Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Laki napisał:

Do wymiany to jest twoja Burmistrz a nie radni którzy dobrze że są bo chociaż mają kontrolę nad tymi bzdetami ktore one chce robić.uz

Tu jest pytanie, czy zrobicie referendum o odwołanie burmistrza i rady czy tylko burmistrza? Według mnie trzeba odwołać wszystkich bo jak tylko burmistrza, a radni bezradni zostają na stołkach to nie idziemy na referendum. 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 1.7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

34 minuty temu, Wiem napisał:

Aptekarz sie pcha na stołek

A co masz do niego?! Boisz się bo cię wygryzie. Ty buraku zawistny. Kłamiesz wzbudzasz brzydką atmosferę i szczujedz na niewinnego człowieka niemiecka świnio.

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, xxpsiotkaxx napisał:

Mniejsza w większość fakt jest taki, że o nim jest tu cicho.. i nie napinaj się tak jak guma w gaciach bo z tego co widziałem to gorsze obelgi piszecie. :)

No to jesteś szczęściarz i usprawiedliwiony i możesz uśmiercać żywych. Skąd wiesz czy do ciebie w nocy kostucha nie przyjdzie. Co jej powiesz że to był tylko żart bo inni pisali? Bydlak!

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, xxpsiotkaxx napisał:

Jak przyjdzie kostucha to jeszcze z nią papierosa zapale bo na coś trzeba umrzeć :)

A na marginesie to co się dzieje z Ińską gastronomia na plaży ? Będąc ostatnio na spacerze widziałem jak rozbierają budki..

Wypier+dalaj uśmiechnięty kretynie. Z kretynami się nie rozmawia.

Odnośnik do odpowiedzi
Świat zza gminnych krat
Godzinę temu, Karol napisał:

Obserwator ty startuj na Burmistrza bo widać najebane masz w tej głowie

Wystarczy, że masz tego co wybrałeś za pewne przygłupie.. pani burmistrz, która bez jakiegoś idioty zastępcy czy zwał jak zwał pożal się boże prawej rączki nie potrafi się nawet wypowiedzieć na obradach .. chłopa wszyscy nie nawidzą i z tego co wyczytałem wcześniej w niektórych wypowiedziach, że ktoś zagląda w papiery w gminie i zaczyna robić innym koło d***.. wcale się nie zdziwię jak otworzy się puszka, że to właśnie on zaczyna mieszać :) 

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...