Włodek Napisano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Powiedz Jacek, co cie tak bawi we wpisie na Ińsko Plus? Że tysiące wanienek będzie przejeżdżało przez Ińsko? Że jesteś oszustem wyborczym? Że docelowo zniszczonych zostanie setki hektarów ziemi rolnej? POCHWAL SIĘ WSZYSTKIM Z CZEGO MASZ TAKĄ BEKĘ, JACKU. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Ja wiem co go tak bawi. Wziął grubą kopertę to sie cieszy jak dziecko z lizaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żwirek Napisano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 54 minuty temu, wiem napisał: Ja wiem co go tak bawi. Wziął grubą kopertę to sie cieszy jak dziecko z lizaka Jacek sie cieszy bo wydutkał wszystkich mieszkanców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Oho Włodek blokuje i usuwa komentarze, spokojnie Włodek, pozew już poszedł podpytaj Diabła to ci powie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pompa Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 9 godzin temu, Gość napisał: Oho Włodek blokuje i usuwa komentarze, spokojnie Włodek, pozew już poszedł podpytaj Diabła to ci powie. Diabeł to może tylko ciągnąć pompkę kupy tak jak to robił dotychczas. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mikołaj Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Twój diabeł to szuja ,paskuda ,kup kupa jemu prezent na święta żelazko i nie ryja wypracuje będzie lepiej myślał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Łona Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 10 godzin temu, Gość napisał: Oho Włodek blokuje i usuwa komentarze, spokojnie Włodek, pozew już poszedł podpytaj Diabła to ci powie. Zbysiu tyś jak nasze Słońce narodu z dietami narobiłeś smrodu. Teraz walczysz z zwirkami coście z Szafranem pieniądze z niej liczyli sami Spaść ze stolka, spuścizna dla was widać okrutna Ale takie życie, rzeczywistość jest smutna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kupagoowna Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 16 minut temu, Łona napisał: Zbysiu tyś jak nasze Słońce narodu z dietami narobiłeś smrodu. Teraz walczysz z zwirkami coście z Szafranem pieniądze z niej liczyli sami Spaść ze stolka, spuścizna dla was widać okrutna Ale takie życie, rzeczywistość jest smutna Fiutku, ty się nie użalaj nad dietami i stołkami tego czy onego. Mają tłuste emeryturki i dają radę. A co ty będziesz robił za czas, który nieubłaganie mija? Rozmawiałeś już z Kuźmińską ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 24 minuty temu, Łona napisał: Zbysiu tyś jak nasze Słońce narodu z dietami narobiłeś smrodu. Teraz walczysz z zwirkami coście z Szafranem pieniądze z niej liczyli sami Spaść ze stolka, spuścizna dla was widać okrutna Ale takie życie, rzeczywistość jest smutna Na żwirków to już tylko porządne wojskowe haubice , bo na trzeźwość umysłów Ińszczan to ja już nie liczę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi