Kolunio Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Michał to prostak i pijus na krzywy ryj Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Zbychu Burmistrzem? on się nawet na dyżurnego do wyżymania gąbki nie nadaję. Tyle lat u władzy na stołku i za Teresy i za Racina teraz za Liwaka i jakie on ma sukcesy polityczne? Naprawdę niech on sam przejrzy na oczy, że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbych Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Wiem napisał: Zbychu Burmistrzem? on się nawet na dyżurnego do wyżymania gąbki nie nadaję. Tyle lat u władzy na stołku i za Teresy i za Racina teraz za Liwaka i jakie on ma sukcesy polityczne? Naprawdę niech on sam przejrzy na oczy, że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Mówisz,że P.Zbyszek nie nadaje się na burmistrza za Liwaka ? Zobacz jak oni gospodarują swoimi prywatnymi środkami finansowymi ? Zbyszek skromny emeryt i ponad 200 tysi oszczędności a Liwak 200 tysi dostaje od nas podatników w postaci pensji i jest goły i wesoły . Tak samo gospdaruje środkami gminnymi,publicznymi. Straty, utraty, przepłacone inwestycje. Czertyń, Targowisko, droga Storkowo ect,ect. Gdzie się nie dotkną, tam wtopa za wtopą. To jest najbardziej nieudaczna ekipa w dziejach naszej Gminy ! Dostają pieniądze że wszystkich stron, nie ruszając ręką czy nogą , tak PiS chce zachować władzę. A i tak gamonie nie potrafią wykorzystać sytuacji. Dlatego zmiana jest nakazem chwili naszej Gminy. A czy to będą Zbyszek, Włodek czy Andrzej ? Każdy tylko nie Liwak że swoimi kupą czy Leśkiwem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czytelnik Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Mazurek ,jak najbardziej nadaje się na burmistrza ,oby tylko chciał .Ma różne pomysły i poukładane w głowie .Ja osobiście chciałabym mieć takiego ,co myśli i nie patrzy na szmal dodatkowy jak ci co są. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Franek Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Oczywiście, że każdy inny ,oby nie ci co są teraz ,bo to będzie klęska dla Ińska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Renia Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Zbychu Burmistrzem? on się nawet na dyżurnego do wyżymania gąbki nie nadaję. Tyle lat u władzy na stołku i za Teresy i za Racina teraz za Liwaka i jakie on ma sukcesy polityczne? Tyle lat u władzy? Jeszcze nie był u władzy. U władzy są burmistrz i wiceburmistrz. Ciągle wytykał im błędy, ale oni "jechali dalej". Nie było tu partnerstwa. W sprawie otwarcia dwóch żwirowni w przedostatnim dniu burmistrz miał napisać "NIE UZGADNIAM" i nie byłoby żwirowni, ale burmistrz zastosował celowo fortel polegający na tym,że zgodę na funkcjonowanie żwirowni wyda ktoś inny, ale nie burmistrz. Zarówno Pan Zbyszek,jak i Pan Włodek telefonicznie przypominali burmistrzowi o mijającym terminie. Niestety ta kanalia nie posłuchała ich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Trzeba mieć jaja Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Zbychu i Włodek na pewno mają jaja i to jest ich największa zaleta o doświadczeniu w zarządzaniu nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gołodupiec Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 35 minut temu, Trzeba mieć jaja napisał: Zbychu i Włodek na pewno mają jaja i to jest ich największa zaleta o doświadczeniu w zarządzaniu nie wspomnę. No i mają kasę a Liwak zarabia 200 tyś. rocznie a na koncie ma zaledwie 2tyś. toż to jego Kaśka nie ma z czym do Biedry iść !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaska Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Niech w kinie zrobią zbiórkę dla Jacka ,bo żona nie ma co w garnek włożyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 2 godziny temu, Renia napisał: Zbychu Burmistrzem? on się nawet na dyżurnego do wyżymania gąbki nie nadaję. Tyle lat u władzy na stołku i za Teresy i za Racina teraz za Liwaka i jakie on ma sukcesy polityczne? Tyle lat u władzy? Jeszcze nie był u władzy. U władzy są burmistrz i wiceburmistrz. Ciągle wytykał im błędy, ale oni "jechali dalej". Nie było tu partnerstwa. W sprawie otwarcia dwóch żwirowni w przedostatnim dniu burmistrz miał napisać "NIE UZGADNIAM" i nie byłoby żwirowni, ale burmistrz zastosował celowo fortel polegający na tym,że zgodę na funkcjonowanie żwirowni wyda ktoś inny, ale nie burmistrz. Zarówno Pan Zbyszek,jak i Pan Włodek telefonicznie przypominali burmistrzowi o mijającym terminie. Niestety ta kanalia nie posłuchała ich. Jak dozorca z Wisoli mógł odłożyć 200 tys zł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
SOWA Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 33 minuty temu, Wiem napisał: Trzeba byc dobrym gospodarze . MOŻNA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, SOWA napisał: No tak gospodarzył że rzeczy z wisoli poginęły Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 47 minut temu, Wiem napisał: Jak dozorca z Wisoli mógł odłożyć 200 tys zł Od trzech lat nie zapraszał burków na żarło i popijawę, więc odłożył. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Te ponad 200 tys to własność współmałżenska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Wiem napisał: Te ponad 200 tys to własność współmałżenska. A ma być twoja? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Groch Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Ja mam emeryturę i odłożyłam też tyle i nie dorabiam i co z tego .Wicek i butem mają dużo więcej i nie chcą żeby ludzie widzieli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
WIEM Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 34 minuty temu, Gosc napisał: No tak gospodarzył że rzeczy z wisoli poginęły Tak dla twojej ciekawości i wiedzy.P.Zbyszek cały czas ma nadzór właścicielski Wisoli, bo jest ona w dzierżawie do końca 2023 roku. I jak by coś poginęło to zginęło by też jemu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Piniądz Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Jak się dba to się ma a do tego trzeba jeszcze umieć gospodarzyć. Zbyszek to potrafi i kasę ma, buraki nie potrafią i nie mają, to proste jak drut. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nauczyciel Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Jakie doświadczenie w zarządzaniu może mieć polonista? Żadne! Jakie doświadczenie w zarządzaniu może mieć mistrz patelni? Żadne! I wszystko jasne! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zaraza Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Godzinę temu, WIEM napisał: Tak dla twojej ciekawości i wiedzy.P.Zbyszek cały czas ma nadzór właścicielski Wisoli, bo jest ona w dzierżawie do końca 2023 roku. I jak by coś poginęło to zginęło by też jemu. Właścicielem jest przezes spółki Vobis, a nie Zbychu był tam zatrudniony. W oświadczeniu Zbycha nic nie ma o Wisolia. Także Kupczynski nie chal u Zbycha bo Zbychu nie był u siebie robił potajemnie libację i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krzywy Ryj Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 59 minut temu, Zaraza napisał: Właścicielem jest przezes spółki Vobis, a nie Zbychu był tam zatrudniony. W oświadczeniu Zbycha nic nie ma o Wisolia. Także Kupczynski nie chal u Zbycha bo Zbychu nie był u siebie robił potajemnie libację i tyle w temacie Kupczyniak ty cwaniaczku wszędzie chlałeś i żarłes na krzywy ryj o tym wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Gdyby Pan Zbyszek nie był konkretnym, naszym kandydatem na burmistrza, to psy nie ujadałyby, a "karawana jedzie dalej". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ulka Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Debil Michał blokuje ludzi piszacych prawde ,niech sie wezmie do roboty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klos Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Mówią o kamerach na sesji i co nie kłamcie, bo kamer nie ma na ryneczku i na placu przy rondzie.A napisy sa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Agent 07 Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 3 godziny temu, klos napisał: Mówią o kamerach na sesji i co nie kłamcie, bo kamer nie ma na ryneczku i na placu przy rondzie.A napisy sa Są na ryneczku i na rondzie. Przypatrz się dokładniej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi