Hania Napisano Niedziela o 15:46 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 15:46 10 minut temu, Gnój napisał: Byłam tam raz, potwierdzam. Nic się nie zmieniło. Baner zrobił i nic więcej. W środku cuchnie szczurem, zimno na dodatek jak na syberii. Waldek siedział w czapce. A ceny wywindowane jak kolejka na góbałówke. Chciałam kupić leki to oczywiśnie nie było i kazał sobie czekać na jutro. Lamus jeden. Żonka mu pewnie nakazała by nas doił. Złodziejskie plemie. Nigdy więcej tam moja noga nie stanie. Prawda, ten złodziej chciał mi w czwartek sprzedać syrop dla córki za 46 złotych. Powiedziałam jemu chyba pan jesteś chory. A On powiedział że to najtańsza cena w okolicy bo jest apteką sieciową i mam brać. Poszłam obok sprawdzić i zonk 29 złotych. Nie spodziewałam się że w tych czasach jeszcze takie złodziejstwo między nami. zgłosiłam tego pedala do ich centrali bo to jest beszczelnosc w biały dzien Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Leki Napisano Niedziela o 15:46 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 15:46 U Waldka jest taniej niż u Kalinosia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Heheh Napisano Niedziela o 15:50 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 15:50 1 minutę temu, Leki napisał: U Waldka jest taniej niż u Kalinosia Najtaniej hahahaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lump Napisano Niedziela o 15:53 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 15:53 5 minut temu, Leki napisał: U Waldka jest taniej niż u Kalinosia On w oknie wysiaduje i czeka na swoje ofiary jak wampir by wysłać hajs z portfela. Jak jego najmondrzejsza ewunia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szkołuty Napisano Niedziela o 15:54 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 15:54 Złodziejskie plemie z ubecji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Boguś Napisano Niedziela o 15:56 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 15:56 Pospolite Kurvy. Nic więcej. Zejdzcie z tego cwela bo żygać się chce gdy to czytam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mazurek Napisano Niedziela o 16:10 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:10 Panowie dajemy spokój już tej piździe z okna. Jutro Heppening. Zapraszamy Na święto niepodległości, będą banery, ulotki i gwizdy dla naszej Ewuni !!! EWA PDW !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano Niedziela o 16:13 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:13 Mazurek poniosło Cię przy sobocie.. Zejdź z tych biednych ludzi.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Inszczanin Napisano Niedziela o 16:30 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:30 A ja lubię chodzić do P Waldka ,jest miły i dobrze doradza .Ludzie są straszni ,jest drugą apteka i każdy ma wybór.Nie można i nie fer pisać źle ,bo to nie jest prawdą .Wiem że ludzie liwaka chcą zniszczyc gościa,zniszczyli ludzi bez powodu niewinnych ludzi ,nawet bez dowodu winy ,po prostu ,bo mieli inne zdanie.Ale to się zemści czy prędzej czy później. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Max Napisano Niedziela o 16:38 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:38 Liwak z Kupczynskim cały czas atakują nie mogą sie pogodzić z klęską wyborczą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Włodek Napisano Niedziela o 16:42 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:42 4 minuty temu, Inszczanin napisał: A ja lubię chodzić do P Waldka ,jest miły i dobrze doradza .Ludzie są straszni ,jest drugą apteka i każdy ma wybór.Nie można i nie fer pisać źle ,bo to nie jest prawdą .Wiem że ludzie liwaka chcą zniszczyc gościa,zniszczyli ludzi bez powodu niewinnych ludzi ,nawet bez dowodu winy ,po prostu ,bo mieli inne zdanie.Ale to się zemści czy prędzej czy później. Faktycznie jest tak milutki szczególnie gdy krzyczy na nas. Moją Mamę chciał okraść, na leki ponad 400 złotych. super doradza, byle wydać najwiecej i zarabiać jak szuja na biedzie ludzkiej. Taką szuje znamy tu od dziecka. Nie zakłamuj realności. Pustka w głowie jak i w jego sklepie. Razem z tą jak jej tam Ewą uczyli się biznesu i dlatego tak dobrze zarządza gmina. W tym tempie nie zostanie tu nic poza grobami i odwiedzinami na cmentarzu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Daniel Napisano Niedziela o 16:43 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:43 Zbyszek z Włodkiem na nowym froncie. Zaczęło się. Atakują już Ewę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Teresa Napisano Niedziela o 16:43 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:43 A spróbuj tylko nie dać nam 100 koła na spotkania przy kawie to popamiętasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anita Napisano Niedziela o 16:45 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 16:45 Nie nieźle, Panie Zbigniewie tak szybko przejść do ofensywy. NIe wolno tak obrażać naszej Burmistrz. Obiecywał Pan! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piotr Napisano Niedziela o 17:03 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 17:03 Zmasowany atak Mazurka na naszą Burmistrz i jej Męża. Najpierw na Liwaka a teraz Pani Ewa. Wstyd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano Niedziela o 17:16 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 17:16 11 minut temu, Piotr napisał: Zmasowany atak Mazurka na naszą Burmistrz i jej Męża. Najpierw na Liwaka a teraz Pani Ewa. Wstyd Góówno prawda. Kupa prubuje skłucić EwE i Zbyszka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bynajmniej Napisano Niedziela o 17:22 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 17:22 Bynajmniej nie jest panem zbyszkiem a zwykłym mieszkańcem. Mam prawo tu pisać w sytuacji gdy burmistrz blokuje możliwość wypowiedzi na ff jawnie z imienia i nazwiska. Przestańcie pieprzyć że tu jakiś Zbyszek pisze! Tu cała gmina pisze. Ludzie mają dość kretynki i kretyna. Mąż swojej żony i żony swego męża. Ewka to wychów partii Teresy. Komuna w Ińsku zawsze żywa. To także się Racin to dlatego startował od Ewki. Jak myślicie dlaczego on tak cicho siedzi na sesjach. Wypuszcza tylko synka Marka by ratował Ewkę z głupich wypowiedzi. Głupia Ińska tłuszcza kupiła chwyt z tą idiotką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirek Napisano Niedziela o 17:26 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 17:26 9 minut temu, wiem napisał: Góówno prawda. Kupa prubuje skłucić EwE i Zbyszka Waldemar daj spokój. Każdy wie że to Ty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do myślenia Napisano Niedziela o 18:10 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 18:10 Godzinę temu, Anita napisał: Nie nieźle, Panie Zbigniewie tak szybko przejść do ofensywy. NIe wolno tak obrażać naszej Burmistrz. Obiecywał Pan! A do kogo słynny zwrot "rzygać mi się chce" należy? Ktoś słynie z tego powierzenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głupi ty Napisano Niedziela o 18:13 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 18:13 50 minut temu, bynajmniej napisał: Bynajmniej nie jest panem zbyszkiem a zwykłym mieszkańcem. Mam prawo tu pisać w sytuacji gdy burmistrz blokuje możliwość wypowiedzi na ff jawnie z imienia i nazwiska. Przestańcie pieprzyć że tu jakiś Zbyszek pisze! Tu cała gmina pisze. Ludzie mają dość kretynki i kretyna. Mąż swojej żony i żony swego męża. Ewka to wychów partii Teresy. Komuna w Ińsku zawsze żywa. To także się Racin to dlatego startował od Ewki. Jak myślicie dlaczego on tak cicho siedzi na sesjach. Wypuszcza tylko synka Marka by ratował Ewkę z głupich wypowiedzi. Głupia Ińska tłuszcza kupiła chwyt z tą idiotką. Głupia inska tłuszcza zagłosowała na Ewke bo miała dosyć kłamstw i oszustw i przekrętów Jacka i Michała. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Głos Napisano Niedziela o 18:27 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 18:27 12 minut temu, głupi ty napisał: Głupia inska tłuszcza zagłosowała na Ewke bo miała dosyć kłamstw i oszustw i przekrętów Jacka i Michała. Różnica polega na tym że zagłosowano przeciw Liwakowi a nie za Szkołutką. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano Niedziela o 22:16 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 22:16 U DOROTKI TEŻ JEST DROGO I KUPUJĄ, TO TAKA DZIELNICA A JAK SIĘ NIE PODOBA JEST BIEDRONKA I DINO Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zero to zero Napisano Niedziela o 23:04 Zgłoś Udostępnij Napisano Niedziela o 23:04 4 godziny temu, Głos napisał: Różnica polega na tym że zagłosowano przeciw Liwakowi a nie za Szkołutką. Różnica taka,że on cwaniak a ona głupia.Tak czy inaczej obie te opcje do niczego się nie nadają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
errfy Napisano Poniedziałek o 10:05 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:05 11 godzin temu, Zero to zero napisał: Różnica taka,że on cwaniak a ona głupia.Tak czy inaczej obie te opcje do niczego się nie nadają. lidie liwak dalej walczą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ku pamięci lewactwa Napisano Poniedziałek o 12:57 Zgłoś Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:57 🇵🇱 Dziś obchodzimy Narodowe Święto Niepodległości. 11 listopada 1918 roku, po 123 latach Polska odzyskała niepodległość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi