Ewa Napisano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca Co sądzicie o szkole i nauczycielach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uczeń Napisano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2 godziny temu, Ewa napisał: Co sądzicie o szkole i nauczycielach Dyr. szkoły, szwagier burmistrza kładzie lage na wszystko dlatego nauczyciele robia co chcą a dzieci sie nie uczą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewa Napisano 15 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca Chciałam dać córkę tu do szkoły ale za dużo informacji nie dostałam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 11 godzin temu, Ewa napisał: Chciałam dać córkę tu do szkoły ale za dużo informacji nie dostałam. Wyniki nauczania mizerne lepiej poszukaj innej szkoły Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
... Napisano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca W dniu 15.03.2024 o 20:40, Ewa napisał: Chciałam dać córkę tu do szkoły ale za dużo informacji nie dostałam. Szkoła jak szkoła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matka Napisano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 15 godzin temu, ... napisał: Szkoła jak szkoła W żadnej szkole nie uczą. Mam córki w szkole średniej. Za dużo władzy dzieci i rodzice dostali, nauczyciele te? Sobie folgują. Kiedyś to była szkoła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Szkoła jak szkoła. Krawiec kraje tak jak materiału staje. Jak dziecko chce się uczyć to wyniesie niezbędną wiedzę wynikającą z podstawy programowej, a jak nie😀 to ...nie. Jak wszędzie! Ogólnie i w skrócie, system edukacji realizuje cele wyższe systemu światowego- jedni do łopaty albo pod most, inni po fajerwerki. I to jest uczciwe. Edytowane 13 Kwietnia przez Groch z Kapustą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia W dniu 13.04.2024 o 19:49, Groch z Kapustą napisał: Szkoła jak szkoła. Krawiec kraje tak jak materiału staje. Jak dziecko chce się uczyć to wyniesie niezbędną wiedzę wynikającą z podstawy programowej, a jak nie😀 to ...nie. Jak wszędzie! Ogólnie i w skrócie, system edukacji realizuje cele wyższe systemu światowego- jedni do łopaty albo pod most, inni po fajerwerki. I to jest uczciwe. I nie zgadzam się z zarzutami pod adresem poprzedniej władzy, że dyrektorem ińskiej szkoły jest osoba wybrana w drodze kolesiostwa lub koneksji rodzinnych! Stanowczo! Pan Jamroży jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Wskażcie mi kogoś bardziej kompetentnego. Nie ma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 5 minut temu, Groch z Kapustą napisał: I nie zgadzam się z zarzutami pod adresem poprzedniej władzy, że dyrektorem ińskiej szkoły jest osoba wybrana w drodze kolesiostwa lub koneksji rodzinnych! Stanowczo! Pan Jamroży jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Wskażcie mi kogoś bardziej kompetentnego. Nie ma. Dalej te swoje pierdoły produkujesz? Dyskutujesz sam ze sobą ? Nie ma w Tobie za nic refleksji!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Groch z Kapustą Napisano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 7 minut temu, Gość napisał: Dalej te swoje pierdoły produkujesz? Dyskutujesz sam ze sobą ? Nie ma w Tobie za nic refleksji!! Jest. Dlatego to robię😊 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi