Wungiel Napisano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 2 godziny temu, Partacze napisał: Buraki nam nie załatwią wegla, niczego nam nie zalatwią oprócz żwiru. Buraki to nieudacznicy i partacze. Opał: Jaszczuk ul Dworcowa 16d,73-120 Chociwel,tel.604 482 883. FHUT Trójka- Stanisław Turek, ul Boczna 3,73-155 Węgorzyno, tel. 91 397 16 54. Zamawiasz ile chcesz, dowiozą gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaro Napisano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 46 minut temu, Bogdan napisał: Zbyszek Pozdrawiam cię jełopie Kto pozdrawia Szanownego Pana Zbigniewa? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
To ja Napisano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 3 minuty temu, Jaro napisał: Kto pozdrawia Szanownego Pana Zbigniewa? To ja Michał cie pozdrawia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krysia Napisano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 42 minuty temu, To ja napisał: To ja Michał cie pozdrawia Michał ty gówniarzu zajmij się wreszcie konkretną pracą na rzecz mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 19 godzin temu, Krysia napisał: Michał ty gówniarzu zajmij się wreszcie konkretną pracą na rzecz mieszkańców. On jest mieszkańcem i zajmuje się pracą na swoją rzecz!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aha Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 3 godziny temu, Niestety napisał: On jest mieszkańcem i zajmuje się pracą na swoją rzecz!!! Aha! Czyli on zajmuje sie praca na rzecz mieszkanca a nie mieszkanców? Tu jest ta subtelna róznica! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 4 minuty temu, Aha napisał: Aha! Czyli on zajmuje sie praca na rzecz mieszkanca a nie mieszkanców? Tu jest ta subtelna róznica! Zawsze łatwiej zatroszczyć się o jednego, a nie więcej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
troskliwy Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 no i jeszcze o mumie żonkę i synka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Znajomy Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Ten wasz burmistrz to śfinia. Jego komenty na fejsie to 3 metry poniżej dna. Na cudzym nieszczęściu uprawia politykę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 2 minuty temu, Znajomy napisał: Ten wasz burmistrz to śfinia. Jego komenty na fejsie to 3 metry poniżej dna. Na cudzym nieszczęściu uprawia politykę. A co złego napisał, to wasz karakan Mazurek tym wpisem pokazał jakim jest dzbanenem, biegi które promują Ińsko i na których jest Burmistrz, chyba dobrze o nim świadczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Znajomy Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Godzinę temu, Mieszkaniec napisał: A co złego napisał, to wasz karakan Mazurek tym wpisem pokazał jakim jest dzbanenem, biegi które promują Ińsko i na których jest Burmistrz, chyba dobrze o nim świadczy. Jesteś debil tak jak wasz burek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 2 godziny temu, Mieszkaniec napisał: A co złego napisał, to wasz karakan Mazurek tym wpisem pokazał jakim jest dzbanenem, biegi które promują Ińsko i na których jest Burmistrz, chyba dobrze o nim świadczy. DZBAN ROKU!!!!TRZEBA BYĆ NIEBYWAŁYM SKURWIAŁYM PADALCEM ŻEBY TAK NA BEZCZELA UDAWAĆ ZE NIC NIE MOGŁEM ZROBIĆ W SPRAWIE KOPALNI ALE DUŻO MOGĘ DLA...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Burek Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Liwak nie ma żadnych hamulców. Otwiera z Grzesiakiem żwirownię i przykrywa ten fakt nieszczęściem chorego dziecka. Panie perfidny bezduszny burmistrzu, nie potrzebujemy srebrników od żwirowni, uzyskanych na krzywdzie Ińszczan ! Sami nazbieramy na leczenie Krzysia !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jestem w szoku Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 55 minut temu, wstyd napisał: DZBAN ROKU!!!!TRZEBA BYĆ NIEBYWAŁYM SKURWIAŁYM PADALCEM ŻEBY TAK NA BEZCZELA UDAWAĆ ZE NIC NIE MOGŁEM ZROBIĆ W SPRAWIE KOPALNI ALE DUŻO MOGĘ DLA...... Nie wiem czy to sen czy jawa ale jeśli to prawda to cela się należy. Gdzie jest prokurator, CBA, PG? To jest śmianie się mieszkańcom w twarz. 40 minut temu, Burek napisał: Liwak nie ma żadnych hamulców. Otwiera z Grzesiakiem żwirownię i przykrywa ten fakt nieszczęściem chorego dziecka. Panie perfidny bezduszny burmistrzu, nie potrzebujemy srebrników od żwirowni, uzyskanych na krzywdzie Ińszczan ! Sami nazbieramy na leczenie Krzysia !!! Liwaku co ty temu dziecku fundujesz? Rodzice takich zdracieckich złociszy nie potrzebują. Jesteś przestępczym elementem, pucybutem żwirków i Kaczanowskiej. Jaki los temu dziecku zafundowałeś udając pomagiera. Polityczna łamaga, gnida z pod ciemnej gwiazdy. Wstyd, .... porażka, pośmiewisko to tyle! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
propaganda Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Godzinę temu, wstyd napisał: DZBAN ROKU!!!!TRZEBA BYĆ NIEBYWAŁYM SKURWIAŁYM PADALCEM ŻEBY TAK NA BEZCZELA UDAWAĆ ZE NIC NIE MOGŁEM ZROBIĆ W SPRAWIE KOPALNI ALE DUŻO MOGĘ DLA...... Dzban to przydatne naczynie ale Liwak i Kupa to klasyczni sprzedawczyki.Do tego nawet ich obsługa prawna zawaliła termin (było tego aż 2 tygodnie).Niestety tak działa sitwa,nastawiona na kasę i walenie mieszkanców w rogi.Trzeba być wyjątkowym łajdakiem,aby w tak Kirk tragedii potwierdzić swoją zdradę.SKSM też oczywiśvie okaże swoją czułość i skapnie jakiś grosz.Tak zdobywa się nieświadomych wyborców albo tępych,perfidnych niby radnych.Do tego głupi kuń,banasiewicz i jeszcze kilku baranów.Gmina ginie,czarna dziura będzie coraz większa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Co za drań! Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Ińsko Plus napisało post o żwirowni a ten drań zamiast się do tego odnieść to zasłania sie chorym dzieciakiem. Ty pośrańcu na krzywdzie dziecka chcesz robić politykę?! Wiekszej podłości nie widziałem! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 3 godziny temu, wstyd napisał: DZBAN ROKU!!!!TRZEBA BYĆ NIEBYWAŁYM SKURWIAŁYM PADALCEM ŻEBY TAK NA BEZCZELA UDAWAĆ ZE NIC NIE MOGŁEM ZROBIĆ W SPRAWIE KOPALNI ALE DUŻO MOGĘ DLA...... Jestem zażenowany taką postawą burmistrza. Totalny z niego patałach. Nic sam nie zrobił dla chorego dziecka ale podszywa się pod wszystkie inicjatywy społeczne. Trzeba mieć tupet i brak hamulców żeby na tle kruszyw robić sobie taką scenę radochy. Smutne i porażające. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hańba burakowi! Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 6 minut temu, niestety napisał: Jestem zażenowany taką postawą burmistrza. Totalny z niego patałach. Nic sam nie zrobił dla chorego dziecka ale podszywa się pod wszystkie inicjatywy społeczne. Trzeba mieć tupet i brak hamulców żeby na tle kruszyw robić sobie taką scenę radochy. Smutne i porażające. Bardzo oględnie to napisałaś. ten idiota wykorzystuje niewinne dziecko aby przykryć swoją żwirową hańbę! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
burak nieudacznik Napisano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2022 21 minut temu, niestety napisał: Jestem zażenowany taką postawą burmistrza. Totalny z niego patałach. Nic sam nie zrobił dla chorego dziecka ale podszywa się pod wszystkie inicjatywy społeczne. Trzeba mieć tupet i brak hamulców żeby na tle kruszyw robić sobie taką scenę radochy. Smutne i porażające. Masz rację, były dni inska, mógł burak zorganizować zbiórkę, to nie zrobił nic ten chachmęt. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek to dupek Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Jacek to dupek do kwadratu. Matke sprzeda, żone porzuci, kochanke wykorzysta, na cudzym nieszczęściu sie przejedzie, przyjaciela wyrucha. Dla niego nie ma żadnych świetości. Jacek to dupek do kwadratu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wredny typ Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Wykożystał chore dziecko do promocji siebie i żwirowni. Wredny typ. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Godzinę temu, Jacek to dupek napisał: Jacek to dupek do kwadratu. Matke sprzeda, żone porzuci, kochanke wykorzysta, na cudzym nieszczęściu sie przejedzie, przyjaciela wyrucha. Dla niego nie ma żadnych świetości. Jacek to dupek do kwadratu. A czy nie zastanawiałeś się nad tym jaka to nacja tak postępuje i gojów ma za zwierzęta? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jarek Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 To h** na kaczych łapach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lila Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 9 godzin temu, Wredny typ napisał: Wykożystał chore dziecko do promocji siebie i żwirowni. Wredny typ. Widać pod twoim wpisie że po OHP jesteś, wykorzystał piszę się wykorzystał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maro Napisano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2022 23 godziny temu, wstyd napisał: DZBAN ROKU!!!!TRZEBA BYĆ NIEBYWAŁYM SKURWIAŁYM PADALCEM ŻEBY TAK NA BEZCZELA UDAWAĆ ZE NIC NIE MOGŁEM ZROBIĆ W SPRAWIE KOPALNI ALE DUŻO MOGĘ DLA...... Burak zapomniałeś o żonie przecież ona też pracuje w kopalni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi