juzia 2115 Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Mazurek jest to walnięty na łeb człowiek który myśli,że jest lubianym wąsaczem który raz obgaduje ludzi a później z nimi obgaduje innych jest wstyd że ktoś taki jest radnym w czertyniu jak ci ludzie mogli na radnego wybrać takiego idiote który nic nie wnosi uparł się na burmistrza i jego zastępcę oraz wnosi zamęt w gminie. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 20 minut temu, juzia 2115 napisał: Mazurek jest to walnięty na łeb człowiek który myśli,że jest lubianym wąsaczem który raz obgaduje ludzi a później z nimi obgaduje innych jest wstyd że ktoś taki jest radnym w czertyniu jak ci ludzie mogli na radnego wybrać takiego idiote który nic nie wnosi uparł się na burmistrza i jego zastępcę oraz wnosi zamęt w gminie. Rany kobieto, jakie ty smutne życie wiedziesz, żeby w przypływie nienawiści zrobić tak bezdennie bezwartościowy i głupi wątek. Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 22 minuty temu, juzia 2115 napisał: Mazurek jest to walnięty na łeb człowiek który myśli,że jest lubianym wąsaczem który raz obgaduje ludzi a później z nimi obgaduje innych jest wstyd że ktoś taki jest radnym w czertyniu jak ci ludzie mogli na radnego wybrać takiego idiote który nic nie wnosi uparł się na burmistrza i jego zastępcę oraz wnosi zamęt w gminie. Oj tam przyznaj sie ze boli cie d*** przez to że mazurek patrzy twoim ulubieńcom na rece... Odnośnik do odpowiedzi
hahahahaha Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Niesamowite 🤣 Mazurek to pierwszy Iński radny, który zapracował na psychofanke 🤣 Odnośnik do odpowiedzi
Andzia Napisano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Mazurek nie bój żaby, zaufanie dobre, kontrola jeszcze lepsza. Kontroluj zatem tych gamoni. Odnośnik do odpowiedzi
Burek Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 4 godziny temu, Andzia napisał: Mazurek nie bój żaby, zaufanie dobre, kontrola jeszcze lepsza. Kontroluj zatem tych gamoni. Dobra reklama P.Zbigniewa i opozycyjnego klubu radnych IŃSKO PLUS ! Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 3 godziny temu, Burek napisał: Dobra reklama P.Zbigniewa i opozycyjnego klubu radnych IŃSKO PLUS ! Niestety, gdyby nie osoba Pana Mazurka, to Ińszczanie nie wiedzieliby o tym, że "nasi włodarze" sprzedali Ińsko i to dzięki nim powstają w Ińsku i w Studnicy kopalnie kruszyw, a w Ińsku na dodatek spalarnia śmieci czyniąc powolną zagładę naszej pięknej gminy. Juzia 2115 otwórz oczy szerzej!!! Odnośnik do odpowiedzi
Jarek Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 A że tak zapytam przypomnij sobie sesje z tamtego roku, kto był pierwszy żeby sobie podwyższyć dietę, i wtedy nie przeszkadzała mu kasa od żwirowni. Jeden wart drugiego dopóki w tej Gminie nie będzie świeżej krwi dalej będzie taki burdel. Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 7 minut temu, Jarek napisał: A że tak zapytam przypomnij sobie sesje z tamtego roku, kto był pierwszy żeby sobie podwyższyć dietę, i wtedy nie przeszkadzała mu kasa od żwirowni. Jeden wart drugiego dopóki w tej Gminie nie będzie świeżej krwi dalej będzie taki burdel. Pamiętam, gdy radni zagłosowali za podwyżką diet, ale w tym samym czasie podwyższyli burmistrzowi o kilka tysięcy. Pamiętasz? Odnośnik do odpowiedzi
Tak tak Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Myśleli damy jemu to on da nam, ale wyszło że tylko on skorzystał, pewnie tak się ugadali wy dacie mi ja wam i wam zero zostało Odnośnik do odpowiedzi
No i co dalej? Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 36 minut temu, Tak tak napisał: Myśleli damy jemu to on da nam, ale wyszło że tylko on skorzystał, pewnie tak się ugadali wy dacie mi ja wam i wam zero zostało Teraz radni,którym leży na sercu dobro budżetu powinni obniżyć płacę burmistrzowi o kwotę ostatniej podwyżki!!! Odnośnik do odpowiedzi
Andzia Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Godzinę temu, No i co dalej? napisał: Teraz radni,którym leży na sercu dobro budżetu powinni obniżyć płacę burmistrzowi o kwotę ostatniej podwyżki!!! Jestem za. 16,5 tysiąca na miesiąc dla tego lenia to zdecydowanie za dużo. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 To prawda że stary diabeł straci fuchę bo P.Zbyszek wykolegował go ? Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 39 minut temu, Gość napisał: To prawda że stary diabeł straci fuchę bo P.Zbyszek wykolegował go ? Nie wykolegował, ale zadbał o to, by procedura usunięcia kogokolwiek ze stanowiska przebiegła zgodnie z obowiązującym prawem. Odnośnik do odpowiedzi
Diabeł Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Godzinę temu, Gość napisał: To prawda że stary diabeł straci fuchę bo P.Zbyszek wykolegował go ? Diabła wykolegował Kupczyk, on wszystkich wykoleguje, Jacka też. Odnośnik do odpowiedzi
Kolega Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Lepiej mieć na uju piegi niż kupczyka za kolegi Odnośnik do odpowiedzi
Onkis Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Diabły to się nadają jedynie do serialu "Ranczo" normalnie polityczne ideały😁 Odnośnik do odpowiedzi
Devil Napisano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Aż dziwne że młody devil nie pcha piekielnej duszy razem z ojcem 😁to by się dopiero działo jak wszystko wiedzący pawciu tam wpadł😁 Odnośnik do odpowiedzi
juzia 2115 Napisano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 2 godziny temu, Devil napisał: Aż dziwne że młody devil nie pcha piekielnej duszy razem z ojcem 😁to by się dopiero działo jak wszystko wiedzący pawciu tam wpadł😁 Kto jest tym młodym debilem zastępca burmistrza i jaki pawciu ja jestem fanką mazurka Odnośnik do odpowiedzi
juzia 2115 Napisano 24 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2022 2 minuty temu, juzia 2115 napisał: Panie Święty najlepszy radny mazurku. Jestem pana fanką czy mógł by mi Pan pozwolić zrobić zdjęcie ze swoją zlśniacą łysą głową? Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2022 10 godzin temu, juzia 2115 napisał: Panie Święty najlepszy radny mazurku. Jestem pana fanką czy mógł by mi Pan pozwolić zrobić zdjęcie ze swoją zlśniacą łysą głową? Bardzo chętnie, ale fotka mogłaby być wyłącznie z jego przyrodzeniem. Pokaże w końcu coś z czego jest dumny i zadowoli juzię i inne fanki. Odnośnik do odpowiedzi
genio Napisano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2022 P Mazurek jest super człoeiekiem ,bardzo pracowity i bardzo pomocny ,nie taki jak głupkowaty Michał Odnośnik do odpowiedzi
alicja Napisano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Zawsze dobrych ludzi w dupe sie kopie Odnośnik do odpowiedzi
rumek Napisano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Poczekaj jak ich tych dwóch tyfusów ktoś tez zasadzi kopa. Odnośnik do odpowiedzi
juzia 2115 Napisano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2022 5 godzin temu, genio napisał: P Mazurek jest super człoeiekiem ,bardzo pracowity i bardzo pomocny ,nie taki jak głupkowaty Michał Głupkowaty to jest mój mazurek który zdradza żonę Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi