Rasputin Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 10 godzin temu, Mieszkaniec napisał: A kto jest radnym z Sienkiewicza?bo tam wieczorem by się przydała jakaś kontrol.k**** u Seroczynskich ,czy kto tam jeszcze mieszka z komina śmieci tygodnia chyba lecą .Smród taki ,że aż się rzygać chce .Sąsiedzi nie widzą co osiada im na oknach z ich komina ? Blok obok ,gdzie była masarnia identycznie .Można przespacerować całe Ińsko ,ale jak się wchodzi w te ulicę te dwa bloki ewidentnie ktoś powinien skontrolować .Tam się nie da oddychać ,smród i dym widac i czuć już od apteki . Czyjeś słynne powiedzenie, rzygać się chce". Już nie raz tu padło i rzekomo wiemy kto pisze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Poczytaj Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Jak przeczytasz na bip to tam właśnie radnym jest mieszkaniec domu o którym piszesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ktoś Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 36 minut temu, Poczytaj napisał: Jak przeczytasz na bip to tam właśnie radnym jest mieszkaniec domu o którym piszesz Może to on kopci z komina? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Może Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Że im tak wolno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 30 minut temu, Ktoś napisał: Może to on kopci z komina? A może zesrałeś się co za czuby brakuje wam zajęcia to ulicę sprzątać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zawiść i głupota Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 A wypalarnia wam nie kopci,żwirki też nie?Przecież można wam wcisnąć każdy lewacki pomysł EU i głupich,polskich ekooszołomów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 17 godzin temu, Mieszkaniec napisał: A kto jest radnym z Sienkiewicza?bo tam wieczorem by się przydała jakaś kontrol.k**** u Seroczynskich ,czy kto tam jeszcze mieszka z komina śmieci tygodnia chyba lecą .Smród taki ,że aż się rzygać chce .Sąsiedzi nie widzą co osiada im na oknach z ich komina ? Blok obok ,gdzie była masarnia identycznie .Można przespacerować całe Ińsko ,ale jak się wchodzi w te ulicę te dwa bloki ewidentnie ktoś powinien skontrolować .Tam się nie da oddychać ,smród i dym widac i czuć już od apteki . Oj Anita, Anita. Święta były, w kościele byłaś. I nic. Nie pomogło widzę. To może posiedź, jak ten świstak, popakuj te paczuszki, w te sreberka. Lżej się zrobi. No chyba, że to menopauza, to wtedy wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 2 godziny temu, Zawiść i głupota napisał: A wypalarnia wam nie kopci,żwirki też nie?Przecież można wam wcisnąć każdy lewacki pomysł EU i głupich,polskich ekooszołomów. W wypalarni chociaż wiadomo co palą ,a tam to akurat nie da się przejść wieczorami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 Zamiast smarować to wejdź do któregokolwiek mieszkania i spytaj się chyba że piszesz tu tylko aby pisać nikt cie nie zabije jak spytasz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ty czubie Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 29 minut temu, Paweł napisał: Zamiast smarować to wejdź do któregokolwiek mieszkania i spytaj się chyba że piszesz tu tylko aby pisać nikt cie nie zabije jak spytasz Odbiło ci? Mam zapukać a jak mi otworzą to mam zapytać? Panie Kowalski czy to pan pali śmieci i plastyki w piecu? U mnie od razu byś miał w ryj! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 4 minuty temu, Ty czubie napisał: Odbiło ci? Mam zapukać a jak mi otworzą to mam zapytać? Panie Kowalski czy to pan pali śmieci i plastyki w piecu? U mnie od razu byś miał w ryj! To nie opierdalaj d*** komuś jak boisz się zapytać, Tomasz daj spokój idź się zapytać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Puk puk Napisano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 45 minut temu, Ty czubie napisał: Odbiło ci? Mam zapukać a jak mi otworzą to mam zapytać? Panie Kowalski czy to pan pali śmieci i plastyki w piecu? U mnie od razu byś miał w ryj! Słyszałem, że co niektórzy dobrze po gębie dają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiara Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 W blokach byłego p g r u na boh warszawy to naprawde jest tragedia ,tam w nocy nie uchylisz okna .to te bloki na górce przy monopolu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tlen Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Oddychanie d***** to będzie wam pachniało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fico Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Możecie czarować jak tylko chcecie ale oddychanie takim smrodem jest nie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ficaj Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 5 minut temu, Fico napisał: Możecie czarować jak tylko chcecie ale oddychanie takim smrodem jest nie do zaakceptowania. Jedź do Niemiec tam pachnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIE Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 3 godziny temu, Ficaj napisał: Jedź do Niemiec tam pachnie. Przestań pyskować i smrodzić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Co nie głupolu Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Ty rasowy lewaku a u was w Szczecinie czy Warszafce to pachnie?Dopóki wasza popieprzona EU nie wsadziła nosa w polskie sprawy wszystko było ok.Mamy węgiel i drzewo, przetrwamy nawet brak prądu.Ale ty palancie nie uruchomisz swojego nowoczesnego ogrzewania bez prądu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIE Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 3 godziny temu, Co nie głupolu napisał: Ty rasowy lewaku a u was w Szczecinie czy Warszafce to pachnie?Dopóki wasza popieprzona EU nie wsadziła nosa w polskie sprawy wszystko było ok.Mamy węgiel i drzewo, przetrwamy nawet brak prądu.Ale ty palancie nie uruchomisz swojego nowoczesnego ogrzewania bez prądu. Drewnem możesz palić ale po co do pieca wrzucasz stare gumofilce? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tumany Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Palcie czym się da bo inaczej EU was zje z kopytami. Komisja Europejska rozważa też rozszerzenie systemu handlu emisjami i nałożenie podatku ETS3 na rolnictwo! Według medialnych doniesień projekt jest obecnie na etapie analiz i konsultacji. Początkowo system miałby dotyczyć głównie gospodarstw produkujących mięso i mleko, z możliwością rozszerzenia na inne emisje związane z działalnością rolniczą. Totalne, antyrolnicze wariactwo, które doprowadzi do wzrostu cen żywności. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Dlaczego nie można wyrzucać gruzu w zubiku???? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Płaski Napisano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Witam wszystkich noworocznie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PSZOK Napisano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Wszystko wyrzucajcie do przydrożnych rowów.Stare ciuchy i meble też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 To są jaja co ta kobieta robi. Rusz d***! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wybór Napisano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 To co? W Nowym Roku czekają nas wybory? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi