Mercedes Napisano Poniedziałek o 10:24 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:24 2 godziny temu, FAKT napisał: TO NAJGORSZY TYP JAKIEGO ZNAM,TO ON WCHODZI W BUCIORACH W ŻYCIE INNYCH ,TAK MU KAZAŁ DURNOWATY michał Pokaż jakiś jeden przykład że to on wchodzi komus w buciorach w życie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Baran Napisano Poniedziałek o 12:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:31 2 godziny temu, Mercedes napisał: Pokaż jakiś jeden przykład że to on wchodzi komus w buciorach w życie. Głupi jesteś jak nie wiesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Płetwa Napisano Poniedziałek o 14:14 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:14 3 godziny temu, Jan napisał: banan to durak tak jak wielu innych w radzie robią tylko zadymę i nic dobrego dla nas nie robią Ale tych duraków ktoś wybrał?Czyżby tacy sami durni wyborcy byłej ekipy?Jeżeli są tylko po to aby utrudniać jakiekolwiek działania to inicjatywa należy wyłącznie do Szkołut.Pod warunkiem,że ma jakąś inicjatywę dla gminy?I nie chodzi tutaj o imprezki dreda czy wieży.Oni tylko doją budżet.Chodzo o działania inwestycyjne i gospodarcze.Nie zaliczył bym do nich cyganerię z plaży czy przy okazji właśnie namiotowych imprezek.Nie tędy droga.Tutaj nie spotkałem nigdzie kawiarni z prawdziwego zdarzenia.Częst korzystałem z uroków jeziora nurkując ale poza wodą bieda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano Poniedziałek o 16:01 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:01 3 godziny temu, Baran napisał: Głupi jesteś jak nie wiesz Ty to jesteś naprawdę prawdziwy Baran ,kolega zadał Ci pytanie to odpowiada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano Poniedziałek o 19:53 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:53 Dzialoszewska to dobra manipulantką,chyba to każdy wie .ZA biopaliwa to powinna siedzieć ,A nie władza dała jej dwie siedziby ,żeby robić libacje alkoholowe .nawet zrobili rolety anty ,żeby ich nie widział nikt co tam się wyprawia .Nie ma nadzoru na tą wiedźmę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Klęska Napisano Wtorek o 13:35 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 13:35 Obecna też nie jest lepsza.Ta gmina ma pecha do zarządców.Biorą kasę i pierdzą w stołki.Gmina widmo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano Wtorek o 15:59 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 15:59 2 godziny temu, Klęska napisał: Obecna też nie jest lepsza.Ta gmina ma pecha do zarządców.Biorą kasę i pierdzą w stołki.Gmina widmo. Teraz jest źle ,ponieważ macki Jacka i Michała nadal są i robią pod górę teraźniejszej burmistrz ,ona powinna jak najszybciej te macki w szkole kinie i gminie po przerywac ,gdy tego nie zrobi to pójdzie na szczaw.Oni wszystko robią jej na złość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano Wtorek o 16:29 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 16:29 27 minut temu, Wyborca napisał: Teraz jest źle ,ponieważ macki Jacka i Michała nadal są i robią pod górę teraźniejszej burmistrz ,ona powinna jak najszybciej te macki w szkole kinie i gminie po przerywac ,gdy tego nie zrobi to pójdzie na szczaw.Oni wszystko robią jej na złość. Co ty pitolisz Jacek ma nową robotę i ma gdzieś teraz Gminę, zarabia tak samo a nikt mu d*** nie obrabia, Michał to samo także przestańcie już tu pisać o nich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do małego Kazia Napisano Wtorek o 16:54 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 16:54 22 minuty temu, Kazik napisał: Co ty pitolisz Jacek ma nową robotę i ma gdzieś teraz Gminę, zarabia tak samo a nikt mu d*** nie obrabia, Michał to samo także przestańcie już tu pisać o nich. A wiesz Kazio co to recydywa? Poducz się trochę tłumoku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
he he Napisano Wtorek o 16:59 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 16:59 28 minut temu, Kazik napisał: Co ty pitolisz Jacek ma nową robotę i ma gdzieś teraz Gminę, zarabia tak samo a nikt mu d*** nie obrabia, Michał to samo także przestańcie już tu pisać o nich. A skąd wiesz gdzie pracuje? Skąd wiesz ile zarabia? Już widzę jak gdzieś z fopafu zarabia 20 kafli! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano Wtorek o 17:09 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 17:09 9 minut temu, he he napisał: A skąd wiesz gdzie pracuje? Skąd wiesz ile zarabia? Już widzę jak gdzieś z fopafu zarabia 20 kafli! Robi u księdza zbiera tace liwak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano Wtorek o 17:44 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 17:44 Tłumok to tt jesteś Gamoniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lis Napisano Wtorek o 17:44 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 17:44 45 minut temu, he he napisał: A skąd wiesz gdzie pracuje? Skąd wiesz ile zarabia? Już widzę jak gdzieś z fopafu zarabia 20 kafli! Bo wiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wow Napisano Wtorek o 18:18 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 18:18 Gieniusz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano Wtorek o 19:19 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 19:19 Liwak pracuje w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Srodowiska w Szczecinie p.o. Kierownika Komórki ds. Organizacyjnych Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano Wtorek o 19:32 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 19:32 2 godziny temu, he he napisał: A skąd wiesz gdzie pracuje? Skąd wiesz ile zarabia? Już widzę jak gdzieś z fopafu zarabia 20 kafli! Widzisz jaki gamon jesteś 20tys to zarabia Ewka Z Markiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Burek specjalista Napisano Wtorek o 19:45 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 19:45 24 minuty temu, Wiem napisał: Liwak pracuje w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Srodowiska w Szczecinie p.o. Kierownika Komórki ds. Organizacyjnych Na organizacji się zna wszak to jego zasługa,że zorganizował gminie żwirownię.Wszyscy o tym wiedzą . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
TKM Napisano Wtorek o 19:49 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 19:49 29 minut temu, Wiem napisał: Liwak pracuje w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Srodowiska w Szczecinie p.o. Kierownika Komórki ds. Organizacyjnych Rzepa mu załatwił stołek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Henio Napisano Wtorek o 19:51 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 19:51 1 minutę temu, TKM napisał: Rzepa mu załatwił stołek A niech idzie z tym Michałem w po zdu niech nie wracają zajoby Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano Wtorek o 20:52 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 20:52 Godzinę temu, Burek specjalista napisał: Na organizacji się zna wszak to jego zasługa,że zorganizował gminie żwirownię.Wszyscy o tym wiedzą . Żwirownię to zafundowała nam Tereska a nie on sprawdź sobie plany kto je zatwierdził Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
.zwirownia Napisano Wtorek o 21:34 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:34 40 minut temu, Michał napisał: Żwirownię to zafundowała nam Tereska a nie on sprawdź sobie plany kto je zatwierdził Jacek z Michałem zaklepali żwirownie taka prawda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano Wtorek o 21:51 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 21:51 17 minut temu, .zwirownia napisał: Jacek z Michałem zaklepali żwirownie taka prawda. Gówno wiesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ktoś Napisano Wtorek o 23:15 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 23:15 W dniu 14.11.2024 o 09:29, Anita napisał: Paulina Kalinowska. Nie ładnie. Mamy Twoje IP. Przeprosisz za wszystko i wszystkich. Mam całą litanię Twoich komentarzy! Do zobaczenia Czy ktoś wie o kim w ogóle była mowa i o co chodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
janina Napisano wczoraj o 07:11 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 07:11 9 godzin temu, Jan napisał: Gówno wiesz Jan przestań pier,dolić i wykręcać kota ogonem. Liwakowi dwie kadencje zajęło okłamywanie ludzi że żwirowni nie otworzy, a jednak rok przed wyborami otworzył i to jemu sie należy pomnik hańby a Michałowi też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
BASKA Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, janina napisał: Jan przestań pier,dolić i wykręcać kota ogonem. Liwakowi dwie kadencje zajęło okłamywanie ludzi że żwirowni nie otworzy, a jednak rok przed wyborami otworzył i to jemu sie należy pomnik hańby a Michałowi też. Te dwa bydlaki nigdy nie powinni wrócić do IŃSKA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi