szkole bo robi studia i żeby mieć jakąś praktykę. Staż czyli płacone z urzędu pracy a nie z gminy i nic na tym nikt nie straci a ona będzie miała jakieś doświadczenie już w zawodzie Agnieszka jak pisała na Fejsie że jej nie zależy na pracy w gminie i się tam nie pcha to nikt nie pamięta a teraz co tam robi i nikomu to nie przeszkadza już jednego się czepiacie a drugiego już nie. I tym że wytknęła to na sesji to w moim odczuciu było na zasadzie właśnie tego jakie są prowadzone przez Ewę nierówności w tej gminie Agnieszka ma posadkę a Maryśka nie może bo pani burmistrz jej nie ludzi tak samo jak ewke łońska że szkoły wyrzuciła bo jej nie lubi po prostu otwórzcie oczy Dlaczego nikt nie komentuje tego jak procyk ludzi traktuje? I nic mu z tego faktu nikt nie robi mówiła o tym też Maryśka na sesji. Ewka w czterech literach miała wyżywienie dzieci ale już się zbliża rozliczanie jej rządów przez radę to nagle pisemka wstawia na Fejsie żeby ludzie się odnieśli co można zrobić lepiej tylko szkoda że jak były spotkania to bronili tego zbysia i nic nie robili zauważyła że pali jej się siedzenie to nagle zaczęła coś robic ? Zastanówcie się wszyscy jak to wygląda. W gminie się dzieje bagno i to duże tylko ludzie wszystkiego nie widzą i nie wiedza dużo. Banan z tą tabliczka też chciał pokazać jaka Ewunia jest nie słowna w tym co robi. Bardziej interpretujcie pewne rzeczy i myślcie co autor chce wam przekazać a nie tylko że wszyscy na Ewunia najeżdżają. Aż się chce powiedzieć: Przyganiał kocioł garnkowi. Psy wieszacie na Agnieszkę że ma "posadkę" a dziewczyna pracuje w gminie w ramach robót publicznych z Urzędu Pracy. Płaci jej UP a nie gmina. Jasne? To nad Agnieszką możecie się znecać a przewodniczącej wykorzystującej stanowisko do prywatnych celów nie wolno słówka pisnąć? Weź się mieszkańcu ogarnij bo twój wywód cienko wygląda. A Procyk jak ludzi traktuje? Jest zwierzchnikiem od podległych pracowników i musi od nich wymagać solidnej roboty i za to mu płacimy a nie ciamkanie i mizianie jak za Liwaka. Koniec nieróbstwa i tyle w temacie. A że było źle to wszyscy wiedzą, wszystko było spierniczone i teraz Ewa musi to prostować. Świetlica w Czertyniu, mur średniowieczny, boisko sportowe, dach na szkole, stołówka, świetlica w Ściennym i obecnie droga bo tak jest sajgon jak trzeba. Co ty myślisz, ze to wszystko się samo wyprostuje? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano wczoraj o 09:48 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 09:48 Kociołek i widać że w szkole nie nauczono czytania ze zrozumieniem. Ale z ludźmi niższej inteligencji się nie dyskutuje także pozdrawiam serdecznie Agnieszko czy Anitko 😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maks Napisano wczoraj o 11:10 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:10 Na sesji i mediach czepiacie się Pani Burmistrz co zrobiła z pucharami. Chcę tylko przypomnieć że nie ma również kryształów które otrzymał Burmistrz Z. i zdjęć jakie byli mieszkańcy miasta Nörenberg przekazali dla Gminy za rządów Burmistrza L. Te dziwnym trafem zginęły wcześniej tj. przed objęciem władzy przez Panią Szkołut. Ktoś też je upłynnił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano wczoraj o 11:24 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:24 11 minut temu, Maks napisał: Na sesji i mediach czepiacie się Pani Burmistrz co zrobiła z pucharami. Chcę tylko przypomnieć że nie ma również kryształów które otrzymał Burmistrz Z. i zdjęć jakie byli mieszkańcy miasta Nörenberg przekazali dla Gminy za rządów Burmistrza L. Te dziwnym trafem zginęły wcześniej tj. przed objęciem władzy przez Panią Szkołut. Ktoś też je upłynnił. Któż "zasunął" jak nie Liwak z Kupczyniukiem na pamiątkę... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gramatyka Napisano wczoraj o 11:43 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 11:43 32 minuty temu, Maks napisał: Na sesji i mediach czepiacie się Pani Burmistrz co zrobiła z pucharami. Chcę tylko przypomnieć że nie ma również kryształów które otrzymał Burmistrz Z. i zdjęć jakie byli mieszkańcy miasta Nörenberg przekazali dla Gminy za rządów Burmistrza L. Te dziwnym trafem zginęły wcześniej tj. przed objęciem władzy przez Panią Szkołut. Ktoś też je upłynnił. Wiecie co znaczy słowo "zajumali"? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Księgowa Napisano wczoraj o 12:41 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:41 Godzinę temu, Maks napisał: Na sesji i mediach czepiacie się Pani Burmistrz co zrobiła z pucharami. Chcę tylko przypomnieć że nie ma również kryształów które otrzymał Burmistrz Z. i zdjęć jakie byli mieszkańcy miasta Nörenberg przekazali dla Gminy za rządów Burmistrza L. Te dziwnym trafem zginęły wcześniej tj. przed objęciem władzy przez Panią Szkołut. Ktoś też je upłynnił. Ważne że w tabelki wpisujcie a wszystko to wina Liwaka Ja nic nie wiem. Jestem tylko księgową. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
muszka Napisano wczoraj o 12:56 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 12:56 13 minut temu, Księgowa napisał: Ważne że w tabelki wpisujcie a wszystko to wina Liwaka Ja nic nie wiem. Jestem tylko księgową. A LIWAK WSZYSTKO WYCZYSCIŁ CO MÓGŁprzed odejsciem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano wczoraj o 13:04 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:04 Powiem tak też studiuję i też chcę pracę w szkole, w Ińsku jest dużo osób które studiują nie tylko Maryśka ale to jako przewodnicząca rady chciała załatwić sobie pracę to przesada trochę skromności ale liwak obiecał przecież Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kubus Napisano wczoraj o 13:05 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:05 BANAN NA FEJSIE NIE żal sie ,bo to żałosne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obiecanka Napisano wczoraj o 13:06 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:06 Teraz, Wyborca napisał: Powiem tak też studiuję i też chcę pracę w szkole, w Ińsku jest dużo osób które studiują nie tylko Maryśka ale to jako przewodnicząca rady chciała załatwić sobie pracę to przesada trochę skromności ale liwak obiecał przecież Liwak obiecał a pretensje do Ewy no i wielkie halo na sesji że tak nie nada. Kompromitacja Maryśki! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano wczoraj o 13:38 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:38 31 minut temu, Obiecanka napisał: Liwak obiecał a pretensje do Ewy no i wielkie halo na sesji że tak nie nada. Kompromitacja Maryśki! Kto liże dupe ten ma Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano wczoraj o 13:39 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:39 32 minuty temu, kubus napisał: BANAN NA FEJSIE NIE żal sie ,bo to żałosne z***** skoro jesteś taki cwaniak to napisz do niego jak masz problem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ola Napisano wczoraj o 13:41 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:41 Grupa liwak i kpociucha ich nauczyli jak to sie robi ,nawet po trupach a do celi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
v xcv Napisano wczoraj o 13:42 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 13:42 3 minuty temu, Paweł napisał: z***** skoro jesteś taki cwaniak to napisz do niego jak masz problem. ten uj ma ze sobą wielki problem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi