Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 1. Dec Kazimierz2. Skonieczko Krzysztof3. Mazurek Zbigniew4. Kościelny Jerzy5. Szafran Włodzimierz6. Halejcio Władysław7. Kupczyński Michał8. Machnik Adam9. Działoszewska Teresa10. Sydor Krystyna11. Krawczyk Maria12. Pańczyk Paweł13. Tomczyk Władysław14. Lorek-Dezor Donata15. Sadowska Joanna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 1. Dec Kazimierz2. Skonieczko Krzysztof3. Mazurek Zbigniew4. Kościelny Jerzy5. Szafran Włodzimierz6. Halejcio Władysław7. Kupczyński Michał8. Machnik Adam9. Działoszewska Teresa10. Sydor Krystyna11. Krawczyk Maria12. Pańczyk Paweł13. Tomczyk Władysław14. Lorek-Dezor Donata15. Sadowska JoannaGratuluję wszystkim i życzę miłej współpracy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 1. Dec Kazimierz2. Skonieczko Krzysztof3. Mazurek Zbigniew4. Kościelny Jerzy5. Szafran Włodzimierz6. Halejcio Władysław7. Kupczyński Michał8. Machnik Adam9. Działoszewska Teresa10. Sydor Krystyna11. Krawczyk Maria12. Pańczyk Paweł13. Tomczyk Władysław14. Lorek-Dezor Donata15. Sadowska JoannaRada warta mieszkańców. Będzie gówno i nasrane. Chora gmina chorzy mieszkańcy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
cienizna Napisano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 1. Dec Kazimierz2. Skonieczko Krzysztof3. Mazurek Zbigniew4. Kościelny Jerzy5. Szafran Włodzimierz6. Halejcio Władysław7. Kupczyński Michał8. Machnik Adam9. Działoszewska Teresa10. Sydor Krystyna11. Krawczyk Maria12. Pańczyk Paweł13. Tomczyk Władysław14. Lorek-Dezor Donata15. Sadowska JoannaBeznadzieja, Zbyt wielu byłych cwaniaków i lizusów.Znowu będą siedzieć i żreć ciasteczka.Jak Kazio.On to już ma w genach.No chyba,że młodzie odłączą się od swoich opcji i założą odrębną,myślącą grupę z nikim się nie utożsamiającą. Ale wątpię ,że by byli tacy odważni i przebiegli. Będzie źle a nawet tragicznie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A ja uważam,że wybraliśmy sobie takich radnych,na jakich nas stać.Od seniorów po młodzież.Skład ten odzwierciedla nasze społeczeństwo.Nie przypominam sobie tak zróżnicowanego grona radnych. Jestem przekonany,że przy udziale tej rady będą dziać się fajne sprawy dotyczace rozwoju nasze małej ojczyzny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klara Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Radny SZafran ten szuja i krzykacz oto jego praca : radni.pl/radny/46242/szafran-wlodzimierz-jerzy/dzialalnosc_w_radzie gratuluję Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wiadomość dla Michała Kupczyńskiego obiecałeś mi że jak zostaniesz radnym będziesz przekazywał diety na cele społeczne ,a ja ci je miałam wskazać więc proszę cię byś ze strony gminy Ińsko ściągnął sobie listę stowarzyszeń działających w Ińsku i tu oficjalnie na stronie przedstawił harmonogram wpłacania na ich konta swoich diet na najbliższy rok . Jeśli tego nie zrobisz jak sam powiedziałeś można będzie cię uznać za oszusta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wiadomość dla Michała Kupczyńskiego obiecałeś mi że jak zostaniesz radnym będziesz przekazywał diety na cele społeczne ,a ja ci je miałam wskazać więc proszę cię byś ze strony gminy Ińsko ściągnął sobie listę stowarzyszeń działających w Ińsku i tu oficjalnie na stronie przedstawił harmonogram wpłacania na ich konta swoich diet na najbliższy rok . Jeśli tego nie zrobisz jak sam powiedziałeś można będzie cię uznać za oszusta.Pozdrawiam a racina już za oszusta uznałaś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bezmózgowce Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wiadomość dla Michała Kupczyńskiego obiecałeś mi że jak zostaniesz radnym będziesz przekazywał diety na cele społeczne ,a ja ci je miałam wskazać więc proszę cię byś ze strony gminy Ińsko ściągnął sobie listę stowarzyszeń działających w Ińsku i tu oficjalnie na stronie przedstawił harmonogram wpłacania na ich konta swoich diet na najbliższy rok . Jeśli tego nie zrobisz jak sam powiedziałeś można będzie cię uznać za oszusta.Pozdrawiam Prezdwczesna presja i agitacja.Chcę powiedzieć,że do tej pory nikt z radnych nie dał ani złotóki na zbożny cel. Jak zanm tego młodego człowieka ,to on sowa dotrzyma. A ty jesteś szują włąśnie TW"Janek",który jest oszustem, nie trzeba niczego tutaj udowadniać. Gdybyś trochę mózgu miala pod czachą i zobaczyła gminny budżet,obdarty ze skóra,to wiedziałabyś ,że tylko oszust, kierujący tą gminą mógł tak postępować. Nie jestem Michała zwolennikiem ale on jeszcze iczego w zamian za zaangażowanie nie wziął z gminy. A za swoją odwagę i konieczność występowania z kimś już jest opluwany. A może wybrał opcję z Liwakiem,bo tem jeszcze nigdzy nie korzystał z gminnego korytka. Zresztą te kliki Liwaka też już osądziły,bo co innego im pozostaje przed drugą turą wyborów. B a g n o. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Prezdwczesna presja i agitacja.Chcę powiedzieć,że do tej pory nikt z radnych nie dał ani złotóki na zbożny cel. Jak zanm tego młodego człowieka ,to on sowa dotrzyma. A ty jesteś szują włąśnie TW"Janek",który jest oszustem, nie trzeba niczego tutaj udowadniać. Gdybyś trochę mózgu miala pod czachą i zobaczyła gminny budżet,obdarty ze skóra,to wiedziałabyś ,że tylko oszust, kierujący tą gminą mógł tak postępować. Nie jestem Michała zwolennikiem ale on jeszcze iczego w zamian za zaangażowanie nie wziął z gminy. A za swoją odwagę i konieczność występowania z kimś już jest opluwany. A może wybrał opcję z Liwakiem,bo tem jeszcze nigdzy nie korzystał z gminnego korytka. Zresztą te kliki Liwaka też już osądziły,bo co innego im pozostaje przed drugą turą wyborów. B a g n o.Niezupełnie, bo ja znam radnych co dawali diety na zbożny cel, ale nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek bodaj złotówkę ze swojej kieszeni dał obecny burmistrz, on jest chytry i ciągnie tylko do siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wiadomość dla Michała Kupczyńskiego obiecałeś mi że jak zostaniesz radnym będziesz przekazywał diety na cele społeczne ,a ja ci je miałam wskazać więc proszę cię byś ze strony gminy Ińsko ściągnął sobie listę stowarzyszeń działających w Ińsku i tu oficjalnie na stronie przedstawił harmonogram wpłacania na ich konta swoich diet na najbliższy rok . Jeśli tego nie zrobisz jak sam powiedziałeś można będzie cię uznać za oszusta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sraczka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wiadomość dla Michała Kupczyńskiego obiecałeś mi że jak zostaniesz radnym będziesz przekazywał diety na cele społeczne ,a ja ci je miałam wskazać więc proszę cię byś ze strony gminy Ińsko ściągnął sobie listę stowarzyszeń działających w Ińsku i tu oficjalnie na stronie przedstawił harmonogram wpłacania na ich konta swoich diet na najbliższy rok . Jeśli tego nie zrobisz jak sam powiedziałeś można będzie cię uznać za oszusta.Pozdrawiam Wiadomość dla Michała Kupczyńskiego obiecałeś mi że jak zostaniesz radnym będziesz przekazywał diety na cele społeczne ,a ja ci je miałam wskazać więc proszę cię byś ze strony gminy Ińsko ściągnął sobie listę stowarzyszeń działających w Ińsku i tu oficjalnie na stronie przedstawił harmonogram wpłacania na ich konta swoich diet na najbliższy rok . Jeśli tego nie zrobisz jak sam powiedziałeś można będzie cię uznać za oszusta.Pozdrawiam Spoko jak go znam ,to dotrzyma słowa.Poczekaj bo okres dostaniesz. Przecież jeszcze nic nie dostał . Wytrzymaj do chwili wypłaty. Tyle to nawet cwany Tomkowiak nie dawał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 nie nie wytrzymam niech napisze komu da żeby ludzie nie mieli wątpliwości Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 nie nie wytrzymam niech napisze komu da żeby ludzie nie mieli wątpliwościspadaj na drzewo banany prostowac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie sikaj Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 nie nie wytrzymam niech napisze komu da żeby ludzie nie mieli wątpliwościNajpierw musi dostać.Wytrzymaj,bo ci tak zostanie.Jak mówią, nie sraj żarem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 przechodzi baba klimakterium i jej sie pecherz rozstroił Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 spadaj na drzewo banany prostowac Był to chwyt propagandowy-wyborczy. A który to radny spełnił wszystkie swoje obietnice wyborcze? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wszystkie obietnice spełnił tylko Andrzej Racinowski Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
likwidator Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wszystkie obietnice spełnił tylko Andrzej RacinowskiNo tak 8 lat pierdział w stołek.Wiecie jakie to trudne? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Michał musisz dotrzymać słowa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Michał musisz dotrzymać słowaIdiota,idź się leczyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
cipa Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Idiota,idź się leczyć.A ileż matka ma mu dawać na papierosy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Michał odpisz coś bo uznam że ty i twój burmistrz niedoszly to kłamcy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Dureń zmienia czcionki i ciągle o tym samym. Przecież rada jeszcze nie istnieje. Goń się ćwoku. Pokaż trochę wiedzy a nie powielasz głupoty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Michał odpisz coś bo uznam że ty i twój burmistrz niedoszly to kłamcyZnałem kiedyś takiego łysego co jeździł struchem bmw. Sunsiadom podrzucał karteczki i terroryzował. Jednak ludzie wykształceni poznali się na baranie i teraz mają go w d****. To wygląda na tego podrabiacza rdoś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi