Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Godzinę temu, Lachon napisał:

Faktycznie pamiętam jak w 2022/2023 oskarżali księdza Mariusza o pedofilię na ich synku poyebani. Zawiadomienia pisali i chcieli go zniszczyć. Czas pokazać papiery Pani Węglarz jaka pani jest naprawdę. 

Słuchajcie livakowe popłuczyny. Niczym nie zniechęcicie P.Burmistrz do zejścia z drogi zrobienia porządku w Gminie ! W jej jednostkach samorządowych, kinie, szkole,  OPS-ie. P.Agnieszka jest to osoba pomagająca P.Ewie w rozprawieniu się że złogami livaka i kupy w tych jednostkach. Muszą być wyczyszczone, te jednostki, do białej kości z leśkiwów, huczków, taborków, Richarda, szmacioszków i innych takich co zapisali się do związków. Na nic płacze na nic krzyki, bananów, kacapów czy teraz Marysieńki bez Napoleona. Róbta swoje dziewczyny, macie wsparcie większości ińskiej społeczności  !!!

Odnośnik do odpowiedzi
Krotko i na temat
7 minut temu, Za darmo napisał:

Kiedy kolejny cyrk w gminie?Dawno się nie śmiałam.

8 minut temu, Zgred napisał:

Słuchajcie livakowe popłuczyny. Niczym nie zniechęcicie P.Burmistrz do zejścia z drogi zrobienia porządku w Gminie ! W jej jednostkach samorządowych, kinie, szkole,  OPS-ie. P.Agnieszka jest to osoba pomagająca P.Ewie w rozprawieniu się że złogami livaka i kupy w tych jednostkach. Muszą być wyczyszczone, te jednostki, do białej kości z leśkiwów, huczków, taborków, Richarda, szmacioszków i innych takich co zapisali się do związków. Na nic płacze na nic krzyki, bananów, kacapów czy teraz Marysieńki bez Napoleona. Róbta swoje dziewczyny, macie wsparcie większości ińskiej społeczności  !!!

I tu się mylisz. Przejdź się po ulicy i pogadaj z ludźmi.  Większa połowa jest już przeciwko nowej władzy. Nie mają wsparcia.  

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Zgred napisał:

Weź się nie ośmieszaj człowieku dzisiaj pokazała jak jej zależy na mieszkańcach

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Zgred napisał:

Rozpacz dopada panią burmistrz i jej otoczenie. To, czego się dopuszczają – ciągłe obrażanie, wulgaryzacja, wynaturzenia, zatrudnianie osób uwikłanych, a przy tym udawanie, że cokolwiek się robi – jest coraz bardziej widoczne. Słabo to wygląda, że jedyne, co im wychodzi, to skłócanie ludzi i wprowadzanie konfliktów – nie tylko z mieszkańcami, ale z każdym, kto odważy się mówić prawdę. Na tej amatorskiej stronie czujecie się mocni, ukrywając się za pseudonimami. W rzeczywistości jednak poziom, jaki reprezentujecie, jest wszystkim dobrze znany. Wierzcie mi, karma wróci szybciej, niż się tego spodziewacie. Co posialiście, to teraz zbierzecie.

Odnośnik do odpowiedzi
Zatroskana Babcia
2 godziny temu, Lachon napisał:

Faktycznie pamiętam jak w 2022/2023 oskarżali księdza Mariusza o pedofilię na ich synku poyebani. Zawiadomienia pisali i chcieli go zniszczyć. Czas pokazać papiery Pani Węglarz jaka pani jest naprawdę. 

Drastyczna sprawa, o której było głośno w naszej gminie, wciąż budzi we mnie wielkie emocje i smutek. Słyszałam, że Agnieszka Węglarz-Wojtaszek i jej mąż Łukasz Węglarz zgłosili na policję zarzuty wobec księdza Mariusza. W tamtym czasie wiele osób uważało, że te oskarżenia były bezpodstawne i mogły zaszkodzić dobremu imieniu księdza, który od lat z oddaniem służy naszej społeczności. Do dziś trudno mi zrozumieć, jak mogło dojść do takiej sytuacji. Słyszałam że nienawiści. 

Tym bardziej jestem zaskoczona, że Pani Burmistrz Ewa Szkołut zdecydowała się zatrudnić osobę związaną z tamtą sprawą! Wstyd!

– Zatroskana Babcia

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Zatroskana Babcia napisał:

Drastyczna sprawa, o której było głośno w naszej gminie, wciąż budzi we mnie wielkie emocje i smutek. Słyszałam, że Agnieszka Węglarz-Wojtaszek i jej mąż Łukasz Węglarz zgłosili na policję zarzuty wobec księdza Mariusza. W tamtym czasie wiele osób uważało, że te oskarżenia były bezpodstawne i mogły zaszkodzić dobremu imieniu księdza, który od lat z oddaniem służy naszej społeczności. Do dziś trudno mi zrozumieć, jak mogło dojść do takiej sytuacji. Słyszałam że nienawiści. 

Tym bardziej jestem zaskoczona, że Pani Burmistrz Ewa Szkołut zdecydowała się zatrudnić osobę związaną z tamtą sprawą! Wstyd!

– Zatroskana Babcia

Babcia zrób sobie pacówkę i troski Ci zginą. Pozdrowonka stara ruro.

Odnośnik do odpowiedzi
Pali się ale gdzie indziej
6 minut temu, Zatroskana Babcia napisał:

– Zatroskana Babcia

Nie wykorzystujcie tej sprawy, żeby odwrócić uwagę od innego tematu. 

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Zatroskana Babcia napisał:

– Zatroskana Babcia

Babcia a ksiądz Mariusz Ciebie nie używał?

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Ala napisał:

Babcia a ksiądz Mariusz Ciebie nie używał?

Po tym wpisie widać elektorat Szkołutki,Weglarzowa którą mąż napierdala, Szalona Anita którą mordę wydziera ,Procykvstary kawaler 

Odnośnik do odpowiedzi
Wstyd Szkołut
19 minut temu, Gość napisał:

Babcia zrób sobie pacówkę i troski Ci zginą. Pozdrowonka stara ruro.

Nie spodziewałam się tak zjadłego jadu! To co widzę to nienawiść i demoralizacja która przez was przemawia. Reprezentujecie nurt burmistrz. Jest mi wstyd ze pani reprezentacja takie wartości nosi na sztandarach. powinniscie natychmiast podać się do dymisji! 

Odnośnik do odpowiedzi
Do włodarzy
31 minut temu, Widz napisał:

Gołym okiem widać że oderwanie od koryta bardzo boli co Michał?

Proszę nie obrażać Pana Michała Kulczyńskiego, piastuje bardzo odpowiedzialne stanowisko w Gminie Węgorzyno i nad wyraz dobrze sobie radzi. Widać go jednoznacznie po wynikach gminy Węgorzyno. A wy zajadłe szyjące jadem paszkiwle zejdzie z odpowiedzialnego zastępcy któremu najwidoczniej zazdrościcie bo do niczego najwyraźniej nie doszliście czytając wasze zdechłe komentarze. 

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Do włodarzy napisał:

Proszę nie obrażać Pana Michała Kulczyńskiego, piastuje bardzo odpowiedzialne stanowisko w Gminie Węgorzyno i nad wyraz dobrze sobie radzi. Widać go jednoznacznie po wynikach gminy Węgorzyno. A wy zajadłe szyjące jadem paszkiwle zejdzie z odpowiedzialnego zastępcy któremu najwidoczniej zazdrościcie bo do niczego najwyraźniej nie doszliście czytając wasze zdechłe komentarze. 

Tam to on musi się wykazać bo wszedł z układu. Tu mógł się opier*dalać bo nikt mu uwagi nie zwracał. Jacek i Michał byli dogadani ja tobie a ty mi w paradę nie wchodź. Taka to różnica.

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, oczywiste napisał:

Tam to on musi się wykazać bo wszedł z układu. Tu mógł się opier*dalać bo nikt mu uwagi nie zwracał. Jacek i Michał byli dogadani ja tobie a ty mi w paradę nie wchodź. Taka to różnica.

Ten wasz głupek w ząb czesany to po palcu włazi każdemu w d*** ,a jakby chcieli żeby mu włączyć dwa kutasy w d*** za szmal to też by debil pozwoli ,jak jego kuzyn .Niech mi nikt nie mówi że on jest zdrowy na łeb.

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Jegomość napisał:

Ten wasz głupek w ząb czesany to po palcu włazi każdemu w d*** ,a jakby chcieli żeby mu włączyć dwa kutasy w d*** za szmal to też by debil pozwoli ,jak jego kuzyn .Niech mi nikt nie mówi że on jest zdrowy na łeb.

Drogi Panie skup się w tym momencie na akcji zima bo Pani Burmistrz Ewa Szkołut oczywiście zasnęła. Brawo dla wszystkich radnych którzy cały czas czy to pomagają mieszkańcom czy też sami pracują.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Gdzie wasza kultura? napisał:

Nie umiecie pisać o problemach gminy i Ińska? Musicie się opluwać? Straszne bagno w gminie.Żadnej merytoryki i szacunku.Niestety za to wszystko odpowiadają wyborcy.

Strasznie skorumpowana i tępa gmina,wyborcy.

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Paweł napisał:

Drogi Panie skup się w tym momencie na akcji zima bo Pani Burmistrz Ewa Szkołut oczywiście zasnęła. Brawo dla wszystkich radnych którzy cały czas czy to pomagają mieszkańcom czy też sami pracują.

Dwa dni zimy jeszcze w weekend i wielkie haloo.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...