tak Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2 minuty temu, Wow napisał: Przecież ta sitwa trwa i ma się dobrze.Malo tego rozszerza swoje kręgi.Skoro wyborcy tego nie przyjmują to dalej będzie ta sama grup zwana tłustymi kotami. Z uporem maniaka powtarzam.Najlepszą kandydatką na burmistrza jest Pani Ewa Szkołut i grupa radnych z Jej komitetu.Tylko oni mają szansę powstrzymać pracę żwirowni w Ińsku i nie doprowadzić do zagłady naszego miasteczka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koliber Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 27 minut temu, tak napisał: Z uporem maniaka powtarzam.Najlepszą kandydatką na burmistrza jest Pani Ewa Szkołut i grupa radnych z Jej komitetu.Tylko oni mają szansę powstrzymać pracę żwirowni w Ińsku i nie doprowadzić do zagłady naszego miasteczka. Ewka na Burmistrza jak oni Apteką nawet nie umieją dobrze zarządzać, to z całym szacunkiem jak ona Gminą chcę rządzić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiem Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Liwak też gniazda rodzinnego nie mógł utrzymać a gmine już trzecią kadencję chce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 23 minuty temu, Koliber napisał: Ewka na Burmistrza jak oni Apteką nawet nie umieją dobrze zarządzać, to z całym szacunkiem jak ona Gminą chcę rządzić. Nie martw się, da sobie radę o wiele lepiej od polonisty i politologa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twoja stara Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 8 godzin temu, Bolek napisał: Już wszyscy zapomnieli jak banda Michała kadamowcy przejeli kino i wygonili ludzi kul bo im przeszkadzali w imprezach. Szczekacze bujne i banany dla swojej promocji organizowali imprezy za które grubą kasę dostawiali. Nigdy nie było w kinie ludzi z KUL (Katolicki Uniwersytet Lubelski) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaja Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 7 godzin temu, widz napisał: A jeszcze dary zamiast dać dla potrzebujących ludzi, to po nocach z MISIEM WYNOSILI w workami do swych domów .tak działał KADAM z MICHAŁEM. To niech się pochwalą ile ton wynieśli po kryjomu. Worki jeszcze zostały, to wpadaj wylizać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 7 godzin temu, Marek napisał: Nie martw się, da sobie radę o wiele lepiej od polonisty i politologa Oczywiście że nie zrobi takiego gnoju z finansami Gminy jak przepłacona o 180 tyś. świetlica w Czertyniu, przepadek 160 tyś. dotacji do Targowiska, kilkaset tysięcy zł. zaległości za śmieci, wieża, molo, świetlica w Ściennem, wszędzie straty, o takich duperelach jak bieżące "płatności" dla wykonawców i zleceniobiorców zobaczymy za chwilę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Bujny Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Szanowni ludzie. Jak większość z Was wie nie długo wybory, co wybory na "popularnym forum cafe Ińsko" jest obrażana moja osoba, Kadam i ludzie mi bliscy. Tworząc wraz z moimi przyjaciółmi, parę ładnych lat temu, Stowarzyszenie "Kadam" chcieliśmy zrobić coś fajnego dla naszego miasteczka, chcieliśmy pobudzić życie kulturalne w Ińsku. Czy nam się udało? Zostawiam to Wam do oceny. Kadam już nie działa, zostały piękne wspomnienia. Ludzie piszący anonimowo na forum cafe Ińsko pocałujcie mnie głęboko w tyłek! Zżera Was zazdrość, że drugi człowiek może robić coś bezinteresownie, z pasją. Jeśli macie coś do mnie mieszkam w Ińsku. Osiedle 13. Tel. 669925332! Tak mam na czole napisane Jacek Liwak, tak popieram Go. Tak popieram Macieja Banasiewicza. Nie zasłaniam się anonimowymi wpisami. To mój jedyny wpis( za chwilę będzie gówno burza na cafe). Ludzie żyjcie, kochajcie, realizujcie się! Wybory zaraz miną, a my zostaniemy tu dalej! Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszkaniec Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Trzeba było się w politykę nie bawić. Płacz nad tym, że jesteś utożsamiany z Liwakiem możesz zostawić dla znajomych, a nie ludzi którzy zostali przez niego okłamani -np. żwirownia i łupieni na opłatach i podatkach - słynne debilne tłumaczenie, że podwyższamy opłaty za śmieci bo niektórzy nie płacą. Forma krytyki na Caffe nie odbiega od niczego co można zaobserwować na innych portalach i mediach społecznościowych. Mi też się ona nie zawsze podoba, ale taka jest rzeczywistość. Poza tym, prawda jest taka, że ciebie zwyczajnie d*** boli, że nie możesz z tym nic zrobić. Brakuje mi u ciebie tylko debilnej wstawki w stylu Kupczyńskiego, który publicznie się odgrażał, że każdemu da w mordę. I tu wracamy do punktu wyjścia, trzeba było się nie bawić w politykę. Wszystkiego dobrego! PS. Poproś admina żeby skasował wpis z komórką, bo jak widać tak się zagotowałeś, że nie wiesz jak szkodliwe i niebezpieczne to może być (bankowość, spam, napastliwe dzwonienie). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do Artura Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Godzinę temu, Artur Bujny napisał: Szanowni ludzie. Jak większość z Was wie nie długo wybory, co wybory na "popularnym forum cafe Ińsko" jest obrażana moja osoba, Kadam i ludzie mi bliscy. Tworząc wraz z moimi przyjaciółmi, parę ładnych lat temu, Stowarzyszenie "Kadam" chcieliśmy zrobić coś fajnego dla naszego miasteczka, chcieliśmy pobudzić życie kulturalne w Ińsku. Czy nam się udało? Zostawiam to Wam do oceny. Kadam już nie działa, zostały piękne wspomnienia. Ludzie piszący anonimowo na forum cafe Ińsko pocałujcie mnie głęboko w tyłek! Zżera Was zazdrość, że drugi człowiek może robić coś bezinteresownie, z pasją. Jeśli macie coś do mnie mieszkam w Ińsku. Osiedle 13. Tel. 669925332! Tak mam na czole napisane Jacek Liwak, tak popieram Go. Tak popieram Macieja Banasiewicza. Nie zasłaniam się anonimowymi wpisami. To mój jedyny wpis( za chwilę będzie gówno burza na cafe). Ludzie żyjcie, kochajcie, realizujcie się! Wybory zaraz miną, a my zostaniemy tu dalej! Wszystkiego dobrego! Artur powiedz jeszcze dlaczego KADAM zakończył działalność? Kto was wykończył? Popierając Jacka popierasz kłamstwo, oszustwo, i żwirownię czyli zagładę Ińska. Brawo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lista grzechów Jacka Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 1 minutę temu, do Artura napisał: Artur powiedz jeszcze dlaczego KADAM zakończył działalność? Kto was wykończył? Popierając Jacka popierasz kłamstwo, oszustwo, i żwirownię czyli zagładę Ińska. Brawo! Lista grzechów Jacka jest o wiele dłuższa. Aż dziw bierze, że ty Artur mieniący się być wielkim społecznikiem tych grzechów nie widzisz. Wstyd dla ciebie i tobie podobnym. Liwak z Michałem to zakała Ińska, obudź się młodzieńcze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
widz Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Czerwony jak cegla się odezwał i płacze że piszą o nim .Kadam to sekta MICHAIŁA ,ON ICH TAK PODPORZĄDKOWAŁ ,ŻE BĘDĄMU DO ZGONU WIERNI .Prawda boli i to bardzo ,jak szybko zapomniałeś że po ciemniaku wynosiłeś dary ze wszystkimi w torbach ,a misia ciotka Becia to pakował ciastka w torbę w biały dzień swojemu pedałkowi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BĘDĘ GŁOSOWAĆ Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca To dopiero jołopy i to pcha się jeszcze do koryta.Mało bałaganu zrobili w gminie ,i kinie,przez nich ludzie byli skorumpowani,poniżani,zwalniani z pracy,traktowani w nieludzki sposób . I to mało . TAKA brygada Jacka powinna odejść w zapomnienie jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liwak krzywdził ludzi Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2 godziny temu, BĘDĘ GŁOSOWAĆ napisał: To dopiero jołopy i to pcha się jeszcze do koryta.Mało bałaganu zrobili w gminie ,i kinie,przez nich ludzie byli skorumpowani,poniżani,zwalniani z pracy,traktowani w nieludzki sposób . I to mało . TAKA brygada Jacka powinna odejść w zapomnienie jak najszybciej. Liwak z Kupczyńskim zbyt dużo porządnych ludzi skrzywdzili (w szkole, w kinie, w OPS i w urzędzie) aby na nich głosować na trzecią kadencję. Oni się nie nadają na te stanowiska a poza tym dosyć się już nachapali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nadzieja Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Miesza Wam się rzeczywistość widzę z fantazjami. Zaczne od Mazurka, dwie kadencję i co zrobił dla Gminy ? Oprócz tego, że każdy jego wpis jest napchany chamstwem,złem i manipulacją. Szafran też radny a problem miał, żeby swoim mieszkańcom pomóc bo stary schorowany. Każdy wie, że to forum to działalność IP i oni na zmianę piszą z innych nazw. Nikt z NORMALNYCH ludzi nie poparłby tego kłamstwa, tej obłudy. Mam nadzieję, że te wybory pójdą w stronę młodych, zaangażowanych, którzy chcą zmian. A ludzie wtedy ich ocenią po ich postepowanianiach. Młodzi mają siłę robić a nie tylko gadać. Czekam do 7 kwietnia, aż wszystko się wyjaśni. Albo ludzie przejrzą na oczy albo będziemy żyć w ciemnogrodzie wśród rządzących seniorów, którzy tylko dej bo się mnie należy a od siebie NIC. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 16 minut temu, Nadzieja napisał: Miesza Wam się rzeczywistość widzę z fantazjami. Zaczne od Mazurka, dwie kadencję i co zrobił dla Gminy ? Oprócz tego, że każdy jego wpis jest napchany chamstwem,złem i manipulacją. Szafran też radny a problem miał, żeby swoim mieszkańcom pomóc bo stary schorowany. Każdy wie, że to forum to działalność IP i oni na zmianę piszą z innych nazw. Nikt z NORMALNYCH ludzi nie poparłby tego kłamstwa, tej obłudy. Mam nadzieję, że te wybory pójdą w stronę młodych, zaangażowanych, którzy chcą zmian. A ludzie wtedy ich ocenią po ich postepowanianiach. Młodzi mają siłę robić a nie tylko gadać. Czekam do 7 kwietnia, aż wszystko się wyjaśni. Albo ludzie przejrzą na oczy albo będziemy żyć w ciemnogrodzie wśród rządzących seniorów, którzy tylko dej bo się mnie należy a od siebie NIC. Gmina Ińsko to nie tylko Mazurek i Szafran. Stawiaj na młodych ale mądrych, z doświadczeniem i dobrym charakterem a nie polonisty i politologa co niczego w zyciu nie osiągneli a obłowili dopiero się gdy dorwali sie do stołków. Głosuj na nich, podziękuj im za żwirownie i wszelkie przekręty i oszustwa i marnotrastwo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marionetki Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 13 minut temu, Mieszkaniec napisał: Gmina Ińsko to nie tylko Mazurek i Szafran. Stawiaj na młodych ale mądrych, z doświadczeniem i dobrym charakterem a nie polonisty i politologa co niczego w zyciu nie osiągneli a obłowili dopiero się gdy dorwali sie do stołków. Głosuj na nich, podziękuj im za żwirownie i wszelkie przekręty i oszustwa i marnotrastwo. Niestety Ewa to tylko marionetka owych wymienionych. A szkoda. Skakali jak chorągiewki z aptekarza na aptekarza. Młody lat 30 z 40 letnim doświadczeniem. Dajcie się im wykazać. Pokazać co potrafią. Niech się uczą, nie od razu Rzym zbudowano. Lepiej w tą stronę nich pchać na stołki te same odgrzewane kotlety z napisem " żwirownia" na czole, które na kolejne 5 lat nie mają innych problemów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Godzinę temu, Marionetki napisał: Niestety Ewa to tylko marionetka owych wymienionych. A szkoda. Skakali jak chorągiewki z aptekarza na aptekarza. Młody lat 30 z 40 letnim doświadczeniem. Dajcie się im wykazać. Pokazać co potrafią. Niech się uczą, nie od razu Rzym zbudowano. Lepiej w tą stronę nich pchać na stołki te same odgrzewane kotlety z napisem " żwirownia" na czole, które na kolejne 5 lat nie mają innych problemów. Pani Ewa ma więcej jaj od Liwaka i Kupczyńskiego razem wzietych. Twoi młodzi przez 9 lat pokazali że nie nadają się do rządzenia gminą. Żwirownię otworzył Liwak i Kupczyński mimo że zapewniali że nie dopuszczą do otwarci żwirowni. Kłamstwo, oszustwo, prywata, pogarda do ludzi. Tacy są twoi młodzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zejdz na ziemie Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 18 godzin temu, Marek napisał: Nie martw się, da sobie radę o wiele lepiej od polonisty i politologa Zbychu chyba z mostu spadłeś. O wiele lepiej rządzić? apteke mieli 15 lat i zniszczyli dobre imie aptekarstwa. Pokazali jak rządzą. Jeżeli ktoś przez tyle lat nie nauczył się tak prostego zarządzania, to w większym doprowadzi do tragedii i zniszczenia. To co robią na ulicy zielonej to sie nazywa wyzysk, ździerstwo, żydowanie, niszczynie i okradanie społeczeństwa. Zero dbania o ludzi. Podstawywych leków nie ma tylko ibuprom 1 paczka. to jest gnój a nie kandydatka. Chyba że masz umysl w czterech literach i bujasz w obłokach. Weź się nie ośmieszaj bo to jest aż żęnujące. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 10 minut temu, Zejdz na ziemie napisał: Zbychu chyba z mostu spadłeś. O wiele lepiej rządzić? apteke mieli 15 lat i zniszczyli dobre imie aptekarstwa. Pokazali jak rządzą. Jeżeli ktoś przez tyle lat nie nauczył się tak prostego zarządzania, to w większym doprowadzi do tragedii i zniszczenia. To co robią na ulicy zielonej to sie nazywa wyzysk, ździerstwo, żydowanie, niszczynie i okradanie społeczeństwa. Zero dbania o ludzi. Podstawywych leków nie ma tylko ibuprom 1 paczka. to jest gnój a nie kandydatka. Chyba że masz umysl w czterech literach i bujasz w obłokach. Weź się nie ośmieszaj bo to jest aż żęnujące. Twój czas Kupa się już skończył. Każda nawet najwieksza łamaga będzie lepsza od ciebie i liwaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ula Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Takich jak P.SZAFRAN i MAZUREK to są ludzie gdzie nikogo z was się nie bali i nie boją ,można zobaczyć sesje ,gdzie właśnie Oni dawali do wiwatu burakowi,aż iskry się sypały ,Oni pokazywali ich błędy ,oni wytykali złą decyzje w sprawie kopalni. Przewodnicząca rady cały czas gasiła ,nie dopuszczała do głosu .A przyszedł ostatnio jakiś ciul i był wprowadzony na mównice. To buraków polityka ,a jeszcze burek śmiał powiedzieć jak w przedszkolu do dziec, Aby kampania szła w ciszy i spokoju .TO TERAZ NIECH WSZYSCY CZYTAJĄCY wiedzą kim są burmistrz i wice .Nie szanowaliście ludzi pracy ,gnębiąc, zwalniając z pracy ,poniżając ich w perfidny sposób, Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosa Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 6 minut temu, ula napisał: Takich jak P.SZAFRAN i MAZUREK to są ludzie gdzie nikogo z was się nie bali i nie boją ,można zobaczyć sesje ,gdzie właśnie Oni dawali do wiwatu burakowi,aż iskry się sypały ,Oni pokazywali ich błędy ,oni wytykali złą decyzje w sprawie kopalni. Przewodnicząca rady cały czas gasiła ,nie dopuszczała do głosu .A przyszedł ostatnio jakiś ciul i był wprowadzony na mównice. To buraków polityka ,a jeszcze burek śmiał powiedzieć jak w przedszkolu do dziec, Aby kampania szła w ciszy i spokoju .TO TERAZ NIECH WSZYSCY CZYTAJĄCY wiedzą kim są burmistrz i wice .Nie szanowaliście ludzi pracy ,gnębiąc, zwalniając z pracy ,poniżając ich w perfidny sposób, Bo Szafran i Mazurek mają jaja i potrafią się sprzeciwić parszywym burakom niszczącym Ińsko i mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józef Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Po 9-ciu latach okazało się, że Liwak to była porażka. Otwarciem żwirowni się schańbił całkowicie. Nie można burmistrzowania opierać na kłamstwie i oszustwie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 24 minuty temu, Kosa napisał: Bo Szafran i Mazurek mają jaja i potrafią się sprzeciwić parszywym burakom niszczącym Ińsko i mieszkańców. Tak,to prawda.Oni tylko są przeciwni burkom i ich przydupasom.Znaczna część społeczeństwa nie wiedzieć czemu, popiera burków pomimo tego,że to oni doprowadzają do likwidacji budynków w Ińsku poprzez pozwolenie na funkcjonowanie kopalni żwiru w Ińsku i niszczenie dróg. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młody Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Macie przykład jak postępują młodzi, popatrzcie na posła Gomołę. U nas podobnie postepuje Kupczyniak i Liwak. Dla nich liczy sie interes, kasa i stanowiska. Czy tego chcecie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi