Skocz do zawartości

Nowy Burmistrz Ińska

Rekomendowane odpowiedzi

Ta władza to ciągle poprzednia władza.Wybrana burmistrzyni nie reprezentuje swoją wiedzą nic więcej niż poprzedni cwaniacy.Wladza trwa,zarabia bardzo dobrze a gmina się kisi pomiędzy mydłem a piwidłem.Od wyboru niczego Szkolut nie udowodniła poprzednikom,niczego korzystnego w swoim imieniu nie zaproponowała.Stagnacja i podwyżki wszelkich opłat są domeną jak zawsze.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3.1 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

43 minuty temu, Wyborca napisał:

Ta władza to ciągle poprzednia władza.Wybrana burmistrzyni nie reprezentuje swoją wiedzą nic więcej niż poprzedni cwaniacy.Wladza trwa,zarabia bardzo dobrze a gmina się kisi pomiędzy mydłem a piwidłem.Od wyboru niczego Szkolut nie udowodniła poprzednikom,niczego korzystnego w swoim imieniu nie zaproponowała.Stagnacja i podwyżki wszelkich opłat są domeną jak zawsze.

Bo nie chce nic zmienić,to jej na ręke

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Wyborca napisał:

Też tak uważam.Żadnej prawdziwej,gospodarczej i codziennej działalności nie widać.Leci pensja i jest git.Glupcy a nie świadomi wyborcy.

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Agatka napisał:

Też tak uważam.Żadnej prawdziwej,gospodarczej i codziennej działalności nie widać.Leci pensja i jest git.Glupcy a nie świadomi wyborcy.

Sam jesteś głupi. Teraz będziemy zarabiać na malowaniu kamyków, od czegoś trzeba zacząć. Brawo burmistrz Ewa 

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Oglądam napisał:

Tak patrzę na  przewodniczącego i jego twarz jest taka  falszywa, błąka coś tym wzrokiem, jak by miał coś do ukrycia, może żwirownie a może co wojewoda napisze 

Co by wojewoda nie napisał to i tak prokurator zajmie się jego oświadczeniami, także z poprzednich kadencji. Tam też pisał, że mieszka w Chociwlu a wybierany był z Gminy Ińsko. Tak czy siak będzie miał sprawę o fałszowanie oświadczeń majątkowych radnego. A za to traci się mandat i można dostać 3 lata, jak udowodnią mu przekręt.

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Tak czy tak napisał:

Ja bym sam zrezygnował z bycia w radzie jak bym tak nakłamał, co to ma w końcu być rada czy kłamstwo, to jak pracować w takiej radzie jak przewodniczący ściemnia 

Kasa i jeszcze raz kasa 

Stary komuch nie zrezygnował by z 3 tys miesięcznie. 

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Piotrek napisał:

Kasa i jeszcze raz kasa 

Stary komuch nie zrezygnował by z 3 tys miesięcznie. 

Tomczyki, stary i młody oszukiwali Skarb Państwa metodą "na milicjanta". Chodzi o dopłatę tzw. mieszkaniówkę", jaką otrzymuje policjant. Teraz to wyjdzie ile wyłdzili, poprzez fałszerstwa oświadczeń majątkowych starego w przeciągu wszystkich kadencji Włodka.

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Wyborca napisał:

O proszę ile ciągnie, a tak wypytywał dyrektor żłobka ile zarabia, szkoda że pracowników szkoły jeszcze nie zapytał i urzędu zazdrośnik stary 

Szlabanowy jeszcze ci internetu nie odcial szef za tą nielegalną wycinkę i plaże? 

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety Szkołutowa też nie nadaje się na burmistrza.Minęło dostatecznie dużo czasu aby pokazać swoją wizję rozwoju Ińska i gminy oraz najpilniejszych inwestycji.Brakuje realizacji rozliczenia poprzedników i ukarania ich za finansowe błędy.

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, To widać napisał:

Niestety Szkołutowa też nie nadaje się na burmistrza.Minęło dostatecznie dużo czasu aby pokazać swoją wizję rozwoju Ińska i gminy oraz najpilniejszych inwestycji.Brakuje realizacji rozliczenia poprzedników i ukarania ich za finansowe błędy.

Musimy wiedzieć że najpierw trzeba posprzątać i naprawić wszystko po tych dwóch baranach ,Liwaku I Kupczyńskim. A gnoju zostało co niemiara.  OPS,ICK, Szkoła . Gdzie nie dotknąć tam przkręty, lewe faktury, zapłaty za niewykonane czynności, umowy z DiDi do prokuratora,  brak podstawowych dokumentów, zaległości 300tyś zł za śmieci, oszust Przewodniczący RM i wiele innych kwiatków,  które odziedziczyła P.Szkołut, nie wiedząc w jakie bagno wdepnęła. 

Odnośnik do odpowiedzi
Co ona liczyła?
Godzinę temu, huk napisał:

Musimy wiedzieć że najpierw trzeba posprzątać i naprawić wszystko po tych dwóch baranach ,Liwaku I Kupczyńskim. A gnoju zostało co niemiara.  OPS,ICK, Szkoła . Gdzie nie dotknąć tam przkręty, lewe faktury, zapłaty za niewykonane czynności, umowy z DiDi do prokuratora,  brak podstawowych dokumentów, zaległości 300tyś zł za śmieci, oszust Przewodniczący RM i wiele innych kwiatków,  które odziedziczyła P.Szkołut, nie wiedząc w jakie bagno wdepnęła. 

Szkołut pracowała w księgowości i nic nie wiedziała? To co ona w tych rubryczkach z poszczególnych działów widziała.To tylko świadczy,że na niczym się nie zna.Zwykła niekumata.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...