Malgogoska Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu A kiedy jest sesja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Beata Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu A kiedy jest sesja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pola Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Malgogoska napisał: Wiesz tak płaczemy za twoim liwakiem że łzy leja mi się po d**** ha ha. Po d**** to ty się podrap lepiej bo tylko to ci zostało Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zdzichu Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Beata napisał: A kiedy jest sesja W czwartek o godzinie 15 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkaniec Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu Burmistrz choćby jedną rzecz zrobiła np stoły na ryneczku ,przecież to nie majątek.Od czego pani i jej wicek jesteście ,za co bierzecie tak wysokie pensje pytam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 49 minut temu, mieszkaniec napisał: Burmistrz choćby jedną rzecz zrobiła np stoły na ryneczku ,przecież to nie majątek.Od czego pani i jej wicek jesteście ,za co bierzecie tak wysokie pensje pytam. Jedynie co robi to zatrudnia następnych ludzi a niby Gmina biedna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Gmina napisał: Jedynie co robi to zatrudnia następnych ludzi a niby Gmina biedna Kogo zatrudniła? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, ??? napisał: Kogo zatrudniła? Wejdź na BIP to zobaczysz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Inspektor ds urbanistyki i zamówień publicznych. To się pytam czym zajmuje się Pan Zastępca jak tym zajował się wcześniej Kupczyński . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
O nie Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, Gmina napisał: Inspektor ds urbanistyki i zamówień publicznych. To się pytam czym zajmuje się Pan Zastępca jak tym zajował się wcześniej Kupczyński . Kupczyniak to się zajmował czym innym niekoniecznie z pożytkiem dla mieszkanców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadeusz Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, O nie napisał: Kupczyniak to się zajmował czym innym niekoniecznie z pożytkiem dla mieszkanców A czym zajmuje się Procyk oprócz odpowiedzi nie wiem ,to nie moje kompetencje, od tego jest pracownik to po h** on tam jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Kupczyński to zajmował się zwalnianiem dobrych pracowników i zatrudnianiem swoich przydupasów i malowaniem pocztowek i jazdy na pole namiotowe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Szkołutowa pobije rekord Lewaka w zatrudnianiu ilości osób.Tak wydaje się i tak nędzny budżet.To wyjątkowo pechowa gmina,same głąby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kukmen Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Wiem napisał: Kupczyński to zajmował się zwalnianiem dobrych pracowników i zatrudnianiem swoich przydupasów i malowaniem pocztowek i jazdy na pole namiotowe A kogo pozwalnial Kupczyński ? Z tego co wiem, to wiele ale to wiele osób zostało. A teraz ? Gmina biedna, pieniędzy nie ma a na 1 stanowisku 2 osoby pracują. Więc ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysiek Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, Kukmen napisał: A kogo pozwalnial Kupczyński ? Z tego co wiem, to wiele ale to wiele osób zostało. A teraz ? Gmina biedna, pieniędzy nie ma a na 1 stanowisku 2 osoby pracują. Więc ?? Dokładnie. Niby mamy Panią burmistrz, a role burmistrza piastuje Procyk to się zgadza 1 stanowisko 2 osoby Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szukaj mieszkańcu Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu BiP to dostępność informacji gminnych.A u was. To zapewne ukrywanie dokumentów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi