Mieszkanka Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Czy słychać coś o dniach Inska w naszym miasteczku? W okolicach już odbywają się różne imprezy .Dobrzany wczoraj ściągnęły do siebie tłumy na koncerty ,a u nas cisza . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 U nas Dj Zbych i kabaret indor Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Spacerowiczka Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 U nas badziewie jak zwykle ,robią teraz imprezy w oddali ,bo nie chcą ,żeby ludzie widzieli jak robią bzdury.Wczoraj zrobili noc świętojańska,byłam i widziałam jak się odbywało ,nie tak jak kiedyś ,mi się nie podobało .A gówniarze się popili i mordy darli jak psychole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hory Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Ci to byli kuzyni Michała wicka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tak Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 W dniu 25.06.2023 o 08:33, Hory napisał: Ci to byli kuzyni Michała wicka. Rozwiń Tak to byli jego kuzyni i wyhowankowie Jacka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Ińska Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 Jak dni Ińska mają być takie jak noc świetojańska to lepiej by wcale nie było ! Noc świętojańską zawsze była od strony miasta ! Strażacy , pochodnie , świecenie wody , wianki , królowa nocy i szukanie kwiatu paproci ! Spier…. Taką imprezę to trzeba mieć talent !!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widziałam Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2023 A teraz są rządy nie z tej ziemi i gwiazdor Michał rządzi kultura inaczej .Teraz wianki rzucają do wody dom seniorów,bo jeszcze do tej pory posiadają swoje wianki.Dobrze za władza pozwoliła im wianki rzucić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2023 W dniu 25.06.2023 o 18:50, Widziałam napisał: A teraz są rządy nie z tej ziemi i gwiazdor Michał rządzi kultura inaczej .Teraz wianki rzucają do wody dom seniorów,bo jeszcze do tej pory posiadają swoje wianki.Dobrze za władza pozwoliła im wianki rzucić. Rozwiń No cóż, większość tych dziewic straciła swoje wianki, gdy miały po 16 lat, ale teraz po wielu latach nietykalności wianki im w cudowny sposób odnowiły się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Helena Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 No cóż się dziwić,byłam ,widziałam ,było mało ludzi i nic wielkiego się nie działo.To tak jest jeśli pracują ludzie w tym kinie i nie znają się na pracy .To wielki błąd .Ińsko dużo przez to traci.Nie potrafi władza nawet dobrać odpowiednich ludzi do kultury .Widać to gołym okiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Kogo widzicie do kultury w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 09:53, Gosc napisał: Kogo widzicie do kultury w Ińsku Rozwiń Niestety, to pytanie należało zadać przed bezpodstawnym zwolnieniem Dyrektora Moroza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 10:37, niestety napisał: Niestety, to pytanie należało zadać przed bezpodstawnym zwolnieniem Dyrektora Moroza. Rozwiń Tak.Pan Moroz jest profesjonalistą. Animator kultury z zamilowania i wykształcenia.Oprócz funkcji dyrektora poprowadzi naukę gry na instrumentach, a także zespoły wokalne. Niestety taki już się w Ińsku nie przytrafi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Koleżanką Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Oczywiście P.Moroz z P .Kazimierzem zrobiliby bardzo dużo dla Ińska ,dla dzieci i młodzieży.To byli ludzie z kwalifikacjami,z pomysłami do kultury.Niestety władza chciała inaczej i postawiła na rodzinkę i kolesow. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Jasne Ińsko żyje z kultury. Drogi dziurawe,woda z jeziora,wanienki 50 tonowe jadą jak chcą. A wy pieprzycie o coolturze...Co za dziura. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 15:29, gość napisał: Jasne Ińsko żyje z kultury. Drogi dziurawe,woda z jeziora,wanienki 50 tonowe jadą jak chcą. A wy pieprzycie o coolturze...Co za dziura. Rozwiń Każda dziedzina życia publicznego jest ważna. Pamiętam czasy, gdy Ińsko było znane z młodzieżowych teatrów amatorskich, wokalistów, recytatorów, plastyków. Nie było też dziur w asfalcie przed urzędem gminnym. Ińskiem kierowali mądrzy ludzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińska Inicjatywa Klakierów Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 15:36, Niestety napisał: Każda dziedzina życia publicznego jest ważna. Pamiętam czasy, gdy Ińsko było znane z młodzieżowych teatrów amatorskich, wokalistów, recytatorów, plastyków. Nie było też dziur w asfalcie przed urzędem gminnym. Ińskiem kierowali mądrzy ludzie. Rozwiń Jeszcze te czasy wrócą! Jeszcze będzie normalnie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Diabilk Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Nie za tą władze,ta władza to psuje do potęgi ,oni nie uważają mądrych ,normalnie myślących ,wykształconych ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kolo Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 16:18, Ińska Inicjatywa Klakierów napisał: Jeszcze te czasy wrócą! Jeszcze będzie normalnie! Rozwiń Będzie normalnie-Zbyszek burmistrzem,Włodek przewodniczącym, Moroz dyr. ICK. Leśkiw na froncie w Donbasie, a Lewak i kupa w pierdlu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wanda Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 16:31, kolo napisał: Będzie normalnie-Zbyszek burmistrzem,Włodek przewodniczącym, Moroz dyr. ICK. Leśkiw na froncie w Donbasie, a Lewak i kupa w pierdlu. Rozwiń To mi pasuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
renia Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 16:31, kolo napisał: Będzie normalnie-Zbyszek burmistrzem,Włodek przewodniczącym, Moroz dyr. ICK. Leśkiw na froncie w Donbasie, a Lewak i kupa w pierdlu. Rozwiń Zbyt piękne, by było prawdziwe. Też mi pasuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 Nie kompromituj się prostaku z Czertynia.Pomocniku kowala.Ty to się nadajesz do trzepania worków po cemencie.Kazdy wie że sprzedałbyś wszystko tak jak chciałeś swoją wioskę. Przypomnij sobie Kury. Opadła kopara . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 17:56, Obserwator napisał: Nie kompromituj się prostaku z Czertynia.Pomocniku kowala.Ty to się nadajesz do trzepania worków po cemencie.Kazdy wie że sprzedałbyś wszystko tak jak chciałeś swoją wioskę. Przypomnij sobie Kury. Opadła kopara . Rozwiń Przypomnij mi co dobrego zrobiłeś, by kopara podniosła się? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kopciuch Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 17:56, Obserwator napisał: Nie kompromituj się prostaku z Czertynia.Pomocniku kowala.Ty to się nadajesz do trzepania worków po cemencie.Kazdy wie że sprzedałbyś wszystko tak jak chciałeś swoją wioskę. Przypomnij sobie Kury. Opadła kopara . Rozwiń Milcz Kopciuch ty gnojku. Ińsko, Ciemnik i Czertyń to ty załatwiłeś koncesją na żwirownię oszuście. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kolo Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 17:56, Obserwator napisał: Nie kompromituj się prostaku z Czertynia.Pomocniku kowala.Ty to się nadajesz do trzepania worków po cemencie.Kazdy wie że sprzedałbyś wszystko tak jak chciałeś swoją wioskę. Przypomnij sobie Kury. Opadła kopara . Rozwiń Ty będziesz siedział w anclu, krzywaku z Zamkowej. A tam też dadzą ciebie na zmywak, zgodnie z tym co jako tako umiesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Udreka Napisano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2023 A pamiętasz Wicku Michale jak chlales i zarles nie raz za darmoche u Zbyszka na wisoli i co było dobrze i świetnie jak zygales i jak mnie pamięć nie myli to łapy połamałem po pijaku .Ty jesteś święty ,tylko ci dać wodki,to cygana namówisz na naj gorsze ,ty chamie ziemi Inskiej .Sprzedałbym matkę i ojca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi