Skocz do zawartości

Stanowisko administracji Caffe-Ińsko

Neko

Rekomendowane odpowiedzi

Takie podejście mi się podoba. Mam tylko pytanie do Pani Działoszewskiej od kiedy taka prawa osoba bez pozwolenia zajmuje drogę publiczną na imprezę. Nie przypominam sobie żeby wpłynął wniosek o takie pozwolenie. Namioty stały nie na prywatnych posesjach tylko przed nimi. Pani była burmistrz tam też oczywiście nie mieszka to jakie tu naruszenie dóbr? Jest naruszenie prawa gminy. Może wystąpimy o zapłatę zajęcia drogi i pasa drogowego. jak dobrze mieć takiego rywala w wyborach - nie napracować się i wygrać w przedbiegach.

Ejże to racja. zwykły mieszkaniec za to musiałby zapłacić kasę do gminy a imprezowicze zapłacili??? Organizator pikniku powinien dołożyć starań by wszystko załatwić. Dobra uwaga "radny".

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Masz manię prześladowczą. Spiskujesz od początku do końca. Wyzywasz od kapusi i ciągle masz problem kto kogo zatrudnił. Lecz się chłopie.

Ty już całkiem zbzikowałeś, wymyślasz takie bzdury, że sam w nie nie wierzysz
Odnośnik do odpowiedzi

Trzymajcie się tematu kloszardy a jak chcecie teresce dupe obrabiać to macie już temat od tego. ciekawsze jest to, ze dwa pierwsze wpisy mówią o jakiejś pani ale zonk w tym, że czytając wpis administratora nie mam tam w ogóle mowy o babie. Więc skąd ci dwaj tacy przekonani o tym są. CZyżby jakaś trzecia opcja się szykowała do wyborów??????

Odnośnik do odpowiedzi

No to ten baran zobaczy jak wygląda prawdziwa turystyka i jak się w nią inwestuje. Może ta zidiociała gęba wyciągnie chociaż na koniec wniosek, że żwirownia ,to żaden rozwój tylko rozbój.A swoją drogą czy ten spaślak,torba zapowietrzona zamierza umieścić na BIP-ie dochody swojego kacyka? Czy może będzie je ukrywał do wyborów?

Odnośnik do odpowiedzi

Ten człowiek udowodnił że nawet kurnikiem nie powinien rządzić, gmina podziela ten sam los co PGRy którymi zarządzał, szkoda gadać, ale to nie o tym temat więc nie zaśmiecajmy go

Nie zapominajcie,że Terebecki i jego głupki też ponoszą odpowiedzialność za zastój gminy. Ukraina to jeszcze inna beczka prochu.

Odnośnik do odpowiedzi

Racinowski jest tajnym współpracownikiem a nie żadnym Polakiem.

A poza tym to o chu... wam chodzi. Ludzie mieszkają całe życie w Polsce, konkretniej w Ińsku, a Wy, ciemny lud, ciągle im to wytykacie.

Są tak samo Polakami jak i my. Co z tego, że mają ukraińskie korzenie? To nie pedały, żeby ich nie tolerować i wytykać palcami

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zachowujcie się jak ostatnie prostaki, my nie wybieramy na burmistrza spośród Ukraińca Żyda i Polaka .... Ja bym wybrał nawet rodowitego Niemca jak by był lepszym kandydatem niż wszyscy nasi... Jak będziemy się licytować kto jest prawdziwszym Polakiem czy ile kogo rodzina tutaj miszka to znowu utkniemy na 4 lata z takim racinowskim albo dzialoszewską, a im to już wszystko jedno kogo okradną czy Polakow czy Ukrainców czy Żydów...

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zachowujcie się jak ostatnie prostaki, my nie wybieramy na burmistrza spośród Ukraińca Żyda i Polaka .... Ja bym wybrał nawet rodowitego Niemca jak by był lepszym kandydatem niż wszyscy nasi... Jak będziemy się licytować kto jest prawdziwszym Polakiem czy ile kogo rodzina tutaj miszka to znowu utkniemy na 4 lata z takim racinowskim albo dzialoszewską, a im to już wszystko jedno kogo okradną czy Polakow czy Ukrainców czy Żydów...

Zgadzam się z toba, ale po cholerę tu ktoś wyjeżdża ze stwierdzeniem, że "teraz ukraina będzie rządzić"? To już mamy od wielu lat, chodzi o to aby wybrać porządnego człowieka a nie kacyka dbającego o własny tyłek i rodzinkę
Odnośnik do odpowiedzi

Powiem krótko. To jest (a raczej był) temat stricte informacyjny aby przypomnieć wam o tym, że od nas gwarancje anonimowości i swobody w krytyce.

Ale jak zwykle zamieniliście ten temat w przepychanki o terebeckim, włodku, burku, ukrainie, zomo, ub, sb, ameryce i pingwinach z madagaskaru. :( Przykro mi się robi od czytania tego wiec zamykam watek.

Możecie kontynuować sobie te dyskusje tu: https://forum.caffe-insko.net/forum/53-wlodarze-mig-insko/

Oczywiście poinformujemy was jak tylko przyjdzie kolejna pogróżka (może tym razem od samego Ernst & Young :o), bo aż sami się niecierpliwimy :lol: :lol:

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...