Magdalena B Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego Widać niektórych boli wsparcie rodziny ,jak się swoją rozbił. Już nie wiesz pan mazurek co wymyślić to się dziewczyn czepiasz, nic takiego nie napisały gorzej z tobą ale te insko plus już musisz tu w nerwach przelewać. Nie ważne kazdy ma prawo głosu a ty to w końcu zaakceptuj wypisujesz na fb to się spodziewaj odzewu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego Tutaj jest taka kampania wyborcz lewaka ,juz zaczeli od wczoraj,oglądałem sesje i było widać kto na kogo jedzie bez trzymanki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
litka Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego IŃSKO ma okropnych mieszkańców ,widać na każdym kroku.nie szanują się,zawistni,chamscy jeden do drugiego,a kampania idzie na noże Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nóż Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 3 minuty temu, litka napisał: IŃSKO ma okropnych mieszkańców ,widać na każdym kroku.nie szanują się,zawistni,chamscy jeden do drugiego,a kampania idzie na noże Idzie na noże bo dla Liwaka i Kupczyniaka te wybory to walka o przeżycie dlatego już na sesji zaatakowali swoich przeciwników Mazurka i Halejcie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wr óbel Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 35 minut temu, Magdalena B napisał: Widać niektórych boli wsparcie rodziny ,jak się swoją rozbił. Już nie wiesz pan mazurek co wymyślić to się dziewczyn czepiasz, nic takiego nie napisały gorzej z tobą ale te insko plus już musisz tu w nerwach przelewać. Nie ważne kazdy ma prawo głosu a ty to w końcu zaakceptuj wypisujesz na fb to się spodziewaj odzewu niech ciul nie obraza mazurka to taki chamski sasiad Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lin Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 9 minut temu, wr óbel napisał: niech ciul nie obraza mazurka to taki chamski sasiad Gracjana myślie że wszystkie rozumy pozjadała i czuje się najważniejsza na świecie ale myślę że życie ją szybko zweryfikuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 31 minut temu, wr óbel napisał: niech ciul nie obraza mazurka to taki chamski sasiad Wróbel podaj chociaż imię skoro od ciulow wyzywasz . Mazurek klasę pokazał wyzywajac Magdę T od najgorszych . Młoda dziewczynę i jej rodziców teraz zamiast skupić się na swoim postępowaniu wyzywa córki Sołtysa Czertynia. Mnie również dotknął nie raz . Chłopie zejdź na Ziemie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baran Napisano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 43 minuty temu, Maciej napisał: Wróbel podaj chociaż imię skoro od ciulow wyzywasz . Mazurek klasę pokazał wyzywajac Magdę T od najgorszych . Młoda dziewczynę i jej rodziców teraz zamiast skupić się na swoim postępowaniu wyzywa córki Sołtysa Czertynia. Mnie również dotknął nie raz . Chłopie zejdź na Ziemie . Spadaj baranie odczep sie od Mazurka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 8 godzin temu, Maciej napisał: Wróbel podaj chociaż imię skoro od ciulow wyzywasz . Mazurek klasę pokazał wyzywajac Magdę T od najgorszych . Młoda dziewczynę i jej rodziców teraz zamiast skupić się na swoim postępowaniu wyzywa córki Sołtysa Czertynia. Mnie również dotknął nie raz . Chłopie zejdź na Ziemie . Skąd Baranie wiesz że to Mazurek atakował Magdę T ? Wy tu od razu wszystko wiecie i od razu wydajecie wyroki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oj tam Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Magdę atakował Jurek,ale to Mazurek.Córki sołtysa obraża Szczurek,ale to Mazurek,bo Mazurek jako jeden z niewielu kandydatów wie jaki jest sposób na zatrzymanie kopalni żwiru w Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
widz Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Wszyscy widzą sesje i wiedzą że Pan MAZUREK walczy z władzą o żwirownie ,wytyka im poważne błędy, dlatego jest bardzo atakowany w bestialski sposób ,chcą go sponiewierać ,tak jak to zrobili z osobami z kina ,których uważali za nic .Choć byli doskonałymi fachowcami wszyscy wiemy. teraz jest tam siedziba bezużytecznych osób ,których Michał wybiera takich jak rodzinka ,kolesie . I NIC SIĘ TAM NIE DZIEJE ,TYLKO KUPUJĄ ZESPOŁY,SIEDZĄ NA PLOTACH ,KAWKA ,CISTECZKA I d*** ROSNĄ OLBRZYMIE, CO NIEKTÓRYM JEST OK.TO POLITYKA liwaka i kopciucha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Mam pytanie a w czasie pracy można tak udzielać się na prywatnym fb ? Radna , kandydatka na radną w godzinach pracy w szkole udostępnia swój komitet wyborczy. Pani Ewo nieładnie , pani jest w pracy . Gdyby to ktoś inny zrobiłby byka by afera na insko a pani to widać wszystko można , wczoraj przed 14 a dzisiaj przed 10 . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genek Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego GRUBA BECZKA MOŻE,NAWET JESZCZE WIECEJ.Jest pojemna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fbejs Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 3 godziny temu, Obserwator napisał: Mam pytanie a w czasie pracy można tak udzielać się na prywatnym fb ? Radna , kandydatka na radną w godzinach pracy w szkole udostępnia swój komitet wyborczy. Pani Ewo nieładnie , pani jest w pracy . Gdyby to ktoś inny zrobiłby byka by afera na insko a pani to widać wszystko można , wczoraj przed 14 a dzisiaj przed 10 . To Kupczyniak nimi rządzi i mówi im że mogą w godzinach pracy siedzieć na fb Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stan Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 4 godziny temu, Obserwator napisał: Mam pytanie a w czasie pracy można tak udzielać się na prywatnym fb ? Radna , kandydatka na radną w godzinach pracy w szkole udostępnia swój komitet wyborczy. Pani Ewo nieładnie , pani jest w pracy . Gdyby to ktoś inny zrobiłby byka by afera na insko a pani to widać wszystko można , wczoraj przed 14 a dzisiaj przed 10 . Można. Pod warunkiem, że nie zaniedbuje swoich obowiązków. Ważne żeby wykonywła zadania, jakie ma w pracy. Poza tym w każdej pracy można mieć przerwę i nikomu nic do tego co na takiej przerwie robi. Oczywiście jeśli używa fb podczas lekcji z dziećmi to jest to porażka... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lin Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego W Linówku w wodzie wodociągowej bakterie E-colli. Ciekawe skąd sie wzieły? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szkołód Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Rejestracja komitetu w apteka grandulka. Wszyscy wiemy ze to waldix wypchnął szkodzistke aby kraść z gminy i sponsorować jego zdechłą aptekę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Helena juz ma dosyć sponsorować was śmierdziele Szkołódnicy. A ty wald bierz sie za robote a nie przesiadujesz jak lump w oknie. Puste pułki wyszoruj na błysk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sowa Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 1 minutę temu, Zielony napisał: Helena juz ma dosyć sponsorować was śmierdziele Szkołódnicy. A ty wald bierz sie za robote a nie przesiadujesz jak lump w oknie. Puste pułki wyszoruj na błysk Słyszałem ostatnio jak jego braciszek wyzywał juz matkę pod domem ze ciagle go sponsoruje. Sobie zabiera od gara by jego i te ewke utrzymywać. Nigdy takie szkodniki nie zostaną burmistrzem! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krowa Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 29 minut temu, Sowa napisał: Słyszałem ostatnio jak jego braciszek wyzywał juz matkę pod domem ze ciagle go sponsoruje. Sobie zabiera od gara by jego i te ewke utrzymywać. Nigdy takie szkodniki nie zostaną burmistrzem! Ja słyszałem że ciebie Michał żona utrzymywała bo u pomidora chałturzyłeś za łyżkę żarcia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helena Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 11 minut temu, Krowa napisał: Ja słyszałem że ciebie Michał żona utrzymywała bo u pomidora chałturzyłeś za łyżkę żarcia Zostawcie juz Waldusia. To moja sprawa ze go utrzymuje. Ja chce aby myślał ze jest najlepszy. Moj waldus docent. I ta jego mondra efka jak wpisuje fakturki. Nauczyla sie wpisywac na kursie sekretarki. Ona musi startowac bo juz mnie nie stać wincej go sponsorowac i udawac ze są bezradni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami sobie winni Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Szkołód to wyzyskiwacz. Na naszej biedzie się dorobił. Wystarczy isc zielona jaki palac sobie postawił. Ona to samo zrobi. Gmina upadnie na dno. Podniesie nam podatki bo nic innego nie umie Myslcie ludzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 6 minut temu, Sami sobie winni napisał: Szkołód to wyzyskiwacz. Na naszej biedzie się dorobił. Wystarczy isc zielona jaki palac sobie postawił. Ona to samo zrobi. Gmina upadnie na dno. Podniesie nam podatki bo nic innego nie umie Myslcie ludzie No proszę.Zwolennicy lewaka atakują Panią Ewę,bo to poważna konkurencja.Znam Panią Ewę od wielu lat.Jest lubianą osobą przez wielu.Uczciwość i solidność to jej podstawowe cechy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atak Kupy Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego Kupczyniak przypuscił frontalny atak na poważną konkurentkę do fotelu burmistrza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Napisano 23 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 44 minuty temu, niestety napisał: No proszę.Zwolennicy lewaka atakują Panią Ewę,bo to poważna konkurencja.Znam Panią Ewę od wielu lat.Jest lubianą osobą przez wielu.Uczciwość i solidność to jej podstawowe cechy. Hahahaha to jak ja znasz to wiesz że głowę nosi wyżej niż sra. Nie opowiadaj bajeczek. Uczciwość i solidność która promują u siebie w aptece każdy zna. Buta, arogancja, pycha, złodziejstwo. Tak to ich firma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi