gość Napisano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Przeccież to ta sama rodzinna sitwa.Wszelkie przetasowania nie zmienią obecnej kliki.Ta rodzina,opanowała cała gminę.Mam wymieniać kto z kim? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sitwa Napisano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 patologiczna sitwa rodzinna dorwała sie do władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawski Napisano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Godzinę temu, gość napisał: Przeccież to ta sama rodzinna sitwa.Wszelkie przetasowania nie zmienią obecnej kliki.Ta rodzina,opanowała cała gminę.Mam wymieniać kto z kim? To wymien ,bo jestem ciekawy kto z kim Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
podmianka Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Rysiek na buraka jacek do szkoły kupczyk na szczaw. Taka podmianka jest planowana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 2 godziny temu, podmianka napisał: Rysiek na buraka jacek do szkoły kupczyk na szczaw. Taka podmianka jest planowana. prawda z tym szczawiem. Rysiek na pewno nie zrobi michała swoim wickiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jaki Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Pijak i łasy na baby na buraka? To tak jakby do domu publicznego zaprosić zakonnicę. Już wystarczy że z DPD nakradł kasy że żona za niego spłaciła. Oszusta do kasy gminnej nie dopuścimy.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
DPD Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, jaki napisał: Pijak i łasy na baby na buraka? To tak jakby do domu publicznego zaprosić zakonnicę. Już wystarczy że z DPD nakradł kasy że żona za niego spłaciła. Oszusta do kasy gminnej nie dopuścimy.... Co z tego ze kradł kasę jak nadal w dpd zarabia grube pieniądze? W ostatnim oświadczeniu majątkowym ujawnił że w dpd zarobił 25 tyś. zł. ciekawe za co? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, DPD napisał: Co z tego ze kradł kasę jak nadal w dpd zarabia grube pieniądze? W ostatnim oświadczeniu majątkowym ujawnił że w dpd zarobił 25 tyś. zł. ciekawe za co? Pracuje jako kurier nocny i dorabia... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Julka Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 10 minut temu, tak napisał: Pracuje jako kurier nocny i dorabia... W nocy pracuje tylko ku.rwa i złodziej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Edyta Mickiewicz-Małkowska Wiosenne szczyzenie ale na polu dla kogo zostawione? "szczyzenie" Jak szczał,to wyschnie,a patyki pozbiera biegająca Edyta w piątek, bo w sobotę wszyscy Czertynianie będą piec przy ognisku kiełbaski. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czertyń Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Niestety napisał: Edyta Mickiewicz-Małkowska Wiosenne szczyzenie ale na polu dla kogo zostawione? "szczyzenie" Jak szczał,to wyschnie,a patyki pozbiera biegająca Edyta w piątek, bo w sobotę wszyscy Czertynianie będą piec przy ognisku kiełbaski. Nawiedzona,której wszystko dookoła przeszkadza. Chłop cały tydzień, społecznie porządkował pobocza własnym sprzętem. Widoczność dla samochodów i autobusu który wozi dzieci bardzo poprawiona. Sama jeździ samochodem to wie. Wszyscy mieszkańcy zadowoleni tylko jedna czarna owca. Niech się zajmie porządkami w chałupie i na podwórku. Panie radny jesteśmy z Panem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Józek Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Zostawcie dziewczynę w spokoju. Prawdziwym winowajcą jest burmistrz to jego obowiazek dbać o porządek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Roman Woźniak Jak za komuny poszedłem zrobiłem i się pochwaliłem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Teraz, tak napisał: Roman Woźniak Jak za komuny poszedłem zrobiłem i się pochwaliłem Piękną rodzinę miałem, ale zaniedbałem,bo coś mi świta,że jezdem elyta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Diabeł Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 12 godzin temu, tak napisał: Roman Woźniak Jak za komuny poszedłem zrobiłem i się pochwaliłem Veni,vidi,vici - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem-dzban Diabeł cytuje słowa Juliusza Cezara, kpiąc z pracy P.Mazurka. A sam co zrobiłeś pryszczaty konusie ? Rozwaliłeś rodzinę, wlazłeś w doopę Liwakowi,dostałeś dla baby robotę...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wrona Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 18 minut temu, Diabeł napisał: Veni,vidi,vici - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem-dzban Diabeł cytuje słowa Juliusza Cezara, kpiąc z pracy P.Mazurka. A sam co zrobiłeś pryszczaty konusie ? Rozwaliłeś rodzinę, wlazłeś w doopę Liwakowi,dostałeś dla baby robotę...... Pan Mazurek to swietny facet,jest bardzo pracowity,uczciwy,bardzo dobry gospodarz,który nie chce nikomu wadzic.Ale są tacy ,którzy by chetnie go powiesili.Czepiaja sie byle sie doczepic ,takich ludzi mamy niestety duzo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
remix Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Już nie raz chcą go zniszczyć,boją sie jego wiedzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Godzinę temu, remix napisał: Już nie raz chcą go zniszczyć,boją sie jego wiedzy. Takie teraz trudne czasy, że mówiących prawdę niszczy się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Niestety napisał: Takie teraz trudne czasy, że mówiących prawdę niszczy się. Pan Mazurek ujawnił prawdę o żwirowych kłamstwach lewaka i kupczyka dlatego te dwa buraki chcą go zniszczyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Miraż Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 51 minut temu, żwir napisał: Pan Mazurek ujawnił prawdę o żwirowych kłamstwach lewaka i kupczyka dlatego te dwa buraki chcą go zniszczyć. Za zgodę na koncesję buraki zainkasowali solidne koperty wszyscy o tym dobrze wiedzą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Godzinę temu, żwir napisał: Pan Mazurek ujawnił prawdę o żwirowych kłamstwach lewaka i kupczyka dlatego te dwa buraki chcą go zniszczyć. Jakie kłamstwa? Co ujawnił ja nic nie wiem. Konkretnie proszę! 19 minut temu, Miraż napisał: Za zgodę na koncesję buraki zainkasowali solidne koperty wszyscy o tym dobrze wiedzą Wszyscy wiedzą czyli kto? Bo służby nic nie zrobiły. To znaczy że niel było złamania prawa. Ty sam przegrałeś w sądach z kopalnią. Wszyscy wiedzą tylko dowodów nie ma. Jak by były to by CBA już było w gminie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do kupczyka Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 6 minut temu, wyborca napisał: Jakie kłamstwa? Co ujawnił ja nic nie wiem. Konkretnie proszę! Wszyscy wiedzą czyli kto? Bo służby nic nie zrobiły. To znaczy że niel było złamania prawa. Ty sam przegrałeś w sądach z kopalnią. Wszyscy wiedzą tylko dowodów nie ma. Jak by były to by CBA już było w gminie. kupczyk nie pier,dol! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 10 minut temu, wyborca napisał: Jakie kłamstwa? Co ujawnił ja nic nie wiem. Konkretnie proszę! Wszyscy wiedzą czyli kto? Bo służby nic nie zrobiły. To znaczy że niel było złamania prawa. Ty sam przegrałeś w sądach z kopalnią. Wszyscy wiedzą tylko dowodów nie ma. Jak by były to by CBA już było w gminie. W maju będzie 3 lata jak z Liwakiem przyklepałeś Michaś koncesję. Powiedz nam bardzo proszę, dlaczego SKSM nie pozyskuje kruszywa skoro tak im było pilno ??? No wyduś cosik z siebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 21 minut temu, wyborca napisał: Jakie kłamstwa? Co ujawnił ja nic nie wiem. Konkretnie proszę! Wszyscy wiedzą czyli kto? Bo służby nic nie zrobiły. To znaczy że niel było złamania prawa. Ty sam przegrałeś w sądach z kopalnią. Wszyscy wiedzą tylko dowodów nie ma. Jak by były to by CBA już było w gminie. Tak.Zamiast napisać "nie uzgadniam" i wysłać pismo w terminie,gminni decydenci nie odpowiedzieli wcale w terminie i za burka zgodnie z prawem decyzję pozytywną podjął organ wyższego szczebla. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 11 minut temu, żwir napisał: W maju będzie 3 lata jak z Liwakiem przyklepałeś Michaś koncesję. Powiedz nam bardzo proszę, dlaczego SKSM nie pozyskuje kruszywa skoro tak im było pilno ??? No wyduś cosik z siebie. Przygotowują grunt. Drogi dojazdowe już zrobione. Urobek niebawem ruszy. Co mam z siebie jeszcze wydusić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi