Skocz do zawartości

Stanowisko administracji Caffe-Ińsko

Neko

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby mieli odrobinę godności, to ci złodzieje zostawiliby naszą gminę w spokoju. Mam na myśli tą grubą jędzę i buraka. Mało już się nakradli? Za mało jeszcze walorów turystycznych straciliśmy? Przecież powinniśmy mieć miasteczko turystyczne, a co mamy??? Niedługo to będzie okręg przemysłowy...

Już nie ma powrotu do turystyki.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Forum jak forum jest fajne i dużo dzięki niemu wiem na RÓŻNE tematy. Teraz zrozumiałem czemu tu jeden frajer nawijał wulgaryzmami....... To miało oczywisty cel uczynić Administratora winnym za nieprzestrzeganie poziomu kultury. Ale ja zaraz po tych wpisać pisałem że to czyjaś prowokacja i do czegoś zmierza. Caffe to ogromne medium i ludzie tu często wchodzą i czytają wiem to bo z ludźmi żyję dobrze a i z obcymi mam też wiele do czynienia. Teraz zrozumiałem dlaczego tak się działo. Do Burmistrz Działoszewskiej mówię tak - naruszyłaś moja dobra osobiste budując bioetanol, wypalernię dążyłąs do otwarcia żwirowni - wszystko za plecami mieszkańców i nie licząc się z nimi. Nie rób się kobieto osobą prywatną bo będąc wierną sekretarz partii i potem burmistrzem nigdy już prywatną osobą nie będziesz!!!! Szkoda że Włodek tak zrobił ale było minęło. On też jest osobą publiczną nie ma co się na Administratora obrażać, że pozwala ludziom pisać co myślą..... Brawo nawet wejście do gazety przez prokuratorów i policję i ABW było niezgodne z prawem. Więc proszę was wszystkich byłych i obecnych rządzących MORDY W KUBEŁ I NIE STRASZYĆ LUDZI JAK W REFERENDUM.

Olo masz wiele racji choć nie do końca , tym kimś kto bluzgał na innych na vcity był krokus . To on prowadził rozmowy sam ze sobą , to on występował tam pod wieloma nikami aby w ten sposób stworzyć sobie nową wirtualną publiczność i zwolenników .To jemu było nie na rękę że pojawiały się wobec jego osoby negatywne wpisy . Wtedy występował jako anonimowy krokus , dziś wiemy kto nim jest . To ten zdziwaczony człowiek chciał stworzyć atmosferę zastraszenia jak za komuny i bezpieki . On straszył ciągle prokuraturą i kasowaniem nawet wpisów zawierających tylko negatywy co do jego osoby , a nie zawierających obraźliwych słów . To jemu wtedy zależało jak sądzę najbardziej aby vcity straciło jakiekolwiek znaczenie i popularność wśród mieszkańców gminy . Obecne wpisy do złudzenia przypominają mi tamte wybory z tymi samymi metodami i kombinacjami . Pytanie czy człowiek może się zmienić ? szanse są minimalne , a w jego wypadku nie ma takiej możliwości !

Olo tutaj na jednym z tematów użyłeś stwierdzenia że ten kto zrobił ten wulgarny wpis jest niekompetentny bo nie ma orientacji ( jeżeli dobrze pamiętam ) moja ocena jest inna , osoba ta jest doskonale zorientowana w tym jak wpływać na opinię publiczną i jak ją manewrować i robi to świadomie .

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwi was, że w dyskusji nie bierze udziału Michał? On ma też rodzinę w stanach nawet spadek dostali dzięki czemu ma dom i gdzie mieszkać. Znam co najmniej 7 rodzin z Ińska które mieszkają w Stanach ale co z tego? Po co szukać po Ameryce jak największego plociucha i człowieka naruszającego dobra osobiste macie pod nosem.

http://www.portalinsko.pl/

Na ul. Orzechowej znam kilka osób które mają dość swobodne kontakty w Ameryce. Niestety nie popisała się była burmistrz jak i opozycja próbując zamknąć usta mieszkańcom. Nie szukajcie pod lasem macie przecież po nosem :lol:

Odnośnik do odpowiedzi

Zakłamany radny nie wmawiaj społeczności na tym forum bzdur o jakimś spadku ze stanów. To że mieszkała tam ciocia mojej babci to sprawa prywatna i nawet jakby jakiś spadek ze stanów był to nie powinno to ciebie interesować. To, że mam gdzie mieszkać to tylko ciężka praca moich rodziców w przeciwieństwie do twojego leserstwa na sesjach i komisjach. Życiorysy sprawdzaj w swojej rodzinie a nie u prywatnych osób zakompleksiony radny-bezradny.

Odnośnik do odpowiedzi

Zakłamany radny nie wmawiaj społeczności na tym forum bzdur o jakimś spadku ze stanów. To że mieszkała tam ciocia mojej babci to sprawa prywatna i nawet jakby jakiś spadek ze stanów był to nie powinno to ciebie interesować. To, że mam gdzie mieszkać to tylko ciężka praca moich rodziców w przeciwieństwie do twojego leserstwa na sesjach i komisjach. Życiorysy sprawdzaj w swojej rodzinie a nie u prywatnych osób zakompleksiony radny-bezradny.

Co ty tak tu z prywatnością??? Napisz jeszcze twoje dobra osobiste naruszone hi hi hi a mamusia radną też była ej ty obłudniku taki sam jak teresa i włodek. Taki młody a już w układy uwikłany. A ordynarny....że hej. Dlaczego twoja rodzina dorobiła się uczciwie a innych nie! Co to za tok rozumowania?!

Odnośnik do odpowiedzi
śmiechu warte

Brawo Michał, niech się radny zajmie pracą a nie życiem prywatnym innych.

A włodek już popiera......

Nie masz szans nawet na radnego .......

Nie pchajcie się tam gdzie nikt was nie chce....

Nie próbujcie też straszyć bo na ludzi to działa jak płachta na byka.......

Nie bierzcie przykładu z naszego rządu bo źle na tym wyjdziecie.............................................................................

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja napisałem gdzieś, że inni nie zarabiają uczciwie? Radny niech nie wchodzi z butami w życie innych. Ja nie wchodzę w żadne układy ani z obecną ani z poprzednimi władzami. Jak ktoś się zdecydował kandydować niech kandyduje co mnie to obchodzi. Jeżeli chcecie włączyć w kampanie rodziny potencjalnych kandydatów to chyba coś tutaj nie gra. Opozycja nigdy nie zaglądała obecnym radnym IFS w ich życie prywatne bo to jest sprawa każdego z nas. Nikogo nie straszymy chciałbym, żebyście rozmawiali na normalne tematy a nie robili z tego forum to co się dzieje na vcity czyli plotka, plotkę, plotką pogania!

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja napisałem gdzieś, że inni nie zarabiają uczciwie? Radny niech nie wchodzi z butami w życie innych. Ja nie wchodzę w żadne układy ani z obecną ani z poprzednimi władzami. Jak ktoś się zdecydował kandydować niech kandyduje co mnie to obchodzi. Jeżeli chcecie włączyć w kampanie rodziny potencjalnych kandydatów to chyba coś tutaj nie gra. Opozycja nigdy nie zaglądała obecnym radnym IFS w ich życie prywatne bo to jest sprawa każdego z nas. Nikogo nie straszymy chciałbym, żebyście rozmawiali na normalne tematy a nie robili z tego forum to co się dzieje na vcity czyli plotka, plotkę, plotką pogania!

https://www.facebook...263447830416131

https://pl-pl.facebo...31&stream_ref=5

http://szafran-admin...iego&Itemid=468

A to to niby co? przestań chrzanić bo sami się przypieprzacie do rodzin żwirowskiego, czubka i nie widzicie w tym nic złego ale jak wam ktoś do dópy zagląda to jest źle.

Odnośnik do odpowiedzi
zastanowię się

Nie dziwi was, że w dyskusji nie bierze udziału Michał? On ma też rodzinę w stanach nawet spadek dostali dzięki czemu ma dom i gdzie mieszkać. Znam co najmniej 7 rodzin z Ińska które mieszkają w Stanach ale co z tego? Po co szukać po Ameryce jak największego plociucha i człowieka naruszającego dobra osobiste macie pod nosem.

http://www.portalinsko.pl/

Na ul. Orzechowej znam kilka osób które mają dość swobodne kontakty w Ameryce. Niestety nie popisała się była burmistrz jak i opozycja próbując zamknąć usta mieszkańcom. Nie szukajcie pod lasem macie przecież po nosem :lol:

Link na portal jest nie wierzę, że nie czytasz wpisów. Jak to nie jest wstrętne plotkarstwo i obrabianie tyłka rządzącym to masz w głowie porąbane. Michał opanuj się bo strzelasz buble jak Włodek. Zawsze rodzina jest uwikłana w kampanię tego nie da się wykluczyć. Tak było jest i będzie. Ty tego nie zmienisz a twoje zachowanie budzi moją niechęć do opozycji. Długo się zastanowię zanim oddam głos komukolwiek. Coraz bliższy jest mi obecny burmistrz po tym jak dowiedziałem się co zrobiła Działoszewska na tym forum a teraz wy.

Odnośnik do odpowiedzi

Link na portal jest nie wierzę, że nie czytasz wpisów. Jak to nie jest wstrętne plotkarstwo i obrabianie tyłka rządzącym to masz w głowie porąbane. Michał opanuj się bo strzelasz buble jak Włodek. Zawsze rodzina jest uwikłana w kampanię tego nie da się wykluczyć. Tak było jest i będzie. Ty tego nie zmienisz a twoje zachowanie budzi moją niechęć do opozycji. Długo się zastanowię zanim oddam głos komukolwiek. Coraz bliższy jest mi obecny burmistrz po tym jak dowiedziałem się co zrobiła Działoszewska na tym forum a teraz wy.

To się dobrze zastanów durniu bo zwirowski i czubek biorą wypłate z twoich podatków,. ich córki także, a teraz pokaz mi gdzie Michał zatrudnił swoją córke i płaci jej z twoich podatkow, no gdzie?????????????
Odnośnik do odpowiedzi

Czym innym jest pisanie o zatrudnianiu rodziny w urzędzie czy jednostkach organizacyjnych samorządu, a czym innym jest pisanie o rodzinie w dosłownym znaczeniu. Włodek sam decyduje co chce napisać na portalu, tak samo ja sam decyduje co tam napisze. Żadnego pisma do administracji caffe insko nie wysyłałem i nie mam zamiaru wysyłać. Po to jest forum aby była na nim dyskusja, ale starajmy się też utrzymywać odpowiedni poziom aby te rozmowy nie wyglądały tak jak te nagrane w ostatnim czasie w Warszawie

Odnośnik do odpowiedzi

To się dobrze zastanów durniu bo zwirowski i czubek biorą wypłate z twoich podatków,. ich córki także, a teraz pokaz mi gdzie Michał zatrudnił swoją córke i płaci jej z twoich podatkow, no gdzie?????????????

Wiem co piszę! Płaciłem podatki na radną Kupczyńską na dyrektora Jamrożego mogę na radnego IFS i dyrektora Czubkowskiego. Nie wyzywaj mnie bo piszesz pod wpływem emocji.

Odnośnik do odpowiedzi

A co z córkami? Też na nich płaciłeś??

Nie wypowiadaj się o córkach bo to jak pisałeś prywatne sprawy. Michał widać nie jest dobry wte klocki bo ani baby ani dzieci. Może to i lepiej mniej głupoli w okolicy.

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ale jednak jesteś durniem

Może jestem ale ciągłego straszenia prokuratorem mam dość. Najpierw straszyła nas działaczka tereska a teraz szafran wymyśla teorie spiskowe po amerykańsku. Mnie to nudzi trochę powagi chętni do władzy kandydaci trochę powagi.

Odnośnik do odpowiedzi

Może jestem ale ciągłego straszenia prokuratorem mam dość. Najpierw straszyła nas działaczka tereska a teraz szafran wymyśla teorie spiskowe po amerykańsku. Mnie to nudzi trochę powagi chętni do władzy kandydaci trochę powagi.

Takie podejście mi się podoba. Mam tylko pytanie do Pani Działoszewskiej od kiedy taka prawa osoba bez pozwolenia zajmuje drogę publiczną na imprezę. Nie przypominam sobie żeby wpłynął wniosek o takie pozwolenie. Namioty stały nie na prywatnych posesjach tylko przed nimi. Pani była burmistrz tam też oczywiście nie mieszka to jakie tu naruszenie dóbr? Jest naruszenie prawa gminy. Może wystąpimy o zapłatę zajęcia drogi i pasa drogowego. jak dobrze mieć takiego rywala w wyborach - nie napracować się i wygrać w przedbiegach.

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze nie masz dowodów na to kto napisał list miłosny do Neko, a Michał nikogo nie straszy, daj sobie na luz bo osiwiejesz

Masz manię prześladowczą. Spiskujesz od początku do końca. Wyzywasz od kapusi i ciągle masz problem kto kogo zatrudnił. Lecz się chłopie.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...