Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Mieszkaniec napisał:

A kto jest radnym z Sienkiewicza?bo tam wieczorem by się przydała jakaś kontrol.k**** u Seroczynskich ,czy kto tam jeszcze mieszka z komina śmieci tygodnia chyba lecą .Smród taki ,że aż się rzygać chce .Sąsiedzi nie widzą co osiada im na oknach z ich komina ? Blok obok ,gdzie była masarnia identycznie .Można przespacerować całe Ińsko ,ale jak się wchodzi w te ulicę te dwa bloki ewidentnie ktoś powinien skontrolować .Tam się nie da oddychać ,smród i dym widac i czuć już od apteki .

Czyjeś słynne powiedzenie, rzygać się chce". Już nie raz tu padło i rzekomo wiemy kto pisze. 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

17 godzin temu, Mieszkaniec napisał:

A kto jest radnym z Sienkiewicza?bo tam wieczorem by się przydała jakaś kontrol.k**** u Seroczynskich ,czy kto tam jeszcze mieszka z komina śmieci tygodnia chyba lecą .Smród taki ,że aż się rzygać chce .Sąsiedzi nie widzą co osiada im na oknach z ich komina ? Blok obok ,gdzie była masarnia identycznie .Można przespacerować całe Ińsko ,ale jak się wchodzi w te ulicę te dwa bloki ewidentnie ktoś powinien skontrolować .Tam się nie da oddychać ,smród i dym widac i czuć już od apteki .

Oj Anita, Anita.

Święta były, w kościele byłaś. 

I nic. Nie pomogło widzę.

To może posiedź, jak ten świstak, popakuj te paczuszki, w te sreberka. Lżej się zrobi. 

No chyba, że to menopauza, to wtedy wszystko jasne.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zawiść i głupota napisał:

A wypalarnia wam nie kopci,żwirki też nie?Przecież można wam wcisnąć każdy lewacki pomysł EU i głupich,polskich ekooszołomów.

W wypalarni chociaż wiadomo co palą ,a tam to akurat nie da się przejść wieczorami 

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Paweł napisał:

Zamiast smarować to wejdź do któregokolwiek mieszkania i spytaj się chyba że piszesz tu tylko aby pisać nikt cie nie zabije jak spytasz

Odbiło ci? Mam zapukać a jak mi otworzą to mam zapytać? Panie Kowalski czy to pan pali śmieci i plastyki w piecu? U mnie od razu byś miał w ryj!

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Ty czubie napisał:

Odbiło ci? Mam zapukać a jak mi otworzą to mam zapytać? Panie Kowalski czy to pan pali śmieci i plastyki w piecu? U mnie od razu byś miał w ryj!

To nie opierdalaj d*** komuś jak boisz się zapytać, Tomasz daj spokój idź się zapytać 

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Ty czubie napisał:

Słyszałem, że co niektórzy dobrze po gębie dają.  

Odnośnik do odpowiedzi
Co nie głupolu

Ty rasowy lewaku a u was w Szczecinie czy Warszafce to pachnie?Dopóki wasza popieprzona EU nie wsadziła nosa w polskie sprawy wszystko było ok.Mamy węgiel i drzewo, przetrwamy nawet brak prądu.Ale ty palancie nie uruchomisz swojego nowoczesnego ogrzewania bez prądu.

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Co nie głupolu napisał:

Ty rasowy lewaku a u was w Szczecinie czy Warszafce to pachnie?Dopóki wasza popieprzona EU nie wsadziła nosa w polskie sprawy wszystko było ok.Mamy węgiel i drzewo, przetrwamy nawet brak prądu.Ale ty palancie nie uruchomisz swojego nowoczesnego ogrzewania bez prądu.

Drewnem możesz palić ale po co do pieca wrzucasz stare gumofilce?

Odnośnik do odpowiedzi

Palcie czym się da bo inaczej EU was zje z kopytami.

Komisja Europejska rozważa też rozszerzenie systemu handlu emisjami i nałożenie podatku ETS3 na rolnictwo! Według medialnych doniesień projekt jest obecnie na etapie analiz i konsultacji. Początkowo system miałby dotyczyć głównie gospodarstw produkujących mięso i mleko, z możliwością rozszerzenia na inne emisje związane z działalnością rolniczą. Totalne, antyrolnicze wariactwo, które doprowadzi do wzrostu cen żywności.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...