oco? Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Radna paterkowa nie potrafi się na sesji wysłowić, może jej banana brakuje? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piasek Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Młoda Paterkowa nie wie skąd się wziął piasek w przepuście? Bo Liwak go nie sprzątnął, a miał go tez sprzątnąć Blacharz i też tego nie zrobił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szczur Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Szczury w szkole? Co ja słyszę?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ryszard Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Jamroży załatwiał remonty w szkole na gębę. Papierowej zgody nie było, a teraz wyszedł w szkole burdel. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Burdel Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Jak w szkole jest burdel to niech Jamroży złoży rezygnację. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Radni powołali komisje do zbadania burdelu w szkole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Już Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 6 minut temu, Burdel napisał: Jak w szkole jest burdel to niech Jamroży złoży rezygnację. Rychu powinien odejść razem z Liwakiem i Kupą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ALLE Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września radni to jednak ciołki nie załączają mikrofonu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
uczeń Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września dyr Jamrożego nie ma dzisiaj na sesji???? Olał radnych ???? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oj oj Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Jezus ja pierwszy raz oglądałem sesje dramat tam praktycznie nikt nie umie składać zdań a formułować krótkie zdania to dramat i żenujące. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 1 godzinę temu, Oj oj napisał: Jezus ja pierwszy raz oglądałem sesje dramat tam praktycznie nikt nie umie składać zdań a formułować krótkie zdania to dramat i żenujące. Same gamonie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Pani Burmistrz przyznała się do ustawienia przetargów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Godzinę temu, Obserwator napisał: Pani Burmistrz przyznała się do ustawienia przetargów A bistro do łamania przepisów. Od dzisiaj już będą wyparzać naczynia.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Słyszałam Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września To dzierżawa stołówki była załatwiona na gębę, tak jak domki na polu namiotowym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
No nie Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Szczury w szkole to trzeba było zamknąć, ale jak szwagier był burmistrzem to zamietli pod dywan Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha ha Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Godzinę temu, No nie napisał: Szczury w szkole to trzeba było zamknąć, ale jak szwagier był burmistrzem to zamietli pod dywan szwagry kręcili lody w szkole i w gminie aż miło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Godzinę temu, Wyborca napisał: A bistro do łamania przepisów. Od dzisiaj już będą wyparzać naczynia.... Teraz najważniejsze boisko i garnki, a my w Storkowie many co gówno z kranu, za Liwaka czekaliśmy poczekamy i za Ewki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kiwak Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 9 godzin temu, Janek napisał: Teraz najważniejsze boisko i garnki, a my w Storkowie many co gówno z kranu, za Liwaka czekaliśmy poczekamy i za Ewki Bo liwak was olewał totalnie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Radca Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 11 godzin temu, Wyborca napisał: A bistro do łamania przepisów. Od dzisiaj już będą wyparzać naczynia.... Umowa dla Michalskiego, powinna być wypowiedziana w trybie natychmiastowym. A okoliczności jej zawarcia do prokuratury. Za remont kuchni nic się Michalskiemu nie należy, bo nie ma papierów, faktur i dokumentacji remontu. Robił to na dziko, poza wszelkimi zgłoszeniami, uzgodnieniami i projektami prac. Wysypali się z Jamrożym na sesji RM. Nagranie jest dowodem na układ korupcyjny, bo bez wziątki Rysiek nie wpuściłby Szymka do szkoły. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
cxbcb Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 28 minut temu, Radca napisał: Umowa dla Michalskiego, powinna być wypowiedziana w trybie natychmiastowym. A okoliczności jej zawarcia do prokuratury. Za remont kuchni nic się Michalskiemu nie należy, bo nie ma papierów, faktur i dokumentacji remontu. Robił to na dziko, poza wszelkimi zgłoszeniami, uzgodnieniami i projektami prac. Wysypali się z Jamrożym na sesji RM. Nagranie jest dowodem na układ korupcyjny, bo bez wziątki Rysiek nie wpuściłby Szymka do szkoły. kto ładuje tak Jamrożemu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Syf Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września Gminne bagno kisi się w swojej głupocie i lokalnych układach.Gmina wegetuje,chodzi mi o mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Koperta Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 6 godzin temu, Radca napisał: Umowa dla Michalskiego, powinna być wypowiedziana w trybie natychmiastowym. A okoliczności jej zawarcia do prokuratury. Za remont kuchni nic się Michalskiemu nie należy, bo nie ma papierów, faktur i dokumentacji remontu. Robił to na dziko, poza wszelkimi zgłoszeniami, uzgodnieniami i projektami prac. Wysypali się z Jamrożym na sesji RM. Nagranie jest dowodem na układ korupcyjny, bo bez wziątki Rysiek nie wpuściłby Szymka do szkoły. Jeśli wszystko było załatwiane na gębe to wiadomo że za przy tym była koperta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Heniek Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 28 minut temu, Koperta napisał: Jeśli wszystko było załatwiane na gębe to wiadomo że za przy tym była koperta. Ponoć nie jest tajemnicą że za maszyny z kanapkami w swoich szkołach dyrektorzy dostają 1000 zł rocznie pod stołem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Palant Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 3 godziny temu, Heniek napisał: Ponoć nie jest tajemnicą że za maszyny z kanapkami w swoich szkołach dyrektorzy dostają 1000 zł rocznie pod stołem Oczywiście! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano 12 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września Tak oglądałem wczorajszą sesję i stwierdzam że ta ekipa Liwaka na czele z Rusielewiczem do niczego się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi