dzik Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 09:02, Dora napisał: Dziadki niech siedzą na emeryturze, są wrogami bo inni radni nie zgodzili się na podwyżki dla Włodka. Zbyszek pierwszy liczył kasę że żwirowni byłam na tej sesji i wszystko słyszałam. Rozwiń Pier ...dl ja posłucham Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maluch Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Jak już tak pier,dolisz że Zbyszek i Włodek scigają sie do fotela burmistrza to powiedz ktory bedzie startował? A może obaj? Mów konkretnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 11:14, Jolk napisał: ZOBACZCIE KTO TO SA CI MŁODZ ,BEZ WTKSZTAŁCENIA PRAWIE WSZYSCY Rozwiń A ci starzy to doktoranci? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zgred Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 11:47, Gość napisał: A ci starzy to doktoranci? Rozwiń Tylko niech się Włodek nie chwali wykształceniem bo wyjdzie szydło z worka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 IŃSKO PLUS majówkowo zaorało buraków, że nie łatają dziur w drogach gminnych. Nie ma się co dziwić, że brakuje im sił i dobrych chęci, skoro zajmują się bandyterką a to wyczerpującą robota. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Justynka Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Oni mają jakieś wykształcenia i to nie zle kwalifikacje ,im teraz to już nie potrzebne .A jeśli mają kwalifikacje to Michał co nie których wyprostował w pracy i sam głupol prowadzi kulturę w Ińsku ,jak wszyscy wiemy to ten gnojek nic nie potrafi ,tylko niszczyć to co piękne i prawdziwe .Czekam na jego koniec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
buraki Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 12:37, Justynka napisał: Oni mają jakieś wykształcenia i to nie zle kwalifikacje ,im teraz to już nie potrzebne .A jeśli mają kwalifikacje to Michał co nie których wyprostował w pracy i sam głupol prowadzi kulturę w Ińsku ,jak wszyscy wiemy to ten gnojek nic nie potrafi ,tylko niszczyć to co piękne i prawdziwe .Czekam na jego koniec Rozwiń Dwa czerwone (po wieży) buraki jeden polonista drugi politolog bez doświadczenia w zarządzaniu majątkiem i ludźmi uprawiają mafijny bandytyzm co im przynosi ogromne profity a gmina pada na pysk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marek Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 13:31, buraki napisał: Dwa czerwone (po wieży) buraki jeden polonista drugi politolog bez doświadczenia w zarządzaniu majątkiem i ludźmi uprawiają mafijny bandytyzm co im przynosi ogromne profity a gmina pada na pysk Rozwiń Dorwali się do władzy w 2014r. jako gołodupce. Nie mieli nic oprócz problemów życiowych. Teraz mają wszystko. Wypaśli się na krzywdzie mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Mnie to najgorzej boli ,że nie wiedzą i do siebie tego nie biorą , że ludzie na burmistrza głosowali .I powinnien taki gość szanować wszystkich ,bez wyjątku,czy on biedny ,czy bogaty , czy ładny ,czy brzydki.A czy ma wykształcenie czy go nie posiada.Ja dużo rozmawiam z ludźmi i bardzo dużo narzeka to na to, że nie pomogli nawet w blachej sprawie,ale dla tego czlowieka ta sprawa jest ważna.My mieszkancy chcemy mieć burmistrza dla ludzi,a tego już od lat kilkunastu nie mamy.Nasz burmistrz jest bardzo bogaty i dlatego ma ludzi za nic. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szanowny widz Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Czytam jak Czerepaniak się popisuje i kontruje Ińsko Plus.Panie Czerepaniak wes się Pan do pracy i pilnuj jezior,bo wiceburka rodzina trzepie ryby co nie miara ,a Pan ich popiera .Jeszcze trochę to ryboustwo u Pana zniknie z powierzchni.Jak można w biały dzień na taką skale kłusować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 15:16, Szanowny widz napisał: Czytam jak Czerepaniak się popisuje i kontruje Ińsko Plus.Panie Czerepaniak wes się Pan do pracy i pilnuj jezior,bo wiceburka rodzina trzepie ryby co nie miara ,a Pan ich popiera .Jeszcze trochę to ryboustwo u Pana zniknie z powierzchni.Jak można w biały dzień na taką skale kłusować. Rozwiń Michał który zniszczył ińskie jeziora. Już go tyle razy chcieli posunąć ale układ PSL w województwie działa świetnie. Chociaż już już był na wylocie to kasa zrobiła swoje. Starzec siedzi na 4 deskach i jeszcze kłapie pyskiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Banan Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 15:16, Szanowny widz napisał: Czytam jak Czerepaniak się popisuje i kontruje Ińsko Plus.Panie Czerepaniak wes się Pan do pracy i pilnuj jezior,bo wiceburka rodzina trzepie ryby co nie miara ,a Pan ich popiera .Jeszcze trochę to ryboustwo u Pana zniknie z powierzchni.Jak można w biały dzień na taką skale kłusować. Rozwiń Czerepaniak pilnuj jezior w Ińsku, bo wicka rodzinką nawet już uruchamia jadłodajnie u pomocą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
leon Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 co do dróg to racja nic nie zrobili po gruntowych mozna koło urwać, nie tylko w Sciennym ale i w Ińsku też, weź sie burmistrz przejedź z nowym kierowcą i obejrzyjcie te drogi które trzeba zrobić a co do rybołówstwa to jest przed sklepem brudno jakby nie było własciciela Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kogo Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 15:51, leon napisał: co do dróg to racja nic nie zrobili po gruntowych mozna koło urwać, nie tylko w Sciennym ale i w Ińsku też, weź sie burmistrz przejedź z nowym kierowcą i obejrzyjcie te drogi które trzeba zrobić a co do rybołówstwa to jest przed sklepem brudno jakby nie było własciciela Rozwiń To gmina ma kierowcę? Nic o tym nie wiem. Kogo? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do Czerepaniaka Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Czerepaniak ty sie walnił w czerep burek ma 17 tyś na miesiąc a ja mam za niego drogi naprawiać? Ja pier,.dole myślałem Czerepaniak że jestes madrzejszy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Typek Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 15:53, kogo napisał: To gmina ma kierowcę? Nic o tym nie wiem. Kogo? Rozwiń Pudel Castro, popycha Teteskę zamiast Krzysia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dziura Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 16:54, do Czerepaniaka napisał: Czerepaniak ty sie walnił w czerep burek ma 17 tyś na miesiąc a ja mam za niego drogi naprawiać? Ja pier,.dole myślałem Czerepaniak że jestes madrzejszy. Rozwiń Tak, tak i jeszcze musisz zapytać łaskawce burmistrza czy ci na to pozwoli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ale jaja Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 kuzwa coraz głupsi ludzie w tym Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prąd Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 15:53, kogo napisał: To gmina ma kierowcę? Nic o tym nie wiem. Kogo? Rozwiń W dniu 29.04.2023 o 16:56, Typek napisał: Pudel Castro, popycha Teteskę zamiast Krzysia Rozwiń To teraz jacek będzie jeździł do Szczeccina na herbatkę z prądem. Tak sie ta niemota ustawiła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kłusownik Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 15:38, Michał napisał: Michał który zniszczył ińskie jeziora. Już go tyle razy chcieli posunąć ale układ PSL w województwie działa świetnie. Chociaż już już był na wylocie to kasa zrobiła swoje. Starzec siedzi na 4 deskach i jeszcze kłapie pyskiem. Rozwiń Czerapaniak ty sie przyznaj czy zapłaciłeś już karę za kłusowanie szczupaków w okresie ochronnym? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 17:08, kłusownik napisał: Czerapaniak ty sie przyznaj czy zapłaciłeś już karę za kłusowanie szczupaków w okresie ochronnym? Rozwiń Zbychu idź liczyć dziury, a nie się czepiles Czerepaniaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do Czerpaka Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 https://radioszczecin.pl/1,439171,nielegalny-polow-szczupaka-w-insku-ujawnila-pans Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 17:00, ale jaja napisał: kuzwa coraz głupsi ludzie w tym Ińsku Rozwiń Ich komuna tak wyprała za pomocą pralki "wieży",że do dzisiaj są bezmózgami,niestety. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ryba psuje sie od głowy Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Czerepak sie chwali znajomościa z burmistrzem - jeden wart drugiego ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lolus Napisano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2023 Niech ten stary dziad pilnuje ryb w jeziorze ,bo jeszcze trochę ,nie będzie ryb.Bo kłusowników jest więcej niż rybaków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi