chcę wiedzieć Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca Ta gmina nie ma żadnych szans na rozwój.Dlaczego? Bo budżet jest przeżerany i marnotrawony.Siedzi ich 15-16 spaślaków,sluchają jak Liwak lub Kupczyński bredzą i nigdy nie zaprzeczyli w kwestiach jakichkolwiek działań inwestycyjnych.Nie ma żadnego budownictwa mieszkaniowego,remontów uliczek bocznych (chociażby po 100m) o chodnikach nie wspomnę.Zamiast promenady wieży,dreda i komuchów i tylko dla komuchów.Nowy nabytek na radną od niczego bo co Hoffman wie o gminie i jej potrzebach? Ale komuchy,POst komuchy i gumiaki mają wspólne cele.Żyć z budżetu zamiast wziąć się do roboty.Wieža organizuje swoje stare cioty,głupie ale posłuszne, obecni pierdzistołki jeszcze jednej kadencji a gmina,niech liczy na wsparcia od swoich partyjnych pryncypałów.Zapytajcie ile gmina ma np: zysku z eksploatacji żwiru?Kto daje największe zyski budżetu? Dlaczego woda pitna jest taka zawapniona?Albo dlaczego nie ma autobusów?Ile kosztuje utrzymanie radnych,pierdzistołków w skali roku lub tych dwócg gminnych cymbałów? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aga Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 3 godziny temu, Słoneczko napisał: Co to znaczy "Dajmy się im wykazać w wyborach"? Są tacy którzy byli już wybrani. 2 razy. Wykazali się... żwirownią. Właśnie między innymi na tym forum mogą się wykazywać kandydaci. Wybory nie polegają na daniu się wykazać bez zadawania pytań. Wybory są po to, żeby móc rozmawiać o problemach, dotychczasowych osiągnięciach kandydatów, ich planach... Właśnie po to, żeby dobrze wybrać. Lepiej nie dawaj zadań innym, tylko pochwal się co chcesz osiągnąć jako kandydat. Wykaż się przed wyborami swoją inwencją, doświadczeniem i determinacją. Może wtedy kogoś przekonasz. Oh ten Maciej i Michał to stworki jakich Ińsko nie miało do tej pory ,jeden i drugi są siebie wart.Ja nie widziałam takich zarozumiałych,butnych ,chciwych,chamskich ,to są najwięksi szuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piękna radna Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 20 godzin temu, Gość napisał: Każdy burmistrz na początku cacy, a byli zawsze źli. Wszyscy wiedzą, że zlą sytuację samorządów i ich długi odpowiada PIS. Mąż pani Anity kandydował z ugrupowania pana Liwaka na radnego z Czertynia. Wpłacała pieniądze na kampanię i jechała poprzednią władzę, a teraz nagła zmiana obozu, bo nie dostała tego co chciała od obecnej władzy. Zapomniała po co do urzędu chodziła i jak się zachowywała. To trzeba mieć tupet. Powinna startować na prezesa Światowej Organizacji Zdrowia albo przewodniczącą kółka różańcowego. Piszesz, że pani Ada i Pani Anita spoko, bo się jej boisz. Trochę już mieszkam na Osiedlu. Kościelny czas minął do kościoła czas WOŹNIAK ROMAN stary pomarszczony diabeł do piekiełka czas minął Gonia na emeryturę bo wypalona i zdewociała Genik emeryt mówi nie wie co Potrykus cicha woda ,żwirkow obrońca Tomczyk na szczaw emeryt GRACJANA HENSCHEL już pokazała kły do policjanta PIOTR RUSIELEWICZ w bezszczelny sposób obraził radnego ,gość jest okrutny, zachowanie mierne Ewa Łońska to nie mowa na seji nie ma pojęcia co sie dzieje ,tylko przytakuje PAWEŁ PAŃCZYK nie mowa tylko przytakhje jak burki chcą PIOTR WOŹNIAK nie ma zdania kasa się liczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piękna radna Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca TOMASZ DOLATA to unikat tylko na zdjeci sie wygladził Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No to już wiesz Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca Godzinę temu, chcę wiedzieć napisał: Ile kosztuje utrzymanie radnych,pierdzistołków w skali roku lub tych dwócg gminnych cymbałów? Ty taki spryciula i nie wiesz? To ci powiem: Burak 220tyś rocznie Rysiu szwagier buraka 220tyś rocznie Vice burak 150 tyś roczznie Leśkiw 150 tyś rocznie Tomkowiaczka 160 tyś rocznie Huczka 120 tyś rocznie 15-stu radnych 160 tyś rocznie. Co jeszcze chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiem,że nie wiem Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 3 minuty temu, No to już wiesz napisał: Ty taki spryciula i nie wiesz? To ci powiem: Burak 220tyś rocznie Rysiu szwagier buraka 220tyś rocznie Vice burak 150 tyś roczznie Leśkiw 150 tyś rocznie Tomkowiaczka 160 tyś rocznie Huczka 120 tyś rocznie 15-stu radnych 160 tyś rocznie. Co jeszcze chcesz wiedzieć? To tak skromnie 1,5 mln. zł.Nic dziwnego,że zadłużenie gminy wzrasta tak samo jak brak jakichkolwiek inwestycji gminnych.Lokalne tłuste koty będą się marcować,aby tylko pozostać przy korytach.Może lepiej aby za ludzi głosowaly "jelenie"? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renia Napisano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca Ciężko odsunąć się od pełnego koryta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Oj lewaku.Zrobiłeś wiele fatalnych w skutkach "działań" ze żwirownią włącznie.Zwolniłeś,pewnie dla własnego kaprysu,najlepszego dyrektora ICK Alberta Moroza.Inni burmistrzowie takiego jak Pan Albert ze świecą szukają,a ty zatrudniasz bez właściwych kwalifikacji znajomków i rodzinę kupczyka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca Ale jaja z policaja! Aptekarz startuje z okręgu banana jako samotny żagiel. I wypsztyka tego bufona,klajstermajstra zęzów na statku. A tak całował liwaka, tak się fotografował, taki ulizany już był przewodniczącym Rady in spe !! Już robi w galoty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 20 minut temu, Banan napisał: Ale jaja z policaja! Aptekarz startuje z okręgu banana jako samotny żagiel. I wypsztyka tego bufona,klajstermajstra zęzów na statku. A tak całował liwaka, tak się fotografował, taki ulizany już był przewodniczącym Rady in spe !! Już robi w galoty. Już był w ogródku, już witał się z gąską...i wszystko szlag trafił... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huzia Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca banan ze strachu az zamilkł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca A ja życzę Panu Kalinowskiemu żeby wygrał i dostał się do rady gminy, jest mądry, wykształcony oraz bardzo życzliwy dla ludzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wybieram Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 12 minut temu, Wyborca napisał: A ja życzę Panu Kalinowskiemu żeby wygrał i dostał się do rady gminy, jest mądry, wykształcony oraz bardzo życzliwy dla ludzi I co najważniejsze nie skorumpowany. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 1 minutę temu, wybieram napisał: I co najważniejsze nie skorumpowany. I ja Panu Kalinowskiemu życzę wygrania z ogólnie niezbyt lubianym przeciwnikiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazik Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Banan więcej pokory i przestań w końcu robić za rzecznika Gminy bo tylko sobie tym szkodzisz. Pewność siebie nie jednego zgubiła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatar Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Oni wszyscy to przyklepańcy burka,to będą robić co on zechce. przecież to już pokazywali na każdej sesji ,czy ludzie tego nie widzieli.Mafia burkow pod kierowńctwem michaiła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obywatel tej biednej gminy Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Ile kosztuje utrzymanie radnych,pierdzistołków w skali roku lub tych dwócg gminnych cymbałów? Ty taki spryciula i nie wiesz? To ci powiem: Burak 220tyś rocznie Rysiu szwagier buraka 220tyś rocznie Vice burak 150 tyś roczznie Leśkiw 150 tyś rocznie Tomkowiaczka 160 tyś rocznie Huczka 120 tyś rocznie 15-stu radnych 160 tyś rocznie. Co jeszcze chcesz wiedzieć Ja się nie dziwię że ci wielcy bogacze są tak mocno przyklejeni do stołków ,przecież gdzie zarobją taką kasiore.Przy takich pienądzach mogą szmacić ludzi ,bo i tak myślą że im nic nikt nie zrobi.Michał za takie traktowanie ludzi to powinien być natychmiast zwolniony .Ale burak tego nie zrobił ,bo jest taki sam .W innej gminie oni by już dawno polecieli na szczaw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renia Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 56 minut temu, obywatel tej biednej gminy napisał: Ile kosztuje utrzymanie radnych,pierdzistołków w skali roku lub tych dwócg gminnych cymbałów? Ty taki spryciula i nie wiesz? To ci powiem: Burak 220tyś rocznie Rysiu szwagier buraka 220tyś rocznie Vice burak 150 tyś roczznie Leśkiw 150 tyś rocznie Tomkowiaczka 160 tyś rocznie Huczka 120 tyś rocznie 15-stu radnych 160 tyś rocznie. Co jeszcze chcesz wiedzieć Ja się nie dziwię że ci wielcy bogacze są tak mocno przyklejeni do stołków ,przecież gdzie zarobją taką kasiore.Przy takich pienądzach mogą szmacić ludzi ,bo i tak myślą że im nic nikt nie zrobi.Michał za takie traktowanie ludzi to powinien być natychmiast zwolniony .Ale burak tego nie zrobił ,bo jest taki sam .W innej gminie oni by już dawno polecieli na szczaw. Zgadzam się.Michał w drugiej kadencji podporządkował sobie radnych i to on decydował o tym,kto będzie przewodniczącym komisji,z-cą przewodniczącego komisji,a także o tym kto będzie przewodniczącym rady i zastępcą.Jeśli jednak decyzja rady była niezgodna z wyobrażeniem michaiła,uruchamiał komitet obywatelski w osobie "banana" i decyzję anulowano.Takich tricków nauczył się na studiach.Lewak o tym wiedział i twierdził,że michaił jest dorosłą osobą i osobiście on ponosi za to odpowiedzialność.Takie miał wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Obrońcy Banana uaktywnili się na FB doktorka, Bujne i jego ekipa z Dredami obrońcy i adwokaci, żal i śmiech. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakt Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 1 minutę temu, Dawid napisał: Obrońcy Banana uaktywnili się na FB doktorka, Bujne i jego ekipa z Dredami obrońcy i adwokaci, żal i śmiech. Jacy obrońcy? To jedna i ta sama klika,żyjąca na koszt podatników.Kedyne co potrafią to wydawać otrzymane z góry pieniądze wg.własnego widzi mi się.Zero pomyślunku o prawdziwych potrzebach gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gbfffy Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca ale szmal jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombik Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Oni dla szmalu toby wszystkich powiesili Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Społecznik Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 3 godziny temu, Dawid napisał: Obrońcy Banana uaktywnili się na FB doktorka, Bujne i jego ekipa z Dredami obrońcy i adwokaci, żal i śmiech. Banan obiecuje przeznaczyć dietę radnego na cele społeczne. Już wcześniej jeden taki był co to obiecywał i nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WYBORCA Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca A co ma pisać , tak mu każą to już to robi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca Szkoda że Pan Krzysztof nie startuje na Burmistrza, miałby mój głos na bank. Liwak to taki burmistrz nic nie widziałem ,nic nie słyszałem , nie mam pieniędzy, to nie ja to mój pracownik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi