Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Gnój napisał:

Byłam tam raz, potwierdzam. Nic się nie zmieniło. Baner zrobił i nic więcej. W środku cuchnie szczurem, zimno na dodatek jak na syberii. Waldek siedział w czapce. A ceny wywindowane jak kolejka na góbałówke. Chciałam kupić leki to oczywiśnie nie było i kazał sobie czekać na jutro. Lamus jeden. Żonka mu pewnie nakazała by nas doił. Złodziejskie plemie. Nigdy więcej tam moja noga nie stanie. 

Prawda, ten złodziej chciał mi w czwartek sprzedać syrop dla córki za 46 złotych. Powiedziałam jemu chyba pan jesteś chory. A On powiedział że to najtańsza cena w okolicy bo jest apteką sieciową i mam brać. Poszłam obok sprawdzić i zonk 29 złotych. Nie spodziewałam się że w tych czasach jeszcze takie złodziejstwo między nami. zgłosiłam tego pedala do ich centrali bo to jest beszczelnosc w biały dzien

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 1.5 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

A ja lubię chodzić do P Waldka ,jest miły i dobrze doradza .Ludzie są straszni ,jest drugą apteka i każdy ma wybór.Nie można i nie fer pisać źle ,bo to nie jest prawdą .Wiem że ludzie liwaka chcą zniszczyc gościa,zniszczyli ludzi bez powodu niewinnych ludzi ,nawet bez dowodu winy ,po prostu ,bo mieli inne zdanie.Ale to się zemści czy prędzej czy później.

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Inszczanin napisał:

A ja lubię chodzić do P Waldka ,jest miły i dobrze doradza .Ludzie są straszni ,jest drugą apteka i każdy ma wybór.Nie można i nie fer pisać źle ,bo to nie jest prawdą .Wiem że ludzie liwaka chcą zniszczyc gościa,zniszczyli ludzi bez powodu niewinnych ludzi ,nawet bez dowodu winy ,po prostu ,bo mieli inne zdanie.Ale to się zemści czy prędzej czy później.

Faktycznie jest tak milutki szczególnie gdy krzyczy na nas. Moją Mamę chciał okraść, na leki ponad 400 złotych. super doradza, byle wydać najwiecej i zarabiać jak szuja na biedzie ludzkiej. Taką szuje znamy tu od dziecka. Nie zakłamuj realności. Pustka w głowie jak i w jego sklepie. Razem z tą jak jej tam Ewą uczyli się biznesu i dlatego tak dobrze zarządza gmina. W tym tempie nie zostanie tu nic poza grobami i odwiedzinami na cmentarzu. 

Odnośnik do odpowiedzi

Bynajmniej nie jest panem zbyszkiem a zwykłym mieszkańcem. Mam prawo tu pisać w sytuacji gdy burmistrz blokuje możliwość wypowiedzi na ff jawnie z imienia i nazwiska. Przestańcie pieprzyć że tu jakiś Zbyszek pisze! Tu cała gmina pisze. Ludzie mają dość kretynki i kretyna. Mąż swojej żony i żony swego męża. Ewka to wychów partii Teresy. Komuna w Ińsku zawsze żywa. To także się Racin to dlatego startował od Ewki. Jak myślicie dlaczego on tak cicho siedzi na sesjach. Wypuszcza tylko synka Marka by ratował Ewkę z głupich wypowiedzi. Głupia Ińska tłuszcza kupiła chwyt z tą idiotką.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Anita napisał:

Nie nieźle, Panie Zbigniewie tak szybko przejść do ofensywy. NIe wolno tak obrażać naszej Burmistrz. Obiecywał Pan! 

A do kogo słynny zwrot "rzygać mi się chce" należy? Ktoś słynie z tego powierzenia.

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, bynajmniej napisał:

Bynajmniej nie jest panem zbyszkiem a zwykłym mieszkańcem. Mam prawo tu pisać w sytuacji gdy burmistrz blokuje możliwość wypowiedzi na ff jawnie z imienia i nazwiska. Przestańcie pieprzyć że tu jakiś Zbyszek pisze! Tu cała gmina pisze. Ludzie mają dość kretynki i kretyna. Mąż swojej żony i żony swego męża. Ewka to wychów partii Teresy. Komuna w Ińsku zawsze żywa. To także się Racin to dlatego startował od Ewki. Jak myślicie dlaczego on tak cicho siedzi na sesjach. Wypuszcza tylko synka Marka by ratował Ewkę z głupich wypowiedzi. Głupia Ińska tłuszcza kupiła chwyt z tą idiotką.

Głupia inska tłuszcza zagłosowała na Ewke bo miała dosyć kłamstw i oszustw i przekrętów Jacka i Michała.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...