Ja rozumiem Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 12 minut temu, Nie rozumiem napisał: Czegoś tu nie rozumiem. Trwa zmiana wykonawcy zagrożonej inwestycji gdzie grozi utrata dotacji 350 tysięcy zł. a stary burak na urlopie w Hiszpani a młody pierdzi w stołek i bazgroli na kafe. Czy to jest poważne podejście do problemu? Przecież te dwa patałachy na kazdym kroku nam udowadniają, że się nie nadają do piastowania powaznych stanowisk. Ale ja rozumiem. Nie pojechali do Czertynia bo im z tego nic do kieszeni nie skapnie, proste jak drut. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 To jest w Czertyniu czy wozi się się gratem. Kłamstwo ma krótkie nogi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
10 minut Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 43 minuty temu, Gość napisał: To jest w Czertyniu czy wozi się się gratem. Kłamstwo ma krótkie nogi. Ile jedziesz z Ińska do Czertynia? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Grażyna Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Włodek jak zdjęcia wyszły? Bo widzę, że droga w ściennym cię mniej obchodzi jak szukanie afer Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 13 minut temu, 10 minut napisał: Ile jedziesz z Ińska do Czertynia? A ile to wejść na telefon i nasmarować i napisać że jest się w Ińsku a zaraz w Czertyniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 44 minuty temu, Gość napisał: A ile to wejść na telefon i nasmarować i napisać że jest się w Ińsku a zaraz w Czertyniu Zbyszek to stary dziad jak powiedział sekretarz Leśkiw i wrzód na doopie oraz pasożyt jak mawia publicznie prominentny radny, tuman diabeł i nie umie klikać smartfonem. Musi usiąść przy kompie i dopiero nasmarować. Nie piepsz głupot Misiek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 16 minut temu, Gość napisał: Zbyszek to stary dziad jak powiedział sekretarz Leśkiw i wrzód na doopie oraz pasożyt jak mawia publicznie prominentny radny, tuman diabeł i nie umie klikać smartfonem. Musi usiąść przy kompie i dopiero nasmarować. Nie piepsz głupot Misiek. Jak można dziada z Judaszem pomylić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kupagoowna Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 23 minuty temu, Gość napisał: Jak można dziada z Judaszem pomylić A kupę z goownem chyba nie można pomylić !? To i to to Misiek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Misiek tu Misek tam, a ja z Miśkiem gówno wspólnego mam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kupagoowna Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 1 minutę temu, Gość napisał: Misiek tu Misek tam, a ja z Miśkiem gówno wspólnego mam Ja też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Włodek co z tymi dzikami że cię z koła wyrzucili, bo podobno gruba akcja 😁😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Godzinę temu, Gość napisał: Włodek co z tymi dzikami że cię z koła wyrzucili, bo podobno gruba akcja 😁😂 Panie Macieju na ty nie jesteśmy. To po pierwsze po drugie rozsiewasz plotki. Piejesz nie pisz - piszesz nie pij. Dobrze ci radzę. Przyjechałeś to odpoczywaj. Dzikami zajmiemy się my. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 20 minut temu, niestety napisał: Panie Macieju na ty nie jesteśmy. To po pierwsze po drugie rozsiewasz plotki. Piejesz nie pisz - piszesz nie pij. Dobrze ci radzę. Przyjechałeś to odpoczywaj. Dzikami zajmiemy się my. Włodek Zdecyduj się Maciej, Misiek Rudy z Linowka. Strzelaj dalej jak do dzików Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Co jest grane? Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Od długiego czasu trwa nagonka na osoby z klubu Ińsko Plus .W nagonce uczestniczą:"Maciej, Misiek i Rudy z Linowka." Można by rzec "tercet egzotyczny".Że Misiek,to rozumiem(obrona stanowiska),ale pozostali? Ińsko potrzebuje osób rozważnych i uczciwych. Takich na których zagłosują podczas wyborów mieszkańcy Ińska i gminy. Dziwnym trafem to tylko osoby z Ińska Plus są przeciwnikami powstania w Ińsku spalarni śmieci i kopalni kruszywa SKSM w Ińsku. Musimy liczyć się z tym, że nasza perła- Jezioro Ińsko przestanie być czyste-struga Iny nie funkcjonuje, a poziom wody w jeziorze ciągle spada. Ponadto poziom wody w studniach również spada. Bardzo możliwe, że prace na terenie kopalni kruszyw W Ińsku zostaną zawieszone. Opinię publiczną Ińska proszę o uaktywnienie się. Jest również szansa i na to, że na naszym terenie nie będzie spalarni śmieci pod pretekstem powstania suszarni zbóż. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 28 minut temu, Co jest grane? napisał: Od długiego czasu trwa nagonka na osoby z klubu Ińsko Plus .W nagonce uczestniczą:"Maciej, Misiek i Rudy z Linowka." Można by rzec "tercet egzotyczny".Że Misiek,to rozumiem(obrona stanowiska),ale pozostali? Ińsko potrzebuje osób rozważnych i uczciwych. Takich na których zagłosują podczas wyborów mieszkańcy Ińska i gminy. Dziwnym trafem to tylko osoby z Ińska Plus są przeciwnikami powstania w Ińsku spalarni śmieci i kopalni kruszywa SKSM w Ińsku. Musimy liczyć się z tym, że nasza perła- Jezioro Ińsko przestanie być czyste-struga Iny nie funkcjonuje, a poziom wody w jeziorze ciągle spada. Ponadto poziom wody w studniach również spada. Bardzo możliwe, że prace na terenie kopalni kruszyw W Ińsku zostaną zawieszone. Opinię publiczną Ińska proszę o uaktywnienie się. Jest również szansa i na to, że na naszym terenie nie będzie spalarni śmieci pod pretekstem powstania suszarni zbóż. Jaka spalarnia śmieci? chłop kupił zakład który co się okazało, nie może być użytkowany bo został rozkradziony więc zarobi na złomie właśnie wycinają elementy na zlom, gadałem z tymi monterami. Z kopalni chcieliście kasę na podwyżki, co pokazał banan, a jak was wyrzucili ze stołków to zaczęliście robić rozpierduche. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jedna obserwatorka Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 4 godziny temu, Gość napisał: Jak można dziada z Judaszem pomylić Pocałujcie Zbyszka w uja aż się wam zabija.Ja wiem doskonale ile przekrętów zrobił Michał w samym kinie co on tam zrobił ,gdzie są dzieci śpiewające ,dobrze utalentowane .Nigdy dla mnie jako rodzica nie ma wytłumaczenie to co zrobił Wiceburmistrz.Zrobil w kinie rozpierduche na całego ,powołał do pracy ludzi nie kompetentnych i nie rorobow.Nie mają kwalifikacji,a nasze dzieci uzdolnione muszą co nie które jeździć żeby zacząć nauki u dobrych instruktorów,bo tutaj jest hala po całości .Michał ty głupi nie kontaktowy bucu jesteś jak twoja ciocia Beti psycholem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Guciu Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 🤔 Brudny zapchlony pies jest lepszy niż czysty pachnący ,wredny nierób Michał Kopciuch. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Łukasz Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Po tylu ciepłych słowach ja na miejscu Kupy i Liwka odpuścił bym sobie te stanowiska. Skoro ludzie ich nie chcą to poco brnąć dalej w tym marazmie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hela Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Kopcuch i Liwak nie nadają się na burmistrzów. Wszystko psują i niszczą. Poniewierają ludzi. Reprezentują sobą mniej niż zero. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Burmistrz i Michał zachęcali radnych i przewodniczącego do tych podwyzek i to im zależało żeby później błysnąć i zadzwonić do kunia i banana podać co jest grane żeby tak zrobić ktoś dał im znać ze niby burmistrzowie dbają o fundusze gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rudy Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 8 godzin temu, Wiem napisał: Burmistrz i Michał zachęcali radnych i przewodniczącego do tych podwyzek i to im zależało żeby później błysnąć i zadzwonić do kunia i banana podać co jest grane żeby tak zrobić ktoś dał im znać ze niby burmistrzowie dbają o fundusze gminy Hahahaha blysnełeś to swoją głupotą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kasia z Ińska Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Gminne kmiorty , to knoty odpady ,które niszczą to co dobre .WSTYDU żądny z nich burków nie ma. My chcemy dobrych, uczciwych,pracowitych i burmistrza i jego zastępcę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 31 minut temu, Kasia z Ińska napisał: Gminne kmiorty , to knoty odpady ,które niszczą to co dobre .WSTYDU żądny z nich burków nie ma. My chcemy dobrych, uczciwych,pracowitych i burmistrza i jego zastępcę. Na razie mamy najgorszych włodaży od II wojny św. Takich leni, nieudaczników, hohsztaplerów i chachmęciarzy jeszcze nie mieliśmy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jaja Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 10 godzin temu, Wiem napisał: Burmistrz i Michał zachęcali radnych i przewodniczącego do tych podwyzek i to im zależało żeby później błysnąć i zadzwonić do kunia i banana podać co jest grane żeby tak zrobić ktoś dał im znać ze niby burmistrzowie dbają o fundusze gminy Co do tego mieszkańcy nie mają wątpliwości. Szum miał być wokół radnych nie wokół podwyżek dla burmistrzów i zgody na żwirownię. Służalcze zapijaczone brygady Liwaka - banan, quń, woźniak , dolata, mundurowy Halejcio, puszczalska Gosia zrobili sztuczny tłok. Śmieją się mieszkańcy że Liwak i Kupczyński obstawieni idiotami choć mi nie lepsi. Ale za to ręce umywają a klakierzy mają brudne ręce po pachy. Nie za często ty Marzycka bywasz na tych piłkarskich spotkaniach? Łóżko tam jest jakieś na trybunach czy co!? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 2 godziny temu, jaja napisał: Co do tego mieszkańcy nie mają wątpliwości. Szum miał być wokół radnych nie wokół podwyżek dla burmistrzów i zgody na żwirownię. Służalcze zapijaczone brygady Liwaka - banan, quń, woźniak , dolata, mundurowy Halejcio, puszczalska Gosia zrobili sztuczny tłok. Śmieją się mieszkańcy że Liwak i Kupczyński obstawieni idiotami choć mi nie lepsi. Ale za to ręce umywają a klakierzy mają brudne ręce po pachy. Nie za często ty Marzycka bywasz na tych piłkarskich spotkaniach? Łóżko tam jest jakieś na trybunach czy co!? Zbychu przecież słuchać na nagraniu, kto liczył Żwirowe Srebrniki. Teraz świętego udajesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi