Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.1 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

1 minutę temu, Była w kinie napisał:

Ta gmina powinna zmienić ludzi w kinie ,tam to dopiero ekipa nieudacznikow .Kto tam uczy dzieci śpiewać,coś okropnego nie urażając dzieciom ,oni niczego nie są winni .Oka nie potrafi nauczyć najprostszej piosenki ,nie mówiąc o prostej  kolędzie,gdzie uszy więdną.Kiedy DECA zwolnili to Michał głupek myślał że Olka lepiej go zastąpi .Jego ciężko zastąpić na dobrego instruktora .On był doskonaly.A tu wielka klapa baba nic a nic nie potrafi Pani burmistrz przecież pani była na kolędzie w kinie ,czy to nauczyciel,który bierze dość duże gaże taka hale  to przesada.A poza tym tam nikt nie nadaje się do tej pracy.Przykro że ludzie zatrudnieni przez głupka Michała i Jacka jeszcze tam siedzą i nie h ja nic nie potrafią 

To prawda nic nie robią ,tylko imprezki kupują ,nic od siebie ,jakby byli w innej firmie to dawna by wylot zrobili.Oni nadają się do biedronki lub do Dino ,ale z ich ruchami to też wątpię.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wyborcy? napisał:

Nieudolni to są wyborcy bo z głupoty wybierają coraz głupszych samorządowców.Ci dla odmiany wiedzą jak napelnić swoje kieszenie pieniędzmi wyborców.

Ale zabłysnołes za 600 zł napewno napełnią kieszenie weź się nie ośmieszaj. 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Oytkowa napisał:

To prawda nic nie robią ,tylko imprezki kupują ,nic od siebie ,jakby byli w innej firmie to dawna by wylot zrobili.Oni nadają się do biedronki lub do Dino ,ale z ich ruchami to też wątpię.

Wojtaszkowa zamknij już mordę bo tylko dupe opierdalasz wszystkim .pamiętaj że ludzie pamiętają jaką byłaś gwiazdą Rybki 

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Lol napisał:

Ale zabłysnołes za 600 zł napewno napełnią kieszenie weź się nie ośmieszaj. 

Radni Jacka i glupola Michała nawet 600 stów to za dużo ,za głupoty gadanie na sesji

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Była w kinie napisał:

Ta gmina powinna zmienić ludzi w kinie ,tam to dopiero ekipa nieudacznikow .Kto tam uczy dzieci śpiewać,coś okropnego nie urażając dzieciom ,oni niczego nie są winni .Oka nie potrafi nauczyć najprostszej piosenki ,nie mówiąc o prostej  kolędzie,gdzie uszy więdną.Kiedy DECA zwolnili to Michał głupek myślał że Olka lepiej go zastąpi .Jego ciężko zastąpić na dobrego instruktora .On był doskonaly.A tu wielka klapa baba nic a nic nie potrafi Pani burmistrz przecież pani była na kolędzie w kinie ,czy to nauczyciel,który bierze dość duże gaże taka hale  to przesada.A poza tym tam nikt nie nadaje się do tej pracy.Przykro że ludzie zatrudnieni przez głupka Michała i Jacka jeszcze tam siedzą i nie h ja nic nie potrafią 

Od Pani Oli to wara uczy moją córkę i jestem zadowolony. Napewno tu smaruje wieczna dziewica Agnieszka która chĺopa nawet w domu nie potrafi utrzymać. 

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Roanek napisał:

Radni Jacka i glupola Michała nawet 600 stów to za dużo ,za głupoty gadanie na sesji

Nie no Radni od Ewki którzy śpią na sesji i nie wiedzą za czym głosują

Odnośnik do odpowiedzi
Obserwatorka
Teraz, Piotrek napisał:

Od Pani Oli to wara uczy moją córkę i jestem zadowolony. Napewno tu smaruje wieczna dziewica Agnieszka która chĺopa nawet w domu nie potrafi utrzymać. 

Nie idzie słuchać tego śpiewu ,jak uczy Olka ,pieprzy dzieciom w głowach ,chyba ty się nie słyszysz i nie broń gamonia ,bo płacą jej za naukę ,a nie za siedzenie i picie kawki i ploty.Slyszalamjak  twoja córcia i ty śpiewacie, to nie śpiew na jakimkolwiek poziomie,tylko mam słuch i słyszę .

Odnośnik do odpowiedzi

Nie osądzaj Agnieszki bo to ja piszę mam słuch doskonały .Olka uczy już parę lat i nic nie potrafi nauczyć nawet twojego dziecka .Przykro nie takiego instruktora chcemy .Olka to beztalencie totalne .

Odnośnik do odpowiedzi
Obiektywny

Tak czytam te wasze wypociny i żal mi was ,dupsko ojebac komuś to jest wasze motto ,widzę że Pani Wojtaszkowa robi zdjęcia ale chyba kalkulatorem lepiej by wyszły ,Panie Procyk weź się Pan za robotę w końcu bo narazie tylko ludzi skłóciłes, Pani Burmistrz to samo charytatywnie Pani nie pracujesz za te 9 miesięcy nic nie robienia skasowałaś Pani już 150 tys, procyk że 100 za nic nie robienie .Dobranoc 

Odnośnik do odpowiedzi
Małgośka

A wybierają ich głupcy i rodzinne klany.To samorząd na pięć lat.Zdążą was wycyckać.Nie rozumiecie co to jest globalne myślenie o całej gminie.Jesteście palantami.Niech was dalej skubią.Patrzę na tę waszą zapyziałą gminę i cieszę się że już tutaj nie mieszkam.

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Małgośka napisał:

A wybierają ich głupcy i rodzinne klany.To samorząd na pięć lat.Zdążą was wycyckać.Nie rozumiecie co to jest globalne myślenie o całej gminie.Jesteście palantami.Niech was dalej skubią.Patrzę na tę waszą zapyziałą gminę i cieszę się że już tutaj nie mieszkam.

Jak tu nie mieszkasz to sie nie odzywaj

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Maciek napisał:

Pani Burmistrz skoro nie podpisałaś Pani umowy na odśnieżanie chodników i dróg to łap załopate z z Procykiem i odśnieżanie.Ps wez jeszcze Wojtaszkową bo ona jest od Promocji chyba Ińska

Ale z ciebie głupek!

Odnośnik do odpowiedzi
Tak to działa

Zauważyliście,że od kiedy Szkołutowa została burkiem to ulica do jej domu jest oczyszczana w pierwszej kolejności.Dziury też załatano ale przy gminie już się tak nie śpieszyli.A dziury w drodze do cmentarza tej od drugiej strony jak były tak nadal są.

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Ewa napisał:

Kiedy nowa przewodnicząca zacznie egzekwować działania burmistrzami na zapytania radnych opozycyjnych?

Przewodnicząca może tyle co żyd za okupacji ! A radni mogą zadawać pytania burmistrzowi tylko w ramach swoich kompetencji. Gooowno ich obchodzi np. kogo burmistrz zatrudnia w Urzędzie. Na takie zapytania durnowatych radnych nie ma obowiązku burmistrz odpowiadać! Jasne banany, rusiele i inne głupole ??

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Pytek napisał:

Przewodnicząca może tyle co żyd za okupacji ! A radni mogą zadawać pytania burmistrzowi tylko w ramach swoich kompetencji. Gooowno ich obchodzi np. kogo burmistrz zatrudnia w Urzędzie. Na takie zapytania durnowatych radnych nie ma obowiązku burmistrz odpowiadać! Jasne banany, rusiele i inne głupole ??

Jakie szczęście, że tacy ludzie jak ty ani w radzie ani w urzędzie nie są. Jad, jad, jad, zawiść, zawiść, zawiść. Zobacz czy zupa ci z gara nie wykupiła. 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...