renia Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 6 minut temu, Ciemnik i Czertyń napisał: Byłam na zebraniu w Ciemniku zwołanym przez sołtysa Czertynia.Jacek to chociaż błądził w tłumaczeniach zadawanych przez sołtysa Czertynia a ty radny Mazurek co tylko tu Piszesz uciekłeś i ani słowem się do tego nie odniosłeś. A wyszło że ty także byłeś za kurnikami. Sprzedwczyku własnych mieszkańców .Nie bój się wszyscy o tym pamiętają a wyraz dadzą przy urnach. Może i dobrze że uciekłeś bo byś pewnie na taczce wyjechał. Gdzie tu logika? Być może Pan Zbigniew był za powstaniem kurników, ale do tego nie doszło. "co było, a nie jest nie pisze się w rejestr". Kurników nie ma, ale burmistrz jest super, bo załatwił 2 żwirownie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kupa kłamca Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 14 minut temu, Ciemnik i Czertyń napisał: Byłam na zebraniu w Ciemniku zwołanym przez sołtysa Czertynia.Jacek to chociaż błądził w tłumaczeniach zadawanych przez sołtysa Czertynia a ty radny Mazurek co tylko tu Piszesz uciekłeś i ani słowem się do tego nie odniosłeś. A wyszło że ty także byłeś za kurnikami. Sprzedwczyku własnych mieszkańców .Nie bój się wszyscy o tym pamiętają a wyraz dadzą przy urnach. Może i dobrze że uciekłeś bo byś pewnie na taczce wyjechał. Kupczyk kłamiesz i podszywasz się pod Czertyń i Ciemnik a wszystko ze strachu o stołek bo wybory blisko i pali ci się pod tyłkiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 4 minuty temu, renia napisał: Gdzie tu logika? Być może Pan Zbigniew był za powstaniem kurników, ale do tego nie doszło. "co było, a nie jest nie pisze się w rejestr". Kurników nie ma, ale burmistrz jest super, bo załatwił 2 żwirownie? No właśnie te dwie żwirownie to pomniki hańby Liwaka i Kupczyniaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 22 minuty temu, Kupa kłamca napisał: Kupczyk kłamiesz i podszywasz się pod Czertyń i Ciemnik a wszystko ze strachu o stołek bo wybory blisko i pali ci się pod tyłkiem. bo wybory blisko i pali ci się ściernisko, które masz nisko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czertyn Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Zbychu weź przetrzyj znak bo się ubrudził. Kłamiesz jak zawsze, a propos żwirowni to żeś pokrzyczał postraszył prokuratorem i co? Cisza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michaś Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 1 godzinę temu, Czertyn napisał: Zbychu weź przetrzyj znak bo się ubrudził. Kłamiesz jak zawsze, a propos żwirowni to żeś pokrzyczał postraszył prokuratorem i co? Cisza Michał ty Mazurkowi możesz skoczyć. On ma emeryture a ty stracisz stołek i wylądujesz w posredniaku stąd twoja wściekłość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Oj tam Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 45 minut temu, Michaś napisał: Michał ty Mazurkowi możesz skoczyć. On ma emeryture a ty stracisz stołek i wylądujesz w posredniaku stąd twoja wściekłość. Przyjmą go w Chociwlu na burka. On tam pokarze jak się rządzi mafijnie i jak się kręci prywatne interesy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Podatki Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 Obecna ekipa zawsze leciała po górmych stawkach,tak zarabiali na swoje pensje. Maksymalne stawki podatku od nieruchomości na 2024 rok dla: gruntów związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - 1,34 zł od 1 m2 powierzchni (w 2023 roku było to 1,16 zł), budynków lub ich części związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej - 33,10 zł od 1 m2 powierzchni użytkowej (w 2023 roku było to 28,78 zł). W przypadku mieszkania obecna maksymalna stawka podatku od nieruchomości wynosi 1 zł za m2. W przyszłym roku wzrośnie więc do 1,15 zł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
turystka Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Przyjechałam z rodziną na ośrodek odpocząć,mam pytanie do odpowiedzialnych za wodę.Dlaczego herbata zalatuje jeziorem? Czy ktoś z decydentów może to wyjaśni ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 54 minuty temu, turystka napisał: Przyjechałam z rodziną na ośrodek odpocząć,mam pytanie do odpowiedzialnych za wodę.Dlaczego herbata zalatuje jeziorem? Czy ktoś z decydentów może to wyjaśni ? To zależy od właściciela ośrodka. Niektóre ośrodki pobierają wodę z jeziora, bo taniej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głupota Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 26 minut temu, niestety napisał: To zależy od właściciela ośrodka. Niektóre ośrodki pobierają wodę z jeziora, bo taniej. Przecież ośrodki podłączone są do kanalizacji, winą więc powinien być obarczony PUWIS. Mi zaś przeszkadza nocne życie na plaży , przecież nie da się tego słuchać noc w noc.. Co z tym ktoś zrobi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 48 minut temu, głupota napisał: Przecież ośrodki podłączone są do kanalizacji, winą więc powinien być obarczony PUWIS. Mi zaś przeszkadza nocne życie na plaży , przecież nie da się tego słuchać noc w noc.. Co z tym ktoś zrobi? Nie ma takiej opcji. Najpierw trzeba sprawdzić kto zawiaduje tym terenem i od nadzorcy domagać się ciszy nocnej. Jeśli nie będzie odzewu, należy powiadomić policję i ukarać mandatem nadzorcę terenu. Oczywiście teren do działalności użycza gmina Ińsko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 3 godziny temu, renia napisał: Nie ma takiej opcji. Najpierw trzeba sprawdzić kto zawiaduje tym terenem i od nadzorcy domagać się ciszy nocnej. Jeśli nie będzie odzewu, należy powiadomić policję i ukarać mandatem nadzorcę terenu. Oczywiście teren do działalności użycza gmina Ińsko. Mnie to rozwala. Zbychu wpierw smaruję o wodzie z Wkodkiem na caffe, po czym wrzuca wyniku próbek z sanepidu to trzeba być idiotą żeby się nie domyśleć kto tu szczuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
woda Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 52 minuty temu, Gosc napisał: Mnie to rozwala. Zbychu wpierw smaruję o wodzie z Wkodkiem na caffe, po czym wrzuca wyniku próbek z sanepidu to trzeba być idiotą żeby się nie domyśleć kto tu szczuje Jak mogą pisać o wodzie w Ińsku skoro jej nie piją i nie znają smaku. Puknij się w łeb, albo nie bo echo po Ińsku się rozniesie i ludzi wystraszy.Dureń Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Godzinę temu, woda napisał: Jak mogą pisać o wodzie w Ińsku skoro jej nie piją i nie znają smaku. Puknij się w łeb, albo nie bo echo po Ińsku się rozniesie i ludzi wystraszy.Dureń Weź się Zbychu nie ośmieszaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ben Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 20 minut temu, Gość napisał: Weź się Zbychu nie ośmieszaj. Pocałuj go w dooope, za darmo jaja obejrzysz ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kupa Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 kupczyk ty jesteś głupszy niż byłeś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 43 minuty temu, Kupa napisał: kupczyk ty jesteś głupszy niż byłeś Ja Michałą olewam ciepłym moczem bo sobie na to zasłuzył Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Łukasz Napisano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2023 Kupczyk to wściekły łańcuchowy kundel ujadający na tym forum Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wczasowiczka Napisano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Dlaczego woda z kranu zalatuje jeziorem.Czy tutejsza władza jej nie pija? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
piwo Napisano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 38 minut temu, Wczasowiczka napisał: Dlaczego woda z kranu zalatuje jeziorem.Czy tutejsza władza jej nie pija? Tutejsza władza mieszka w Gudowie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
darek Napisano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 Kopciuch ty belzebubie uk niszczycielu ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NIE Napisano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 3 godziny temu, Wczasowiczka napisał: Dlaczego woda z kranu zalatuje jeziorem.Czy tutejsza władza jej nie pija? Nie pije. W Urzędzie piją wodę z 5-cio litrowych baniek, kupują je w markecie za nasze podatki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2023 2 godziny temu, darek napisał: Kopciuch ty belzebubie uk niszczycielu ludzi. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi