Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Ku pamięci lewactwa napisał:

.🇵🇱 Dziś obchodzimy Narodowe Święto Niepodległości. 11 listopada 1918 roku, po 123 latach Polska odzyskała niepodległość.

Żadne święto  Piłsudski został podrzucony przez Niemców i zawłaszczył decyzje podjęte wcześniej przez prezydenta Stanów, który przedstawił nowy porządek w Europie w tym prawo do wolnego i suwerennego państwa dla Polaków. 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 1.5 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

1 godzinę temu, 11.11.2024 napisał:

Żadne święto  Piłsudski został podrzucony przez Niemców i zawłaszczył decyzje podjęte wcześniej przez prezydenta Stanów, który przedstawił nowy porządek w Europie w tym prawo do wolnego i suwerennego państwa dla Polaków. 

Że też taki się znajdzie co niczego świętować nie potrafi. Idź na marsz LGBT 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, 11.11.2024 napisał:

Święto Niepodległości jest świętem Polaków,a nie Piłsudskiego,który wcale nie uczestniczył w ostatnich walkach o wolność,lecz zajmował się kochankami.

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Ewo Szkołut niech mi Pani poco wam jest Facebook skoro robicie blokadę komentarzy zachowujesz się jakbyś żyła w czasach PZPR, wstyd i hańba, ale pewnie nie ty wpadłaś na ten pomysł tylko twój Bodygard ,w maju już cie niema bo ludzie mają was dosyć do roboty Lenie śmierdzące. 

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Liw napisał:

I taka prawda nie podoba się to jest wybór nikt nikogo nie zmudza

Jak można być takim panie Kalinowski pilnuj pan swego interesu a nie bruździsz  komuś dobrze ludzie wiedzą że to twoja robota z tymi oszczerstwami  sam Pan nie może utrzymać u siebie pracowników co jestem to nowa twarz swego pan nie widzisz pod nosem a czyjeś pod lasem tak

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Karol napisał:

Jak można być takim panie Kalinowski pilnuj pan swego interesu a nie bruździsz  komuś dobrze ludzie wiedzą że to twoja robota z tymi oszczerstwami  sam Pan nie może utrzymać u siebie pracowników co jestem to nowa twarz swego pan nie widzisz pod nosem a czyjeś pod lasem tak

Ale on nie blokuje wpisów jak Ewka i ochroniarz i tu jest problem. 

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Karol napisał:

Helena nie produkuj się❤️ A faktycznie dobrze się facet rozwinął 20 osób zatrudnia w kilku placówkach 

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Karol napisał:

Otóż to ,jak sięgam pamięcią ,wcześniej w Ińsku nie było  osoby ,która aż tak próbowała sklucic ludzi .Nagonkę zaczął straszną na burmistrz .Niech popatrzą na siebie ,będą tracić klientów ,jak żonka będzie taka opryskliwa.Niech zwrócą uwagę ,że ludzie zaczynają jeździć po leki do miast ,bo jedna apteka nie do końca zaopatrzona ,a w drugiej obsługa czasami daje wiele do życzenia .

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Mieszkanka napisał:

Otóż to ,jak sięgam pamięcią ,wcześniej w Ińsku nie było  osoby ,która aż tak próbowała sklucic ludzi .Nagonkę zaczął straszną na burmistrz .Niech popatrzą na siebie ,będą tracić klientów ,jak żonka będzie taka opryskliwa.Niech zwrócą uwagę ,że ludzie zaczynają jeździć po leki do miast ,bo jedna apteka nie do końca zaopatrzona ,a w drugiej obsługa czasami daje wiele do życzenia .

Jeśli ktoś się czepia Pana Krzysztofa i jego apteki to niechybnie to musi być Ewka i jej mąż Waldek. W nowej aptece pracują bardzo grzecni ludzie. Właściciel z żoną bardzo służą pomocą. Rozwijają się a taki Walduś siedzi w oknie i plotkuje na cafe na konkurencję. Przecież to nie on ma interes by obalić Ewkę tylko liwakowo- kupczykaniowa swołocz. Ewka zamknęła fejsbuka i dzieci się że ludzie dają upust bo głupia jak but i na dodatek kłamczucha. 

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, kłamczucha napisał:

Jeśli ktoś się czepia Pana Krzysztofa i jego apteki to niechybnie to musi być Ewka i jej mąż Waldek. W nowej aptece pracują bardzo grzecni ludzie. Właściciel z żoną bardzo służą pomocą. Rozwijają się a taki Walduś siedzi w oknie i plotkuje na cafe na konkurencję. Przecież to nie on ma interes by obalić Ewkę tylko liwakowo- kupczykaniowa swołocz. Ewka zamknęła fejsbuka i dzieci się że ludzie dają upust bo głupia jak but i na dodatek kłamczucha. 

Ja  nie jestem od Ewy ani od Kalinosia ale wiem całą nagonkę tu prowadzi Krzysio.

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Gość napisał:

Ja  nie jestem od Ewy ani od Kalinosia ale wiem całą nagonkę tu prowadzi Krzysio.

Nagonke to robi p, Kalinowski na swoją konkurencję, może się boi że straci klientów jakoś byłem u P, Szkołut i towar jest i czysto. 

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie przypadkowy awans jego żony to apteki już by nie było.A tak trwa do tego DOZ,który nawet nie zareklamował jako formę zakupu.Syf i drożyzna.Nowa apteka jest i to bardzo dobrze bo bez konkurencji Szkołut obdzierał by ze skóry ludzi chorych.

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Tak to jest napisał:

Gdyby nie przypadkowy awans jego żony to apteki już by nie było.A tak trwa do tego DOZ,który nawet nie zareklamował jako formę zakupu.Syf i drożyzna.Nowa apteka jest i to bardzo dobrze bo bez konkurencji Szkołut obdzierał by ze skóry ludzi chorych.

Powiem ci tak, w duupie byłes i góówno widziałeś. Akurat siedzisz w kieszeni Szkołuta i wiesz czy on bankrutuje czy nie, tak samo jak ja wiem czy ty bankrutujrsz. 

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Piotr napisał:

Nagonke to robi p, Kalinowski na swoją konkurencję, może się boi że straci klientów jakoś byłem u P, Szkołut i towar jest i czysto. 

Jakąż to konkurencją może być dla Pana Krzysztofa miernota Waldemar z koziej Wólki. Nóż ludzie trochę powagi.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...