Kukiełka Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września Godzinę temu, Niestety napisał: Cisza nocna obowiązuje od godz.22:00 do godz.6:00.Służby porządkowe są od tego,by tę ciszę mieszkańcom zapewnić.Pieski i inne zwierzaki powinny znajdować się na swoich legowiskach.Szczególnie latem,gdy niemal wszyscy ze względu na upały mają otwarte okna. 🤣🤣 Bo ci żyłka w d**** pęknie 🤣🤣 A czy nie można poprostu pójść i porozmawiać o tym z wlascielami tylko na każdego wypisywać na o to takich niby anonimowy portalach. Udając że jest problem załatwiając go tutaj i co najlepsze to nie rozwiąże problemu. Ale jak to się mówi.kozak w necie p**** w swiecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Leko Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 21 minut temu, widz napisał: prawda Sam sobie popierasz 🤣🤣🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 7 minut temu, Kukiełka napisał: 🤣🤣 Bo ci żyłka w d**** pęknie 🤣🤣 A czy nie można poprostu pójść i porozmawiać o tym z wlascielami tylko na każdego wypisywać na o to takich niby anonimowy portalach. Udając że jest problem załatwiając go tutaj i co najlepsze to nie rozwiąże problemu. Ale jak to się mówi.kozak w necie p**** w swiecie Nie można. Dla debila nie wiele rzeczy będzie stanowiło dostateczny bodziec do zmiany swojego upośledzonego zachowania. Szkoda tylko psa, trafił mu się niestety taki a nie inny właściciel. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klamka Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września Godzinę temu, Kukiełka napisał: 🤣🤣 Bo ci żyłka w d**** pęknie 🤣🤣 A czy nie można poprostu pójść i porozmawiać o tym z wlascielami tylko na każdego wypisywać na o to takich niby anonimowy portalach. Udając że jest problem załatwiając go tutaj i co najlepsze to nie rozwiąże problemu. Ale jak to się mówi.kozak w necie p**** w swiecie Z takim to strach rozmawiac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2 godziny temu, Wyjaśniam napisał: Głodny uważaj bo cię pożre na śniadanie takich jak ty wciągnie ino raz 🤣 Współczuję takich mieć sąsiadów którzy czepiają się że pies wyje. Dramat i patologia ale tak jest na wioskach swojego brudu w koło nosa nie widzą. Co ma zrobić policja taka natura psa ze wyje. Ty kretynie chyba nie wiesz co to ujadanie czy wycie psa. Oby tobie się lewacki s******** taki sąsiad trafił. Mam chorą matkę i ma słuchać całe dnie kundla bo nawiedzony właściciel ma go w d****?! Prawo w tej kwestii jest oczywiste że właściciel odpowiada za psa i nie może on ujadać by przeszkadzać innym w odpoczynku czy chorobie. Puknij się w ten zdegenerowany łeb. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
H.j,du.a i kamieni kupa Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września Od psów,kotów itp.jest policja,która ma obowiązek interweniować.Mnie bardziej interesuje dlaczego nie widać żadnych,poza imprezami działań nowej burmistrzyni.Nigdzie nie ma żadnych istotnych działań inwestycyjnych.Gmina jest coraz bardziej dziurawa i zajeżdżana przez żwirków.Nikt z obecnych geniuszy władzy nie widzi zagrożenia i niszczenia Natury 2000 i IPK.Kto wybrał tę matronę na reprezentanta gminy?Głupcy czy też nowa klika? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 1 godzinę temu, prawda napisał: Ty kretynie chyba nie wiesz co to ujadanie czy wycie psa. Oby tobie się lewacki s******** taki sąsiad trafił. Mam chorą matkę i ma słuchać całe dnie kundla bo nawiedzony właściciel ma go w d****?! Prawo w tej kwestii jest oczywiste że właściciel odpowiada za psa i nie może on ujadać by przeszkadzać innym w odpoczynku czy chorobie. Puknij się w ten zdegenerowany łeb. Też mam psa.W ciągu dnia chodzi po podwórku,ale już o zmierzchu biorę go do domu. Puszczanie psa nocą,by wył i nie dawał ludziom spać, to zakłócanie spokoju i pomyłka,za którą można otrzymać mandat karny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 37 minut temu, Niestety napisał: Też mam psa.W ciągu dnia chodzi po podwórku,ale już o zmierzchu biorę go do domu. Puszczanie psa nocą,by wył i nie dawał ludziom spać, to zakłócanie spokoju i pomyłka,za którą można otrzymać mandat karny. Jak widać są jeszcze mądrzy właściciele 👍Szacun. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Łajki łajki Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 3 godziny temu, klamka napisał: Z takim to strach rozmawiac Jak się boisz rozmawiać z własciecielem psa to o czym ty piszesz ogarnij się bo mi ciebie żal jak coś ci nie pasuje to zamknij pysk i tyle Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Eryk Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 1 godzinę temu, H.j,du.a i kamieni kupa napisał: Od psów,kotów itp.jest policja,która ma obowiązek interweniować.Mnie bardziej interesuje dlaczego nie widać żadnych,poza imprezami działań nowej burmistrzyni.Nigdzie nie ma żadnych istotnych działań inwestycyjnych.Gmina jest coraz bardziej dziurawa i zajeżdżana przez żwirków.Nikt z obecnych geniuszy władzy nie widzi zagrożenia i niszczenia Natury 2000 i IPK.Kto wybrał tę matronę na reprezentanta gminy?Głupcy czy też nowa klika? Od psów i kotów jest policja 🤣🤣🤣🙈 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Emo Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 4 godziny temu, gość napisał: Nie można. Dla debila nie wiele rzeczy będzie stanowiło dostateczny bodziec do zmiany swojego upośledzonego zachowania. Szkoda tylko psa, trafił mu się niestety taki a nie inny właściciel. Wydaje mi się że bardziej na debila stawiałbym na ciebie ale spoko. Jesteś c*** bo nie radzisz sobie z problemem który nie jest problemem bo nawet nie spróbowałeś go rozwiązać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Metoda Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 3 godziny temu, prawda napisał: Ty kretynie chyba nie wiesz co to ujadanie czy wycie psa. Oby tobie się lewacki s******** taki sąsiad trafił. Mam chorą matkę i ma słuchać całe dnie kundla bo nawiedzony właściciel ma go w d****?! Prawo w tej kwestii jest oczywiste że właściciel odpowiada za psa i nie może on ujadać by przeszkadzać innym w odpoczynku czy chorobie. Puknij się w ten zdegenerowany łeb. Człowieku ty jesteś pusty masz chora matkę przeszkadza ci szczekający pies i ty nic z tym nie zrobiłeś.dla mnie to ty masz zdegenerowany łeb. Chętni ci przyloze w ten łeb żebyś nauczył się rozmawiać i załatwiać sprawy jak normalny człowiek.a nie wypisywał na wszystkich kto ci nie odpowiada. Nikt w internecie nie jest anonimowy więc czy ty będziesz pisał tutaj czy powiesz to w twarz wlascielowi nie zmienia różnicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Deko Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września Godzinę temu, prawda napisał: Jak widać są jeszcze mądrzy właściciele 👍Szacun. Moja sąsiadka kaszle i chyrla jak poje*bana Żadna noc nie przespana na moją prośbę nie reaguje bo jest chora mam dzwonić na policję żeby dostała mandat za wycie czy poprostu jej w******* spuścić żeby jej się wszystko odkleiło z płuc? Noo mieszkańcy zadupia dajcie radę bo wam to wychodzi najlepiej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 13 minut temu, Deko napisał: Moja sąsiadka kaszle i chyrla jak poje*bana Żadna noc nie przespana na moją prośbę nie reaguje bo jest chora mam dzwonić na policję żeby dostała mandat za wycie czy poprostu jej w******* spuścić żeby jej się wszystko odkleiło z płuc? Noo mieszkańcy zadupia dajcie radę bo wam to wychodzi najlepiej Wpier+dol spóść sobie psycholu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Moment Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 3 godziny temu, klamka napisał: Z takim to strach rozmawiac Skoro boisz się rozmawiać to nie wypisuje w internecie bo to i tak ci nic nie da. Wcale bym się nie zdziwił jakbyś dostał w ryj za sam ryj 🤣 3 godziny temu, prawda napisał: Ty kretynie chyba nie wiesz co to ujadanie czy wycie psa. Oby tobie się lewacki s******** taki sąsiad trafił. Mam chorą matkę i ma słuchać całe dnie kundla bo nawiedzony właściciel ma go w d****?! Prawo w tej kwestii jest oczywiste że właściciel odpowiada za psa i nie może on ujadać by przeszkadzać innym w odpoczynku czy chorobie. Puknij się w ten zdegenerowany łeb. Coś nie prawdopodobnego. Czyli problem rozwiąże się tutaj pisąc.Gratulacje pomysłów ale dostałeś medal na debila. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Deko Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 1 minutę temu, lol napisał: Wpier+dol spóść sobie psycholu Wam może przeszkadzać pies a mi stara baba niekoniecznie to cos tu nie halo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ontagon Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2 godziny temu, Niestety napisał: Też mam psa.W ciągu dnia chodzi po podwórku,ale już o zmierzchu biorę go do domu. Puszczanie psa nocą,by wył i nie dawał ludziom spać, to zakłócanie spokoju i pomyłka,za którą można otrzymać mandat karny. Poyebka ,,🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Eryk Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 34 minuty temu, Metoda napisał: 3 godziny temu, prawda napisał: Ty kretynie chyba nie wiesz co to ujadanie czy wycie psa. Oby tobie się lewacki s******** taki sąsiad trafił. Mam chorą matkę i ma słuchać całe dnie kundla bo nawiedzony właściciel ma go w d****?! Prawo w tej kwestii jest oczywiste że właściciel odpowiada za psa i nie może on ujadać by przeszkadzać innym w odpoczynku czy chorobie. Puknij się w ten zdegenerowany łeb. Nie ciężko domyśleć się kim pan jest mam nadzieję że jak zawitam to będzie pan tak samo mądry jak tutaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sddff Napisano 10 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września Godzinę temu, Eryk napisał: Nie ciężko domyśleć się kim pan jest mam nadzieję że jak zawitam to będzie pan tak samo mądry jak tutaj. Strachy na lachy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zastój i bezczynność Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Dlaczego nie mówicie i ludziach,mieszkańcach.To oni powinni być najważniejsi. Wprowadzenie obowiązkowej identyfikacji i rejestracji psów i kotów ma na celu umożliwienie wykorzystania w polskim porządku prawnym najbardziej skutecznego narzędzia w walce ze zjawiskiem bezdomności psów i kotów, jakim jest obowiązkowa elektroniczna identyfikacja tych zwierząt. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widziałem Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 1 godzinę temu, Zastój i bezczynność napisał: Dlaczego nie mówicie i ludziach,mieszkańcach.To oni powinni być najważniejsi. Wprowadzenie obowiązkowej identyfikacji i rejestracji psów i kotów ma na celu umożliwienie wykorzystania w polskim porządku prawnym najbardziej skutecznego narzędzia w walce ze zjawiskiem bezdomności psów i kotów, jakim jest obowiązkowa elektroniczna identyfikacja tych zwierząt. Panie juchniewicz jak się psa wyprowadza to się sprząta po nim a nie zostawia jego odchody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Waldek Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 21 godzin temu, prawda napisał: Ty kretynie chyba nie wiesz co to ujadanie czy wycie psa. Oby tobie się lewacki s******** taki sąsiad trafił. Mam chorą matkę i ma słuchać całe dnie kundla bo nawiedzony właściciel ma go w d****?! Prawo w tej kwestii jest oczywiste że właściciel odpowiada za psa i nie może on ujadać by przeszkadzać innym w odpoczynku czy chorobie. Puknij się w ten zdegenerowany łeb. Juchniewicz sprzątaj po swojim psie a ta twoja blondyna niech nie drze ryja w nocy jak ją peklujesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Sesja Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Kliś nie potrafi nawet mikrofonu załączyć taki uczony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do gminnych baranów Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Dlaczego tępi radni nic nie proponują w zakresie gminnych inwestycji?Czy zadupie musi oznaczać dno intelektualne? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
piłka Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Liwak z Kupczykiem zawalili inwestycję na boisku to podać dziadów do sądu niech płacą za naprawę z własnych kieszeni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi