11.11.2024 Napisano Poniedziałek o 13:19 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:19 16 minut temu, Ku pamięci lewactwa napisał: .🇵🇱 Dziś obchodzimy Narodowe Święto Niepodległości. 11 listopada 1918 roku, po 123 latach Polska odzyskała niepodległość. Żadne święto Piłsudski został podrzucony przez Niemców i zawłaszczył decyzje podjęte wcześniej przez prezydenta Stanów, który przedstawił nowy porządek w Europie w tym prawo do wolnego i suwerennego państwa dla Polaków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
idź Napisano Poniedziałek o 14:55 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:55 1 godzinę temu, 11.11.2024 napisał: Żadne święto Piłsudski został podrzucony przez Niemców i zawłaszczył decyzje podjęte wcześniej przez prezydenta Stanów, który przedstawił nowy porządek w Europie w tym prawo do wolnego i suwerennego państwa dla Polaków. Że też taki się znajdzie co niczego świętować nie potrafi. Idź na marsz LGBT Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
11.11.2024 Napisano Poniedziałek o 15:34 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:34 37 minut temu, idź napisał: Że też taki się znajdzie co niczego świętować nie potrafi. Idź na marsz LGBT Byłem i bardzo fajnie było. 😝🤩 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Liw Napisano Poniedziałek o 15:54 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:54 W dniu 10.11.2024 o 16:44, Irena napisał: Ja słyszałam że jest taniej I taka prawda nie podoba się to jest wybór nikt nikogo nie zmudza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano Poniedziałek o 16:05 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:05 2 godziny temu, 11.11.2024 napisał: Żadne święto Piłsudski został podrzucony przez Niemców i zawłaszczył decyzje podjęte wcześniej przez prezydenta Stanów, który przedstawił nowy porządek w Europie w tym prawo do wolnego i suwerennego państwa dla Polaków. Święto Niepodległości jest świętem Polaków,a nie Piłsudskiego,który wcale nie uczestniczył w ostatnich walkach o wolność,lecz zajmował się kochankami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zero Napisano Poniedziałek o 17:19 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:19 Godzinę temu, tak napisał: Święto Niepodległości jest świętem Polaków,a nie Piłsudskiego,który wcale nie uczestniczył w ostatnich walkach o wolność,lecz zajmował się kochankami. Zero tolerancji dla pustaka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mniej niż zero Napisano Poniedziałek o 17:53 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:53 Zero tolerancji dla lokalnych pustaków,lewaków i komuchów.Kto was uczył historii tłumoki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiktor Napisano Poniedziałek o 18:22 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:22 Pani Ewo Szkołut niech mi Pani poco wam jest Facebook skoro robicie blokadę komentarzy zachowujesz się jakbyś żyła w czasach PZPR, wstyd i hańba, ale pewnie nie ty wpadłaś na ten pomysł tylko twój Bodygard ,w maju już cie niema bo ludzie mają was dosyć do roboty Lenie śmierdzące. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Karol Napisano Poniedziałek o 19:05 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:05 3 godziny temu, Liw napisał: I taka prawda nie podoba się to jest wybór nikt nikogo nie zmudza Jak można być takim panie Kalinowski pilnuj pan swego interesu a nie bruździsz komuś dobrze ludzie wiedzą że to twoja robota z tymi oszczerstwami sam Pan nie może utrzymać u siebie pracowników co jestem to nowa twarz swego pan nie widzisz pod nosem a czyjeś pod lasem tak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano Poniedziałek o 19:25 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:25 19 minut temu, Karol napisał: Jak można być takim panie Kalinowski pilnuj pan swego interesu a nie bruździsz komuś dobrze ludzie wiedzą że to twoja robota z tymi oszczerstwami sam Pan nie może utrzymać u siebie pracowników co jestem to nowa twarz swego pan nie widzisz pod nosem a czyjeś pod lasem tak Ale on nie blokuje wpisów jak Ewka i ochroniarz i tu jest problem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hehe Napisano Poniedziałek o 19:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:31 24 minuty temu, Karol napisał: Jak można być takim panie Kalinowski pilnuj pan swego interesu a nie bruździsz komuś dobrze ludzie wiedzą że to twoja robota z tymi oszczerstwami sam Pan nie może utrzymać u siebie pracowników co jestem to nowa twarz swego pan nie widzisz pod nosem a czyjeś pod lasem tak Helena nie produkuj się❤️ A faktycznie dobrze się facet rozwinął 20 osób zatrudnia w kilku placówkach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborcza Napisano Poniedziałek o 19:36 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:36 Szkołód naucz cynzury Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano Poniedziałek o 19:48 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:48 39 minut temu, Karol napisał: Jak można być takim panie Kalinowski pilnuj pan swego interesu a nie bruździsz komuś dobrze ludzie wiedzą że to twoja robota z tymi oszczerstwami sam Pan nie może utrzymać u siebie pracowników co jestem to nowa twarz swego pan nie widzisz pod nosem a czyjeś pod lasem tak Otóż to ,jak sięgam pamięcią ,wcześniej w Ińsku nie było osoby ,która aż tak próbowała sklucic ludzi .Nagonkę zaczął straszną na burmistrz .Niech popatrzą na siebie ,będą tracić klientów ,jak żonka będzie taka opryskliwa.Niech zwrócą uwagę ,że ludzie zaczynają jeździć po leki do miast ,bo jedna apteka nie do końca zaopatrzona ,a w drugiej obsługa czasami daje wiele do życzenia . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pracownik Napisano Poniedziałek o 19:50 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:50 Nie dziwi mnie ze zatrudnia 20 osób w kilku placówkach, przecież się nie rozerwie żeby być we wszystkich he he he Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano Poniedziałek o 20:03 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:03 No jak wypadła dzisiejsza akademia w kinie ,czy jak zwykle nic nie dali od siebie .Oni tylko wykorzystują szkole i przedszkole ,hor kredo ,od siebie nic.Po co burmistrzowa płaci za. NIEROBSTWO pytam .Ile pieniędzy idzie w błoto. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kłamczucha Napisano Poniedziałek o 20:18 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:18 23 minuty temu, Mieszkanka napisał: Otóż to ,jak sięgam pamięcią ,wcześniej w Ińsku nie było osoby ,która aż tak próbowała sklucic ludzi .Nagonkę zaczął straszną na burmistrz .Niech popatrzą na siebie ,będą tracić klientów ,jak żonka będzie taka opryskliwa.Niech zwrócą uwagę ,że ludzie zaczynają jeździć po leki do miast ,bo jedna apteka nie do końca zaopatrzona ,a w drugiej obsługa czasami daje wiele do życzenia . Jeśli ktoś się czepia Pana Krzysztofa i jego apteki to niechybnie to musi być Ewka i jej mąż Waldek. W nowej aptece pracują bardzo grzecni ludzie. Właściciel z żoną bardzo służą pomocą. Rozwijają się a taki Walduś siedzi w oknie i plotkuje na cafe na konkurencję. Przecież to nie on ma interes by obalić Ewkę tylko liwakowo- kupczykaniowa swołocz. Ewka zamknęła fejsbuka i dzieci się że ludzie dają upust bo głupia jak but i na dodatek kłamczucha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano Poniedziałek o 20:22 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:22 Teraz, kłamczucha napisał: Jeśli ktoś się czepia Pana Krzysztofa i jego apteki to niechybnie to musi być Ewka i jej mąż Waldek. W nowej aptece pracują bardzo grzecni ludzie. Właściciel z żoną bardzo służą pomocą. Rozwijają się a taki Walduś siedzi w oknie i plotkuje na cafe na konkurencję. Przecież to nie on ma interes by obalić Ewkę tylko liwakowo- kupczykaniowa swołocz. Ewka zamknęła fejsbuka i dzieci się że ludzie dają upust bo głupia jak but i na dodatek kłamczucha. Ja nie jestem od Ewy ani od Kalinosia ale wiem całą nagonkę tu prowadzi Krzysio. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano Poniedziałek o 20:42 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:42 19 minut temu, Gość napisał: Ja nie jestem od Ewy ani od Kalinosia ale wiem całą nagonkę tu prowadzi Krzysio. To nie jest nagonka, tylko prawda. Prawda boli. I nie umie się z nią skonfrontować nisko upadła burgielmajster. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
no tak Napisano Poniedziałek o 20:50 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:50 26 minut temu, Gość napisał: Ja nie jestem od Ewy ani od Kalinosia ale wiem całą nagonkę tu prowadzi Krzysio. Krzysio Paluch aaaa to mów od razu. Ta wesz wszędzie miesza i umie każdą władzę oczarować swoim tłustym łbem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Napisano Wtorek o 11:55 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 11:55 15 godzin temu, Gość napisał: Ja nie jestem od Ewy ani od Kalinosia ale wiem całą nagonkę tu prowadzi Krzysio. Nagonke to robi p, Kalinowski na swoją konkurencję, może się boi że straci klientów jakoś byłem u P, Szkołut i towar jest i czysto. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tak to jest Napisano Wtorek o 12:04 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 12:04 Gdyby nie przypadkowy awans jego żony to apteki już by nie było.A tak trwa do tego DOZ,który nawet nie zareklamował jako formę zakupu.Syf i drożyzna.Nowa apteka jest i to bardzo dobrze bo bez konkurencji Szkołut obdzierał by ze skóry ludzi chorych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano Wtorek o 12:28 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 12:28 22 minuty temu, Tak to jest napisał: Gdyby nie przypadkowy awans jego żony to apteki już by nie było.A tak trwa do tego DOZ,który nawet nie zareklamował jako formę zakupu.Syf i drożyzna.Nowa apteka jest i to bardzo dobrze bo bez konkurencji Szkołut obdzierał by ze skóry ludzi chorych. Powiem ci tak, w duupie byłes i góówno widziałeś. Akurat siedzisz w kieszeni Szkołuta i wiesz czy on bankrutuje czy nie, tak samo jak ja wiem czy ty bankrutujrsz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
litości Napisano Wtorek o 12:41 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 12:41 44 minuty temu, Piotr napisał: Nagonke to robi p, Kalinowski na swoją konkurencję, może się boi że straci klientów jakoś byłem u P, Szkołut i towar jest i czysto. Jakąż to konkurencją może być dla Pana Krzysztofa miernota Waldemar z koziej Wólki. Nóż ludzie trochę powagi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
błond Napisano Wtorek o 15:15 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 15:15 Jprd kto to pisał???? Czyżby Leśkiw? Nie wierzę!!! Może Marek jak myślicie a może Paluch hihihi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano Wtorek o 15:17 Zgłoś Udostępnij Napisano Wtorek o 15:17 Nie myli się ten kto nie pracuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi