Skocz do zawartości

Ińsko przed powstaniem żwirowni i po, co wy na to?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.03.2015 o 12:27, Gość napisał:

http://bip.insko.pl/...01503261311.pdf

No i macie swojego wybawcę który wam obiecał że żwirowni nie będzie! Dokładnie historia się powtarza jak za burka. Pięć miesięcy po wyborach Racinowski podją kwestię powstania żwirowni a teraz Liwak, Szafran i Kupczyński robią to samo. Ten sam scenariusz tylko reżyser inny. Wy zdrajcy kłamliwi wy pazerni na kasę łgarze wy oszuści wyborczy i co teraz???

Jest jeszcze interes społeczny. Burmistrz dba o to,by gmina nie poniosła kosztów za wszystkie dotychczasowe badania,które poszły w ciężar SKSM.Większośc obecnych radnych jest przeciwna powstaniu żwirowniu i to wystarczy,by nie powstała.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 13:34, wiem napisał:

Jest jeszcze interes społeczny. Burmistrz dba o to,by gmina nie poniosła kosztów za wszystkie dotychczasowe badania,które poszły w ciężar SKSM.Większośc obecnych radnych jest przeciwna powstaniu żwirowniu i to wystarczy,by nie powstała.

Ty "wiem" i "rajca" to dwa klakiery od wprowadzania mieszkańców w błąd ale to już niedługo się skończy.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 13:42, Olo napisał:

Ty "wiem" i "rajca" to dwa klakiery od wprowadzania mieszkańców w błąd ale to już niedługo się skończy.

Gdyby było inaczej, tą sama drogą powiadomiłbym wszystkich zainteresowanych i nikt nas nie powstrzymałby od takiego zachowania. Olo,uważam,że dzieki temu zasługujemy na większy szacunek również z Twojej strony.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 13:42, Olo napisał:

Olo czy ty szykujesz zamach ? Spokojnie obserwuj sytuację i tak jak "wiem", zapewniam Ciebie wyjątkowo osobiście po raz n-ty, że żwirowni nie będzie !!!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 14:34, rajca napisał:

Olo czy ty szykujesz zamach ? Spokojnie obserwuj sytuację i tak jak "wiem", zapewniam Ciebie wyjątkowo osobiście po raz n-ty, że żwirowni nie będzie !!!

Przecież ja nic nie powiedziałem. Ci Goście co piszą to przecież nie ja. Nie zmieniam ników jak rękawiczek. Olo to Olo to pewien standard i nie zamierzam tego zmienić. To po co ruszanie procedury? Machina rusza dalej.....

W dniu 26.03.2015 o 14:42, Gość napisał:

jacek dotknie tematu żwirowni, będzie zamach!

Nie używaj tego słowa na daremnie bo to śliska sprawa....codziennie gdzieś jest zamach i to nie jest temat do śmiechu...

Odnośnik do odpowiedzi
nie obrażaj
  W dniu 26.03.2015 o 16:35, Gość napisał:

Olo to wieżowiec, czyli jest ZA żwirownią!!!! Kapito?!

Nie prowokujcie bo "Olo" to jedyny tu przeciwnik żwirowni. Ile spraw dzięki niemu wyszło na jaw a to że blokowiec to jedno ale na pewno nie "wieżowiec" nie mylcie pojęć.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 16:38, nie obrażaj napisał:

Nie prowokujcie bo "Olo" to jedyny tu przeciwnik żwirowni. Ile spraw dzięki niemu wyszło na jaw a to że blokowiec to jedno ale na pewno nie "wieżowiec" nie mylcie pojęć.

Nie "wieżowiec", ale beczał jak "biglady" odwołali z fuchy. Że to nieładnie, bezhonorowo, odwołali i sami się powołali i takie tam dyrdymały.

Jak nie jest z tym obleśnym babsztylem, to powinien tu pod niebiosa wynosić "wywalaczy" a nie ciosać na nich kołki ! A tak to jest jasne że jak smakowały kiełbaski na pikniku sąsiedzkim, to trzeba teraz pilnować interesu dobrodziejki ? Prawda Olo ?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 16:38, nie obrażaj napisał:

Najważniejsze,że z nikim nie trzyma.Stara się zawsze ukazać obiektywnie błędne zamierzenia i plany.Uprzedza mieszkańców o możliwych przekrętach i powiązaniach tzw.władzy szeroko pojętej. Mam nadzieję ,że uświadomi wszystkim, szczególnie młodym , jakim zagrożeniem dla gminy jest powrót obydwu konowałów: torby zapowietrzonej vel ataman oraz słynnego burka vel TW"Janek". Ci ludzie nie mają honoru i dla koryta gotowi są na wszystko.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 16:46, J23 napisał:

Nie "wieżowiec", ale beczał jak "biglady" odwołali z fuchy. Że to nieładnie, bezhonorowo, odwołali i sami się powołali i takie tam dyrdymały.

Jak nie jest z tym obleśnym babsztylem, to powinien tu pod niebiosa wynosić "wywalaczy" a nie ciosać na nich kołki ! A tak to jest jasne że jak smakowały kiełbaski na pikniku sąsiedzkim, to trzeba teraz pilnować interesu dobrodziejki ? Prawda Olo ?

Nigdy nie byłem nie jestem i nie będę popierał Teresy - to tak na wstępie. Już pisałem i nie bedę się dla głupców co nie czytają ze zrozumieniem tłumaczył że chodziło o styl w jakim zrobił to Szafran. Po prostu po świńsku obleśność to rzecz osobista dla niektórych obleśnym może być Jacek dla innych Michał a dla jeszcze innych Włodek. Im akurat nie pasuje obleśna "biglady" ale już Paluch nie jest tłusty i obleśny. A tak się przecież na jego temat rozpisywali. Zabije was kiedyś ta obłuda oj zabije. Na pikniku sąsiedzkim był Włodek a Michałowi i Jackowi nawet o tym nie powiedział przez co musiał prostować kręgosłup na portalu. Na razie to wy pilnujecie swojego dobrodziejskiego interesu. Trzej panowie z Ińsko XXI kasują średnio 12 kawałków miesięcznie płaci kasa gminna. Przestań jeden z drugim uprawiać demagogię.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 19:13, Olo napisał:

Nigdy nie byłem nie jestem i nie będę popierał Teresy - to tak na wstępie. Już pisałem i nie bedę się dla głupców co nie czytają ze zrozumieniem tłumaczył że chodziło o styl w jakim zrobił to Szafran. Po prostu po świńsku obleśność to rzecz osobista dla niektórych obleśnym może być Jacek dla innych Michał a dla jeszcze innych Włodek. Im akurat nie pasuje obleśna "biglady" ale już Paluch nie jest tłusty i obleśny. A tak się przecież na jego temat rozpisywali. Zabije was kiedyś ta obłuda oj zabije. Na pikniku sąsiedzkim był Włodek a Michałowi i Jackowi nawet o tym nie powiedział przez co musiał prostować kręgosłup na portalu. Na razie to wy pilnujecie swojego dobrodziejskiego interesu. Trzej panowie z Ińsko XXI kasują średnio 12 kawałków miesięcznie płaci kasa gminna. Przestań jeden z drugim uprawiać demagogię.

Olo ty karakanie, tobie rozum się z gównem pomieszał, nie podoba ci się co zrobił Włodek, ale podoba ci się styl w jakim wieża odeszła ze stanowiska? Przecież ona obraziła 95% mieszkańców Ińska, zrobiła to publicznie i w pełni świadomie, a ty nie raczyłeś tego zauważyc, dlatego uważam, że jesteś jej zagorzałym zwolennikiem, czyli popierasz żwirownię. Amen!
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 12:27, Gość napisał:

http://bip.insko.pl/...01503261311.pdf

No i macie swojego wybawcę który wam obiecał że żwirowni nie będzie! Dokładnie historia się powtarza jak za burka. Pięć miesięcy po wyborach Racinowski podją kwestię powstania żwirowni a teraz Liwak, Szafran i Kupczyński robią to samo. Ten sam scenariusz tylko reżyser inny. Wy zdrajcy kłamliwi wy pazerni na kasę łgarze wy oszuści wyborczy i co teraz???

I dlatego robicie wszystko żeby powstała żwirownia.....gratuluję spełnienia obietnicy wyborczej.....Przecież to powyżej to nie ja wkleiłem znaczy się ludzie też was obserwują.....Co ma tu i teraz za znaczenie osoba Działoszewskiej....jak żwirownię zaklepiecie wy....nie ona i nie Racin o śmieszności.....Obszczymurki kampanijne z pod deca ile wy dostaliście w łapę za klepanie spraw dla żwirków....ILE.................

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 20:03, Olo napisał:

I dlatego robicie wszystko żeby powstała żwirownia.....gratuluję spełnienia obietnicy wyborczej.....Przecież to powyżej to nie ja wkleiłem znaczy się ludzie też was obserwują.....Co ma tu i teraz za znaczenie osoba Działoszewskiej....jak żwirownię zaklepiecie wy....nie ona i nie Racin o śmieszności.....Obszczymurki kampanijne z pod deca ile wy dostaliście w łapę za klepanie spraw dla żwirków....ILE.................

Olo nawiedzony.Są procedury,które neleży wykonać. Najważniejsze będzie głosowanie radnych. Nie obrażaj ich,bo oni w wiekszości są po stronie antyżwirków,jak wiekszość naszego społeczeństwa.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.03.2015 o 20:15, Ińszczanin napisał:

Olo nawiedzony.Są procedury,które neleży wykonać. Najważniejsze będzie głosowanie radnych. Nie obrażaj ich,bo oni w wiekszości są po stronie antyżwirków,jak wiekszość naszego społeczeństwa.

Jaka procedura głupolu Olo ma rację wystawiacie sobie laurkę wyborczą niech was krew.......zaleje. To wy próbujecie wmówić mieszkańcom że zachowujecie procedury a to zmierza do zaklepania żwirowni. Łachy! Śmiecie! Tak chcecie rządzić?

Odnośnik do odpowiedzi

Śmierdzi głupim kmiotem z politologi ale co tam kasa idzie do kieszeni ale hańba hahahahah

Odnośnik do odpowiedzi

Kłamcy, kłamcy kłamcy wyborczy Ińsko XXI.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...