Jurek Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, Paweł napisał: Drogi Panie skup się w tym momencie na akcji zima bo Pani Burmistrz Ewa Szkołut oczywiście zasnęła. Brawo dla wszystkich radnych którzy cały czas czy to pomagają mieszkańcom czy też sami pracują. Radni Kopciucha niech wezmą się do pracy ,i niech nie ujadają jak psy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzykaczka Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 25 minut temu, Jurek napisał: Radni Kopciucha niech wezmą się do pracy ,i niech nie ujadają jak psy Anita - siad! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ślizgawica Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia W Ińsku musi być po świńsku to norma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pan Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Czym może się pochwalić obecna władza po 200 daniach rządzenia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 21 minut temu, Pan napisał: Czym może się pochwalić obecna władza po 200 daniach rządzenia Niczym a nie specjalista do promocji Agnieszka Węglarz działa cuda już Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pani Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 28 minut temu, Pan napisał: Czym może się pochwalić obecna władza po 200 daniach rządzenia Co sie głupio pytasz Michał? Naprawiła zdupiony przez ciebie stadion bo ty zrobileś tam basen. Naprawiła zdupiony przez ciebie twój mur bo nawet tego nie potrafiłeś zrobić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Twój widz Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2 minuty temu, Pani napisał: Co sie głupio pytasz Michał? Naprawiła zdupiony przez ciebie stadion bo ty zrobileś tam basen. Naprawiła zdupiony przez ciebie twój mur bo nawet tego nie potrafiłeś zrobić. By najmniej nie szalała tak jak ty w kinie zrobiłeś tyle złego ,że przez tyle lat takiego bałaganu nikt nie robił .Za takie zachowanie powinies ulice zamiatać i być bardzo ukarany .Ty bez mózgu ukraińska bestio Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pan Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Zapytałem o sukcesy obecnej władz a ty z Michałem wyjeżdżasz,potrafisz wogule rozmawiać.ja mogę podać ci wiele rzeczy które spieprzyła obecna władza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jad Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 9 minut temu, Pan napisał: Zapytałem o sukcesy obecnej władz a ty z Michałem wyjeżdżasz,potrafisz wogule rozmawiać.ja mogę podać ci wiele rzeczy które spieprzyła obecna władza Jak potrafi tylko jadem płuc i nienawiścią do byłej władzy, to na kazde zadane pytanie będzie pluła na was, czy pytanie was dotyczy czy nie. Tacy ludzie, to ludzie toksyczni, zatrują wam życie ile wlezie. Was już nie ma, a cały czas się was obraża, bo z waszego obozu jest większość radnych. I nie spocznie jak nie zniszczy. Jak widzę na ulicy czy w kościele to nie mogę, że tacy ludzie wśród nas żyją. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prostaczko Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 36 minut temu, Pani napisał: Co sie głupio pytasz Michał? Naprawiła zdupiony przez ciebie stadion bo ty zrobileś tam basen. Naprawiła zdupiony przez ciebie twój mur bo nawet tego nie potrafiłeś zrobić. A Ty czytać nie umiesz prosiaczko? Tylko odrazu Pan Michal który jest bardzo dobrym zastępcom burmistrza w gminie Węgorzyno. Najwidoczniej bardzo dobrze wykonywał swoje obowiązki. A na dodatek dodam że dzięki niemu gmina Ińsko skorzystała z licznych projektów które pisał. Rozumiem że jedyne co umiecie to jad z zębów pluć a to nawzywa się wścieklizna. Przykre że takie osoby w ogóle żyją w tej gminie jak ta prostaczka wyborczyni pani szkołut. Cały jej elektorat pewnie jest taki. Tyle że ile go zostało może 100 osób? Strach pomyśleć kto został. Co słyszę w mieście to kto głosował na nią to zawiódł się i nigdy więcej nie popełni tego błędu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mazurek czy dec? Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 35 minut temu, Twój widz napisał: By najmniej nie szalała tak jak ty w kinie zrobiłeś tyle złego ,że przez tyle lat takiego bałaganu nikt nie robił .Za takie zachowanie powinies ulice zamiatać i być bardzo ukarany .Ty bez mózgu ukraińska bestio Żal masz stary dziadu że zwolniono Cie? Nie masz refleksji że byłeś już starszym panem i był czas na emeryturę? Starości pan nie oszukasz. A takie zachowania ubeckie które propagujesz to nie tutaj, w gabinecie tej burmistrz możesz wyprawiać. Widać żal bo co któryś komentarz to z twojego IP ubeku. I tekst ten sam. Nudny jesteś już dziadku. A chociaż z szacunkiem się wyrażaj o innych skoro w domu nie nauczyli to najwidoczniej w kinie nie zasłużyłeś na pracę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Judasze Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Mazurek największym Judaszem Ińska. Zagorzały zwolennik Pani Burmistrz i Pana zastępcy Burmistrz. Otaczają ich na każdym kroku. Nigdy ta gmina nie miała takiej zakały która by poróżniła i obrażała ludzi. Razem ze swoimi kumplami Szafranem i Decem. Świętą trójca Ińsko Plus. Tak samo Anita Sikorska i Agnieszka Węglarz kolejne z grupy Judasza. Każde z nich prezentuje ten sam poziom, jeden wór. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Max Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 49 minut temu, Judasze napisał: Mazurek największym Judaszem Ińska. Zagorzały zwolennik Pani Burmistrz i Pana zastępcy Burmistrz. Otaczają ich na każdym kroku. Nigdy ta gmina nie miała takiej zakały która by poróżniła i obrażała ludzi. Razem ze swoimi kumplami Szafranem i Decem. Świętą trójca Ińsko Plus. Tak samo Anita Sikorska i Agnieszka Węglarz kolejne z grupy Judasza. Każde z nich prezentuje ten sam poziom, jeden wór. Michał idź już spać bo jutro do pracy. Nie pluj tu jadem bo ciebie w insku nikt na burka nie wybierze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 7 godzin temu, Max napisał: Michał idź już spać bo jutro do pracy. Nie pluj tu jadem bo ciebie w insku nikt na burka nie wybierze Powiem tak daj już spokój sobie z tym Michałem to już jest nudne ,Michał to Michał tamto pokaż w końcu sukcesy Pani Burmistrz tak jak ktoś wyżej napisał. Referendum itak się odbędzie wcześniej czy później i nie pomoże tu ani święta trójca ani nikt inny zrozum że ja jako mieszkaniec Gminy chce jej rozwoju a nie stagnacji jak jest obecnie. Ps Pani Burmistrz prostej rzeczy nie umie nawet zrobi a mianowicie odśnieżyć Miasta dziękujemy wszystkim innym oprócz Pani Burmistrz to powinno dać ci do myślenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pan Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia Obowiązkiem władz jest pomagać ludziom, rozwiązywać problemy a jak na razie to władza skłóca ludzi.Znam osoby które latały za podpisami żeby głosować za szkołutową a dziś chcą się wyprowadzić.Wiec zapytam jeszcze raz, jakie ma sukcesy po 200 dniach rządzenia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pani Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia Godzinę temu, Pan napisał: Obowiązkiem władz jest pomagać ludziom, rozwiązywać problemy a jak na razie to władza skłóca ludzi.Znam osoby które latały za podpisami żeby głosować za szkołutową a dziś chcą się wyprowadzić.Wiec zapytam jeszcze raz, jakie ma sukcesy po 200 dniach rządzenia Toż ci napisałam że na razie poprawia inwestycje spaprane przez liwaka a ty tego nie rozumiesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosciu Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 11 godzin temu, Mazurek czy dec? napisał: Żal masz stary dziadu że zwolniono Cie? Nie masz refleksji że byłeś już starszym panem i był czas na emeryturę? Starości pan nie oszukasz. A takie zachowania ubeckie które propagujesz to nie tutaj, w gabinecie tej burmistrz możesz wyprawiać. Widać żal bo co któryś komentarz to z twojego IP ubeku. I tekst ten sam. Nudny jesteś już dziadku. A chociaż z szacunkiem się wyrażaj o innych skoro w domu nie nauczyli to najwidoczniej w kinie nie zasłużyłeś na pracę. Ujem byłeś zostaniesz ,opinia pojdzie za tobą do Wegorzyna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
małgosia Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia Mazurek był najlepszym radnym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kto Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2 godziny temu, małgosia napisał: Mazurek był najlepszym radnym Mieszkam tu od urodzenia a nie znam typa. Kto to w ogóle jest jakiś mazurek? Mało znaczący musi być. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Decyzja Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia Nie popieram Owsiaka. Wielka Orkiestra Świątecznej PomocyZAPRASZAMY MIESZKAŃCÓW NASZEJ GMINY 26 stycznia 2025 r. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 4 godziny temu, Pani napisał: Toż ci napisałam że na razie poprawia inwestycje spaprane przez liwaka a ty tego nie rozumiesz Przez następnych 5 lat będzie poprawiać, niech sama coś od siebie załatwia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nie tak szybko Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia Poczekaj oni pierdzieli w stołki 10 lat Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gienek Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 9 minut temu, Paweł napisał: Przez następnych 5 lat będzie poprawiać, niech sama coś od siebie załatwia. A wy daliście od siebie żwirownie cwaniaki za pieniądze,teraz ulicami jeżdżą jak opętani wanienki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rasputin Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 3 godziny temu, gosciu napisał: Ujem byłeś zostaniesz ,opinia pojdzie za tobą do Wegorzyna O tobie już tam jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lew Napisano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 20 minut temu, gienek napisał: A wy daliście od siebie żwirownie cwaniaki za pieniądze,teraz ulicami jeżdżą jak opętani wanienki Tepa Dzido drogi są publiczne każdy może nią jeździć a szczególnie ciężarowe które płacą duże podatki . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi