Gość Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Jutro poniedziałek .Dyżur radny ma od 16 i oczywiście burmistrz pzryjmuje interesantów a Michał dostępny jest cały dzień.Gdzie to wyczytałeś? z komputera? mądry chłopaczek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
chcę wiedzieć a nie widzie Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Jutro poniedziałek .Dyżur radny ma od 16 i oczywiście burmistrz pzryjmuje interesantów a Michał dostępny jest cały dzień.Ale ja nie chcę oglądać waszych facjat tylko przeczytać o podejmowanych przez gminę działaniach gospodarczych. Czyli chcę wiedzieć dlaczego interes mieszkańców może zostać wyeliminowany przez cwaniaków od żwiru.Którego z was i czym postraszyli? Komu coś obiecali? A co z tego będą mieli zwykli mieszkańcy? Kapujesz Michał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Olo.Ty masz bloka .Nie lubisz rozmawiać na spotkaniach tylko snuć się w podziemiu.powiedz jaki to interes gminy ma byc wyeliminowany,same sprzeczności .Dla czego gmina nie może kożystać z takiego złota jakim jest żwir i znajduje się na jej terenia.Przyjdz to porozmawiamy na argumenty.Tu nie ma żadnego Olo. Skorzystaj z niemieckiego psychiatry może znajdą na ciebie receptę. Polska to nie kraj dla ciebie. Jak przyjdę na twoje ranczo to możesz mieć kłopot. Olo to poważna figura a ty uczepiłeś się jednego człowieka i na dodatek podszywasz sie po michała i innych. Radzę ci uspokój się bo będziesz miał ciężko w Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Sranie w banie .Olo to pasożyt wychodowany na zdrowym organizmie narodu.Ja wiem co mam robić .Przyjdz do gminy to porozmawiamy.Gdzie ty tu gminę widzisz. Nie sprawiaj wrażenia że ty to nie ty łysolu jeden. Naplotkowałeś na swoich znajomych obgadałeś , oczerniłeś i jeszcze tu fikasz. Spier......dalaj. oszuście. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Co Cie tak poniosło.Nie masz taktu i jesteś słabo emocjonalny.Mnie żadne obelgi nie ruszają ,już tu pisałem,świat widzę kolorowo i gmine też razem ze żwirownią.PozdrawiamCiągle marzy o tej tęczy pedał jeden. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Gdzie ty tu gminę widzisz. Nie sprawiaj wrażenia że ty to nie ty łysolu jeden. Naplotkowałeś na swoich znajomych obgadałeś , oczerniłeś i jeszcze tu fikasz. Spier......dalaj. oszuście.moim zdaniem to ewidentny konfident. tacy są najgorsi. na dodatek czują się bezkarni ale....... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jakoś ta redukcja etatów wam nie wychodzi. Skąd w takim razie pieniądze na nowych pracowników? Pomijam ,że chyba z wyborczych układów? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Pieniadze beda ze smieci co mieszkancy wpłacają,dla czego były podwyzki,zawsze im teraz brakuje,zadnych zakładów nie przybyłe wrecz odwrotnie wszystkiego ubywa.moim zdaniem niech zatrudniaja jak chca ale niech każdy ma mozliwośc startowania w konkursie ale nie ustawionym jak to sie w naszej gminie robi.Przykłady były wczesniej pisane. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Panie Michale co z ta jawnością.Na sesji burmistrz mówił rze przeczytał i podpisał protokół kontrolny RIO to moze by tak zamieścic na BIP. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Panie Michale co z ta jawnością.Na sesji burmistrz mówił rze przeczytał i podpisał protokół kontrolny RIO to moze by tak zamieścic na BIP.Ależ jest tylko trzeba umieć szukać. Z zagranicy chyba trudno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
masz Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Proszę uprzejmie tylko czy coś z tego zrozumiesz!http://bip.insko.pl/...01504301222.pdf Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie o to chodziło .Protokól pokontrolny .RIO a nie uchwała co do wykonania budzetu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szukaj psie Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie o to chodziło .Protokól pokontrolny .RIO a nie uchwała co do wykonania budzetu.Kto szuka ten znajdzie. jeśli jest to na pewno nie za okres Liwaka rządów tylko poprzednika więc zapytaj kolegi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 To Twój kolega i Liwaka .Co nie pamietasz że liwak trzy kadencje był w radzie to niech niewiedzącego nie udaje.co do Ciebie to wole byc psem bo to przyjaciel człowieka a nie konfidentem komuszym jak ty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 To Twój kolega i Liwaka .Co nie pamietasz że liwak trzy kadencje był w radzie to niech niewiedzącego nie udaje.co do Ciebie to wole byc psem bo to przyjaciel człowieka a nie konfidentem komuszym jak tyNie przesadzaj z tą konfidencją bo coś za bardzo jesteś w temacie znasz dobrze schemat coś mi sie widzi że jesteś jednym z nich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie przerzucaj się.Nie masz pomysłu.Jestes jak V kolumna teraz duzo na ten temat maozna poczytać.Byłes i jesteś i widac komu d........liżesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie przerzucaj się.Nie masz pomysłu.Jestes jak V kolumna teraz duzo na ten temat maozna poczytać.Byłes i jesteś i widac komu d........liżeszCo takiś nerwowy jutro wyślemy zwiady do Miałki i wszystko bedzie jasne. To ty wyskakujesz poza nawias. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
EWK Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nigdy nie byłem nerwowy i nie bede .Jestem luzak i jest mi wszędzie dobrze.Jednak jak bedziesz tu obojetnie komus ublizał i wyzywał o mnie tu nie chodzi to oczywiscie riposta bedzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
słuchy Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Co takiś nerwowy jutro wyślemy zwiady do Miałki i wszystko bedzie jasne. To ty wyskakujesz poza nawias.Jakie zwiady i po co? Cala gmina wie u kogo na czarno ten człowiek pracuje od lat. Takie zatrudnianie to właśnie oszukiwanie państwa i gminy.Gdzie tutaj lokalny patriotyzm i prawdomówność.To raczej niemiecka propaganda i perfidia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Nie przesadzaj z tą konfidencją bo coś za bardzo jesteś w temacie znasz dobrze schemat coś mi sie widzi że jesteś jednym z nich.ty jesteś facet czy baba , a może cieć któremu brakuje hormonów to gorsze od durnej baby Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
perfidia Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ty jesteś facet czy baba , a może cieć któremu brakuje hormonów to gorsze od durnej babyJak na luzaka to brakuje ci jaj.A jak na babę ,to to lepiej mieć taką niż zdalnie sterowaną.Może sumienie cię dręczy ,że oszukujesz ten rzekomo ukochany przez ciebie kraj? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Gosciu wybujały na uslugach V kolumny.Ja wiem kim jestem a co do Ciebie ,jak Racin załatwił ci niusa a Jacuś to nadal toleruje to swiadczy dla kogo poracujesz i za czyje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Co to jest???? Przecież ta gmina pęka w szwach. Huk nie wyszło w wyborach to wyszło w opiece. Idealna wręcz idealna bo z komitetu Liwaka i Michała ale siara. Może na manewrach na poligonie w Drawsku jakiś pocisk się zawieruszy i pierdyknie w ten gminny budynek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
inszczanin Napisano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Olo nie spinaj się tak bo się zes.....asz, a idealna to ona jest, z chęcią oddałbym się w tej pani ręce, poza tym jest z tego co słyszałem spoko kuratorem i dużo ludzi nie ma nic na przeciw że pracuje ops. Rozeznaj się w temacie bo ona nie jest typowym urzedasem pomaga ludziom Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Olo nie spinaj się tak bo się zes.....asz, a idealna to ona jest, z chęcią oddałbym się w tej pani ręce, poza tym jest z tego co słyszałem spoko kuratorem i dużo ludzi nie ma nic na przeciw że pracuje ops. Rozeznaj się w temacie bo ona nie jest typowym urzedasem pomaga ludziomPoza tym nie płaci jej Liwak tylko Warszawa, czyli pomaga ludziom za pieniądze z Warszawy. I co Olo, nadal ci nie pasi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi