Olo Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Hej nowa władzo po co komu plac zabaw na plaży - co to za nieprzemyślane miejsce. Projekt świetny ale ma służyć przede wszystkim dzieciakom z Ińska. Plaża ma być plażą czyli kąpieliskiem coś wam nie wyszło z tym pomysłem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Hej nowa władzo po co komu plac zabaw na plaży - co to za nieprzemyślane miejsce. Projekt świetny ale ma służyć przede wszystkim dzieciakom z Ińska. Plaża ma być plażą czyli kąpieliskiem coś wam nie wyszło z tym pomysłem.Po co komu plac zabaw dla dzieci na plaży i co w zimę czy jesienią będę dyndolić na plażę????? Zgadzam się projekt jest ok ale lokalizacja dla diabła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Po co komu plac zabaw dla dzieci na plaży i co w zimę czy jesienią będę dyndolić na plażę????? Zgadzam się projekt jest ok ale lokalizacja dla diabła.A ja uważam,że pomysł świetny,by uatrakcyjnić pobyt dzieci przybywających na plażę do Ińska,wszak nie tylko woda jest ważna.Ińsko ma już kilka placów,najnowszy powstaje przy szkole.Ponieważ jest to konkurs,wystarczy oddać swój głos i wówczas Ińsko nie ponosi kosztów. A tak naprawdę,to jako dziadek z wnukiem będziemy jeździć rowerami i przy okazji wnuk zabawi sie na tym placu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głupota Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 A ja uważam,że pomysł świetny,by uatrakcyjnić pobyt dzieci przybywających na plażę do Ińska,wszak nie tylko woda jest ważna.Ińsko ma już kilka placów,najnowszy powstaje przy szkole.Ponieważ jest to konkurs,wystarczy oddać swój głos i wówczas Ińsko nie ponosi kosztów. A tak naprawdę,to jako dziadek z wnukiem będziemy jeździć rowerami i przy okazji wnuk zabawi sie na tym placu.Plac zabaw dla polonisty chyba jest znane pojęcie. Z wizualizacji wygląda że to klasyczny plac zabaw czyli macie pomysł żeby na plaży nie wchodzić do wody i korzystać z dobrodziejstw słońca tylko zająć plażę pod plac zabaw. Hmmmmm to takie pomysły na miarę opozycji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Co za pomysł .Niech zrobią w Ińsku ale z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
car Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Co za pomysł .Niech zrobią w Ińsku ale z prawdziwego zdarzenia.jak dla mnie to właśnie wygląda jak z prawdziwego zdarzenia. piękny projekt tylko dlaczego na plaży nie zrozumiem. taki plac spowodowałby że przyjeżdżający turyści szli by do miasteczka tam robili zakupy i wydawali pieniążki. plaża to plaża masz się kąpać albo leżeć i łykać opaleniznę. plac śliczny tylko dlaczego na plaży my chcemy taki w mieście. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lala Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 jak dla mnie to właśnie wygląda jak z prawdziwego zdarzenia. piękny projekt tylko dlaczego na plaży nie zrozumiem. taki plac spowodowałby że przyjeżdżający turyści szli by do miasteczka tam robili zakupy i wydawali pieniążki. plaża to plaża masz się kąpać albo leżeć i łykać opaleniznę. plac śliczny tylko dlaczego na plaży my chcemy taki w mieście.W mieście sa dwa całkiem fajne place publiczne,kilka podwórkowych i nie ma oblężenia.Nikt z plaży do Ińska nie uda się,by pobawic sie na placu zabaw,ale na plaży byłaby to dodatkowa atrakcja,a i nie zawsze są warunki do plażowania.Burmistrz dał propozycję: zagłosujcie na plac przy plaży,w innym przypadku nie będzie go wcale,bo w Ińsku nie jest on potrzebny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
polscy jajcarze 25 lecia Napisano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 To jest miejsce gdzie pokazujemy naszych rządowo-partyjnych geniuszy. Kwestia placu zabaw powinna być w innym miejscu.No chyba ,że obecna władza wpisuje się w głupotę tych ww.pokazanych. Przy okazji , to może zamiast kolejnego poronionego pomysłu, lepiej wybrukować kawałek tej poniemieckiej ścieżki. Wieczorem można sobie kark złamać na korzeniach i nierównościach. dziadek może wnuczka zobaczyć w rowie.A mówią,że dziadkowie są rozsądni? Oj,oj,oj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 W ińsku to nie ma takich beznadziejnych celabrytow jak sex te baby od strasznego wycia .wilki lepiej wyja Te ropuchy niech nie wyja bo srac sie chce o słuchania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 te baby to w kosmos ,one zgrywaja sie za umiących spiewac ,a m isie słuchac nie chcialo,bylam raz na tym ich pianiu to jak widzialam tą paterniczke to sie polałam ze smichu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 To kosmitki z koziej pitki a nie śpiewajki. Chrypją jak stare podarte d*** rozdarte o północy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 To kosmitki z koziej pitki a nie śpiewajki. Chrypją jak stare podarte d*** rozdarte o północy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Im trza ogierka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prof.Kupelweisser Napisano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Tak zgadzam się stare rozwydrzone prykwy ,przechodzą menopauze i poprostu im sie kanarki w głowach lęgną wyśmiewają sie one z innych wykonawców a same pojęcia o tym niemają najmniejszego. ZERO TEORI ZERO PRAKTYKI, w tym wieku uświadomiły sobie ze mają talent wokalny , tak jasne o tutaj mi czołg jedzie:-) zapszeproszeniem z takim wyciem mogą co jedynie zaszyć sie na wyspie sołtyski i tam odprawiać sabat bo publucznie straszą dzieći oraz trzode chlewną ,kury sie przestają niesć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Ja nie moge tego piania słuchać a te po środku to sie dra az macica im wychodzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 SPIEW A PIANIE JAK MOJE KURY W KURNIKU JEST RÓŻNICA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Tam to jeszcze P. Delik i P Zinko a ta reszta to o kant uja rozbić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Chyba Ci się podobają jak resztę dyskredytujesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 dobrze dają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 A mają jakąś strone w internecie? Dajcie spokój ludzie! traktujcie ten wybryk muzyczny jako taką fanaberie zdemencjonowanych babek chcą sie poprostu odmłodzić w ten sposób tylko że czasu sie cofnąć nieda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 po kielichu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 A one to jaszcze pieją,pieja kury pieja nie maja koguta to jest to samo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 A te piejące torby to sie z wysilku posraly i smrud ich nie bawem zabrudzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Do cyrku z nimi stare umalowane małpy nic więcej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 To kumochy zle spiewajace Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi