Malgogoska Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu A kiedy jest sesja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Beata Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu A kiedy jest sesja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pola Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Malgogoska napisał: Wiesz tak płaczemy za twoim liwakiem że łzy leja mi się po d**** ha ha. Po d**** to ty się podrap lepiej bo tylko to ci zostało Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zdzichu Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Beata napisał: A kiedy jest sesja W czwartek o godzinie 15 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkaniec Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Burmistrz choćby jedną rzecz zrobiła np stoły na ryneczku ,przecież to nie majątek.Od czego pani i jej wicek jesteście ,za co bierzecie tak wysokie pensje pytam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 49 minut temu, mieszkaniec napisał: Burmistrz choćby jedną rzecz zrobiła np stoły na ryneczku ,przecież to nie majątek.Od czego pani i jej wicek jesteście ,za co bierzecie tak wysokie pensje pytam. Jedynie co robi to zatrudnia następnych ludzi a niby Gmina biedna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Gmina napisał: Jedynie co robi to zatrudnia następnych ludzi a niby Gmina biedna Kogo zatrudniła? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, ??? napisał: Kogo zatrudniła? Wejdź na BIP to zobaczysz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 4 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Inspektor ds urbanistyki i zamówień publicznych. To się pytam czym zajmuje się Pan Zastępca jak tym zajował się wcześniej Kupczyński . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
O nie Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Gmina napisał: Inspektor ds urbanistyki i zamówień publicznych. To się pytam czym zajmuje się Pan Zastępca jak tym zajował się wcześniej Kupczyński . Kupczyniak to się zajmował czym innym niekoniecznie z pożytkiem dla mieszkanców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadeusz Napisano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, O nie napisał: Kupczyniak to się zajmował czym innym niekoniecznie z pożytkiem dla mieszkanców A czym zajmuje się Procyk oprócz odpowiedzi nie wiem ,to nie moje kompetencje, od tego jest pracownik to po h** on tam jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Kupczyński to zajmował się zwalnianiem dobrych pracowników i zatrudnianiem swoich przydupasów i malowaniem pocztowek i jazdy na pole namiotowe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Szkołutowa pobije rekord Lewaka w zatrudnianiu ilości osób.Tak wydaje się i tak nędzny budżet.To wyjątkowo pechowa gmina,same głąby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kukmen Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Wiem napisał: Kupczyński to zajmował się zwalnianiem dobrych pracowników i zatrudnianiem swoich przydupasów i malowaniem pocztowek i jazdy na pole namiotowe A kogo pozwalnial Kupczyński ? Z tego co wiem, to wiele ale to wiele osób zostało. A teraz ? Gmina biedna, pieniędzy nie ma a na 1 stanowisku 2 osoby pracują. Więc ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzysiek Napisano 40 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 40 minut temu 56 minut temu, Kukmen napisał: A kogo pozwalnial Kupczyński ? Z tego co wiem, to wiele ale to wiele osób zostało. A teraz ? Gmina biedna, pieniędzy nie ma a na 1 stanowisku 2 osoby pracują. Więc ?? Dokładnie. Niby mamy Panią burmistrz, a role burmistrza piastuje Procyk to się zgadza 1 stanowisko 2 osoby Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi