Rudolf Napisano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 godzin temu Haha ,a to one były tak dobrze żywione,przez diabetyka ,że ważą 200 kg. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anita Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Paulina Kalinowska. Nie ładnie. Mamy Twoje IP. Przeprosisz za wszystko i wszystkich. Mam całą litanię Twoich komentarzy! Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Teraz, Anita napisał: Paulina Kalinowska. Nie ładnie. Mamy Twoje IP. Przeprosisz za wszystko i wszystkich. Mam całą litanię Twoich komentarzy! Do zobaczenia Niby jakich komentarzy? Jakie IP co to kuuwa jest bezpieka? To już nic nie można skomentować? Nie masz cyganie co robić w pracy tylko szpiegostwo uprawiasz? Nie starczyło że na sesje nie można przyjść, na gminnym fejsbuku zabrać głos z imienia i nazwiska tak jak na sesji. Ale ty kretynie wolisz szukać nawet na cafe bo ci się krytyka nie podoba. Miej w głowie tylko to że za krytykę władzy jeszcze nikt nikogo nie śledził. Waldek z Ewą nie wiedzą co robić to podpierdalają ludzi. Ewka jeszcze 5 miesięcy i won razem z mareczkiem won na 4 wiatry. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wujek Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, Anita napisał: Paulina Kalinowska. Nie ładnie. Mamy Twoje IP. Przeprosisz za wszystko i wszystkich. Mam całą litanię Twoich komentarzy! Do zobaczenia To jest strona gminna każdy może na nią wejść. To jest strona dla mieszkańców a wy nawet straszycie żeby nie wchodzić na nią. To Marek taki mądry i to wymyślił czy podpowiedział mu tatuś Racin z teczka kapusia TW. No tej strony na nie zamknięcie bo ludzie wezmą w końcu taczki i nie będą czekać nawet tych 7 miesięcy. Taka dobra rada! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
precz Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Godzinę temu, Anita napisał: Paulina Kalinowska. Nie ładnie. Mamy Twoje IP. Przeprosisz za wszystko i wszystkich. Mam całą litanię Twoich komentarzy! Do zobaczenia Do czego Ewka jej mąż Waldek i ich przyboczny Marek są zdolni! Wychówek komuny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jurek Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Ewke pocałujcie w konefke Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
grill Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Mloda paterkowa na fb griluje Efke i Procyka. Zarzuca im kłamstwo i niewiedze i jeszcze takie tam. A Efka udaje że deszcz pada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sebastian Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Niech popatrzy młoda paterkowa na siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oko Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Godzinę temu, Sebastian napisał: Niech popatrzy młoda paterkowa na siebie Ona swojego nie widzi, to chodzący ideał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Paweł Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 5 godzin temu, jurek napisał: Ewke pocałujcie w konefke To robota Marka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
za co Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, Paweł napisał: To robota Marka No to za co my jemu płacimy tej łysej pale. Za wyśmiewanie nas, zamykanie nam gęby, wytykanie palcami!? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Program na 5 lat Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jak to za co? Tak jak poprzednim.Za pierdzenie w stołek i reprezentowanie Szkołut.Pełna demokracja z wybrańcami,reszta wynocha na 5 lat.Jesteście zbędni,sami wiemy jak podnosić podatki i opłaty lokalne,jak podwyższać swoje zarobki i jak zamykać wam wyborcy usta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Kiedyś smarował tu Michał i myślę że teraz też tylko po to żeby coś się działo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Widz napisał: Kiedyś smarował tu Michał i myślę że teraz też tylko po to żeby coś się działo Kupczyk będzie startował u nas na buraka i dlatego tu nadal smaruje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Daruś Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu Wy nie znacie Michała K,to dopiero menda Ińska.Po trupach do celu cwel idzie.Sprzedalby matkę i ojca za parę groszy .Nie widziałam takiego chciwca jak on .To człowiek wyzuty ze wszystkiego.Ma wielkie parcie zostać burmistrzem w Ińsku.A pani Ewa niech się ma na baczności ,że któregoś pięknego dnia będą chcieli ją wykopać z hukiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu W Storkowie znowu egipskie ciemności,a lampy miały być takie wspaniałe, wsadźcie sobie je w du...!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiadomo że Napisano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, Gość napisał: W Storkowie znowu egipskie ciemności,a lampy miały być takie wspaniałe, wsadźcie sobie je w du...!!! Te słowa to do Liwaka Kupczyniaka i Tomczyka bo to oni takie lampy załatwili Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Światło Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu Śtorkowo to ciemny lud,więc lampy im nie potrzebne.Oni wolą zwirków i swojego Tomczyka.To wyborcy Liwaka i kupy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lampa Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Światło napisał: Śtorkowo to ciemny lud,więc lampy im nie potrzebne.Oni wolą zwirków i swojego Tomczyka.To wyborcy Liwaka i kupy. Poświec zapalniczka o swoją łysa łepetyne, to pomyślą że dzień jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gienek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu W d**** mam Storkowo i ich lampy ,nie im świeci ten palant przewodniczacy ujem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tomek Napisano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Daruś napisał: Wy nie znacie Michała K,to dopiero menda Ińska.Po trupach do celu cwel idzie.Sprzedalby matkę i ojca za parę groszy .Nie widziałam takiego chciwca jak on .To człowiek wyzuty ze wszystkiego.Ma wielkie parcie zostać burmistrzem w Ińsku.A pani Ewa niech się ma na baczności ,że któregoś pięknego dnia będą chcieli ją wykopać z hukiem. Powiem Ci tak wolę jego niż tą twoją Ewe ,dzisisiaj jej koleżanka Anitka tylko się ośmieszyła swoimi wpisami ,zapomniał wół jak z Marcinem szalała a teraz to świętą Maryja .Szkoda tylko hej chłopa bo widać że to dobry człowiek a wziął sobie takiego a szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tolo Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, Tomek napisał: Powiem Ci tak wolę jego niż tą twoją Ewe ,dzisisiaj jej koleżanka Anitka tylko się ośmieszyła swoimi wpisami ,zapomniał wół jak z Marcinem szalała a teraz to świętą Maryja .Szkoda tylko hej chłopa bo widać że to dobry człowiek a wziął sobie takiego a szkoda gadać. I dobrze, pokazuje tragedie i bezradność władzy. Ich nie doszła radna, obnaża tylko tych cepów że są gnojami. Do roboty w amazonie lepiej niech jeździ dalej a nie robi z siebie wielką urzędniczkę. Jełopa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu 52 minuty temu, Tomek napisał: Powiem Ci tak wolę jego niż tą twoją Ewe ,dzisisiaj jej koleżanka Anitka tylko się ośmieszyła swoimi wpisami ,zapomniał wół jak z Marcinem szalała a teraz to świętą Maryja .Szkoda tylko hej chłopa bo widać że to dobry człowiek a wziął sobie takiego a szkoda gadać. "Wolę jego niż tą twoją Ewę"?Wolisz Michała K.?Zostawcie w spokoju Anitki i inne pitki.Tu się ważą losy Michała i Ewy!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pola Napisano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 6 godzin temu Kopciuch nie tyle obrażał,znęcał się ,niszczył przez lata ludzi i cicho sza była .PAnita to pikuś z Michałem ,ona piszę prawdę ,a wy się nie obrażajcie ,każdy ma swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tak Napisano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 5 godzin temu Wolę Michała niż te zapyziałą babe. Upodli każdego jak jej przydupas z mężulkiem razem wzięci. Trio zarządców się znalazło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi