Jaca Napisano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca Zobaczymy kto jak będzie śpiewał 11🤫🤫 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wojtek Napisano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca Jacek toż e ukraiński Kupczyk nie ma honoru to rozumiem ale ze ty. Żenada. Myślę że czeka cię praca w Gudowie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca Ewa trzymamy za ciebie kciuki. Precz z burkami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
UK. Napisano 9 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca Szkoda mi Ewy nurków się pozbyła ale w radzie debile jeden z czaertynia drugi że storkowa a trzeci z osiedla . Masakra. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca A ja jeszcze dopowiem ,co tam w tym kinie się dzieje za badziewie .Robią występy talentów międzynarodowych,A wystąpli 2 osoby z Ińska 1 osoba z Recza 1 z Drawska .To występ międzynarodowy . KPINA GŁUPOLI Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PZPR/PO Napisano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca Wszędzie grasuje POst komuna,opanowała kino,Omegę.Teraz założyli sobie rolety,aby nikt nie widział jak chleją.Dred i sprowadzona córka Hoffmana przy pomocy wieży o obecnej nieudolnej burmistrzyni wydają pieniądze na tzw.kulturę zamiast zadbać o miasteczko,ulice, chodniki i infrastrukturę.Tak było i nadal jest.Dziury w drodze zalepią i pobocza wykoszą dla komunistów na Ińskie Lato Filmowe.Komuchy wiecznie żywi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2 godziny temu, PZPR/PO napisał: Wszędzie grasuje POst komuna,opanowała kino,Omegę.Teraz założyli sobie rolety,aby nikt nie widział jak chleją.Dred i sprowadzona córka Hoffmana przy pomocy wieży o obecnej nieudolnej burmistrzyni wydają pieniądze na tzw.kulturę zamiast zadbać o miasteczko,ulice, chodniki i infrastrukturę.Tak było i nadal jest.Dziury w drodze zalepią i pobocza wykoszą dla komunistów na Ińskie Lato Filmowe.Komuchy wiecznie żywi. Prawda jest taka,że w Ińsku ludziom nie dogodzisz. Co by się nie zrobiło,to tylko krytyka.Ludzie czy wy naprawdę nie widzicie,że nasze miasteczko zaczyna się robić miejscowością emerytów i rencistów? Mamy piękne tereny,ale wczasowiczów jak na lekarstwo. Żeby ktoś do nas przyjechał,to musi się też coś dziać. Infratruktura jest ważna,ale kultura również,to dzięki niej ktoś może się o nas dowiedzieć. Najlepiej tylko narzekać,wyzywać i oceniać pomysły innych. Może trzeba zmienić nastawienie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawa,tuż prawda i ... Napisano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca Kultura? Dla mieszkańców czy korzystających komuchów? Pieniądze zamiast na naprawę pilnych,niezbędnych rzeczy idą na lewackich pasibrzuchów i ich obslugę.ILF to klasyk w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 10 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 3 godziny temu, Prawda napisał: Prawda jest taka,że w Ińsku ludziom nie dogodzisz. Co by się nie zrobiło,to tylko krytyka.Ludzie czy wy naprawdę nie widzicie,że nasze miasteczko zaczyna się robić miejscowością emerytów i rencistów? Mamy piękne tereny,ale wczasowiczów jak na lekarstwo. Żeby ktoś do nas przyjechał,to musi się też coś dziać. Infratruktura jest ważna,ale kultura również,to dzięki niej ktoś może się o nas dowiedzieć. Najlepiej tylko narzekać,wyzywać i oceniać pomysły innych. Może trzeba zmienić nastawienie? komucha ma jeszcze hangar Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Livak Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Dzisiaj Livak na białym koniu wjeżdża do Urzędu !! Urzędnicy przestaną brać tabletki na spoko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Dla mnie może nawet na czarnym aby kasa się zgadzała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anita Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2 godziny temu, Livak napisał: Dzisiaj Livak na białym koniu wjeżdża do Urzędu !! Urzędnicy przestaną brać tabletki na spoko. Na jaki spokój wreszcie ktoś zagonił do roboty tych pseudo pracowników gminy ,biorą tabletki chyba na głowę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
WIKTORIA Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 4 godziny temu, Anita napisał: Na jaki spokój wreszcie ktoś zagonił do roboty tych pseudo pracowników gminy ,biorą tabletki chyba na głowę. LIWAK CHCE RZĄDZIĆ NADAL GMINĄ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
cfhfh Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca W dniu 1.07.2024 o 11:27, widz napisał: Zrobić czystkę w kinie z nierobami od tego powinna zacząć ,a pracowników w gminie zostawić w spokoju. Wkinie sa nieroby Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lidka Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Tępa gmino,żwirki dobiją drogę pod waszym nosem.Komu wy służycie nieudacznicy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lidkapitka Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 21 minut temu, Lidka napisał: Tępa gmino,żwirki dobiją drogę pod waszym nosem.Komu wy służycie nieudacznicy? Lidka ty durna pi+zdo, pretensje do Livaka ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Wróci to naprawi swój błąd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 4 minuty temu, Wiem napisał: Wróci to naprawi swój błąd Za późno!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kit Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 2 godziny temu, Wiem napisał: Wróci to naprawi swój błąd Wygrał sprawę w sądzie to wróci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaro Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Godzinę temu, Kit napisał: Wygrał sprawę w sądzie to wróci Wróci ale na świni, tyłem !!? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 16 minut temu, Jaro napisał: Wróci ale na świni, tyłem !!? W dniu dzisiejszym (11.07.2024), Sąd Okręgowy w Szczecinie, oddalił protest wyborczy, przegranego Jacka Liwaka ! Jacek Liwak, najgorszy burmistrz w historii Ińska, nie potrafi pogodzić się z wyborczą porażką, jak widać jest człowiekiem bez honoru. Ale czy tylko o honor mu chodzi ? Najbliższa przyszłość może okazać się fatalna dla byłego burmistrza. Nie jest tajemnicą że w Urzędzie i jednostkach samorządowych, prowadzony jest audyt, który pozwoli ocenić i podsumować "rządy" dwóch dyletantów. Zobowiązujemy Panią Burmistrz do upublicznienia wyników tych audytów. Klub IŃSKO PLUS, "podrzuci", kilkanaście smakowitych kąsków do tego audytu ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Terka Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Widać jaki z niego byl bufon ,który niszczył ludzi bez względu typ. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
WIEM Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Przegrywa wszystko przegraniec. Wybory, z Mazurkiem a teraz z Ewą ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 4 minuty temu, WIEM napisał: Przegrywa wszystko przegraniec. Wybory, z Mazurkiem a teraz z Ewą ! SUPER Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kaśka Napisano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca 23 minuty temu, Ala napisał: SUPER Teraz Pan Mazurek jest dumny z przegranej Jacka.Bylo chłopaków szanować i wiele inny ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi