radny Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Co cię gnoju obchodzi kim jest "radny:. Jestem kim jestem forumowiczem jak każdy z was. Piszę co wiem i jak chcę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A to że jak piastujesz tę szlachetną funkcję to jesteś osobą publiczną i nie powinieneś się chować za żadnymi nickami, a tu nie dość że tajemniczy to jeszcze wulgarny pan radny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Co cię gnoju obchodzi kim jest "radny:. Jestem kim jestem forumowiczem jak każdy z was. Piszę co wiem i jak chcę.Oj krzysiu! ty to masz klasę! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nigdy nie używałem wulgaryzmów w takim znaczenie jak pisze. I jeszcze jedno osoby publiczne też mogą brać udział w dyskusji i nikt nie napisał w ustawie że musi być z imienia i nazwiska. To że Michal jest tu i skrzypkiem a na portalu Włodek to jednak wcale nie świadczy że piszą tylko jaki ci forumowicze. Chociaż będą wam ściemniać że tak nie jest to powiem wam że na portalu włodek sam do siebie pisze i nawet ostatnio lansuje vcity jest też gościem na tym forum. To moje zdanie i mnie nikt o tym że jest inaczej nie przekona. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Radny to Wisola Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No i kto jeszcze? Przestań ćwoku węszyć i pisz co ci się nie podoba! szukanie podobieństw do radnych ifs są głupie i prostackie jak cała OPOZYCJA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi