gość Napisano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 Sitwa ma się dobrze,rodzinka korzysta.Spoko wyborcy, niedługo zafundują wam podwyżki wody,ścieków i śmieci.Macie tłumoki co wybraliście. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 59 minut temu, wróblica napisał: A ten ruda pała to niech nie tylko łapie rowerzystów i głupa pali ,niech też zobaczy jak jeżdża po pijaku pociotki wicka i się rozwalają bez kary .Zagrażają innym . A co h** cie strzela że łapie pijaków, gorzej jak jakiś pijak rozjedzie twoje dziecko i wtedy mordę stulisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 36 minut temu, Jan napisał: A ten ruda pała to niech nie tylko łapie rowerzystów i głupa pali ,niech też zobaczy jak jeżdża po pijaku pociotki wicka i się rozwalają bez kary .Zagrażają innym . A co h** cie strzela że łapie pijaków, gorzej jak jakiś pijak rozjedzie twoje dziecko i wtedy mordę stulisz. Przeczytaj Jan co napisane jest powyżej. Pewnie rozum nie ten. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gośka Napisano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2022 https://jastrzabpost.pl/newsy/margaret-zostala-zgwalcona-jako-10-letnia-dziewczynka-co-wyznala_1231181.html Jprd.....Daje świadectwo rodzicom. 20 lat temu ja zgwałcono a przypomniała sobie po występie w Sopocie po występie na prochach... Miała 10 lat rodziców pedagogów i nic nie wiedzieli. Pijany tatuś, wujek czy brat? Bo to taka rodzinka że wszystko możliwe. Chociaż stawiam na wariant "szukam taniej sensacji" jak z apostazją bo nikt mnie nie chce słuchać taka jestem beznadziejna. Dlatego po tym gwałcie występuje pół naga jak dziwka, ćpa, clipy ma z odkrytymi kutasami. Co za wstyd dla Ińska.....Co za patologia!!!! Jak taki ojciec może być dyrektorem szkoły a matka prowadzić przedszkole! To powinno być zabronione bo moje dziecko jest uważam w niebezpieczeństwie. Nie dość że alkoholicy, wypaczenia seksualnie to jeszcze patologia w 3D. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Niestety Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 "szukam taniej sensacji", bo o to chodzi, by ludzie mówili nawet najgorzej i nie zapomnieli. Wątek o pokrzywdzonej też musiał być, by wzbudzić litość. Czy o Ińszczanach, którzy mogliby przysporzyć nam dumy musimy wysłuchiwać samych nietaktów? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Murek Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 17 godzin temu, Gośka napisał: https://jastrzabpost.pl/newsy/margaret-zostala-zgwalcona-jako-10-letnia-dziewczynka-co-wyznala_1231181.html Jprd.....Daje świadectwo rodzicom. 20 lat temu ja zgwałcono a przypomniała sobie po występie w Sopocie po występie na prochach... Miała 10 lat rodziców pedagogów i nic nie wiedzieli. Pijany tatuś, wujek czy brat? Bo to taka rodzinka że wszystko możliwe. Chociaż stawiam na wariant "szukam taniej sensacji" jak z apostazją bo nikt mnie nie chce słuchać taka jestem beznadziejna. Dlatego po tym gwałcie występuje pół naga jak dziwka, ćpa, clipy ma z odkrytymi kutasami. Co za wstyd dla Ińska.....Co za patologia!!!! Jak taki ojciec może być dyrektorem szkoły a matka prowadzić przedszkole! To powinno być zabronione bo moje dziecko jest uważam w niebezpieczeństwie. Nie dość że alkoholicy, wypaczenia seksualnie to jeszcze patologia w 3D. Jest to tylko potwierdzenie tezy, że dwie patologiczne rodziny dorwały sie do koryt w Ińsku. Tragedia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Taka prawda Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 18 godzin temu, Gośka napisał: https://jastrzabpost.pl/newsy/margaret-zostala-zgwalcona-jako-10-letnia-dziewczynka-co-wyznala_1231181.html Jprd.....Daje świadectwo rodzicom. 20 lat temu ja zgwałcono a przypomniała sobie po występie w Sopocie po występie na prochach... Miała 10 lat rodziców pedagogów i nic nie wiedzieli. Pijany tatuś, wujek czy brat? Bo to taka rodzinka że wszystko możliwe. Chociaż stawiam na wariant "szukam taniej sensacji" jak z apostazją bo nikt mnie nie chce słuchać taka jestem beznadziejna. Dlatego po tym gwałcie występuje pół naga jak dziwka, ćpa, clipy ma z odkrytymi kutasami. Co za wstyd dla Ińska.....Co za patologia!!!! Jak taki ojciec może być dyrektorem szkoły a matka prowadzić przedszkole! To powinno być zabronione bo moje dziecko jest uważam w niebezpieczeństwie. Nie dość że alkoholicy, wypaczenia seksualnie to jeszcze patologia w 3D. Dramat! Jeszcze puszczalska powie że to Kazek z Ińska. Ciekawe kogo wskaże bo przecież takie przestępstwo się nie przedawnia i z urzędu będzie ścigane. Drżyjcie narody Gośka może wskazać każdego z was. Zwłaszcza tych co na Manhattanie ińskim tylko samym fartuszku sprzątała. To też publicznie powiedziała. Karwa załamka po prostu załamka. Zresztą jak może mówić że się uczyła jak każdy w Ińsku wie jak oceny nauczyciele jej wpisywali w gabinecie dyrektorskim tatusia. W liceum zwiewała na nocne balangi że w końcu z internatu na zbitą mordę wywalili mimo układów tatusia. Od małego była k********. Teraz to zwykła narkomanka i jebadełko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rudy lis Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 A u Kopciucha wicka to sami złodzieje, nożownki i bandyci,nowosc zobaczcie na osp ginawa jak jeżdza kopciuchy .druga patola Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
życie Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 2 godziny temu, rudy lis napisał: A u Kopciucha wicka to sami złodzieje, nożownki i bandyci,nowosc zobaczcie na osp ginawa jak jeżdza kopciuchy .druga patola Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maratonczyk Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 A to co z galaksypigonili juz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tyiioo Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Radość w końcu w domku, przykre to ale najważniejsze,dojść do siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
życie Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 6 minut temu, Maratonczyk napisał: A to co z galaksypigonili juz Nie , z ILF z 20 sierpnia;-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czyli Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 4 godziny temu, życie napisał: Czyli cudowne ozdrowienie. Ważne że za 2 dniową akcję nie musi płacić. Piękna i młoda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MIS Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 35 minut temu, czyli napisał: Jeszcze niech MICHAEL zrobi z aktorka inskiego lata filmowego zdjecie na nagrobku cioci Olgi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Godzinę temu, czyli napisał: Czyli cudowne ozdrowienie. Ważne że za 2 dniową akcję nie musi płacić. Piękna i młoda. To zdegradowana, pijacka i fałszywa rodzina.Utworzyli w gminie rodzinną sitwę, podparli przydupasami i żerują na mieszkańcach.Ani wstydu a tym bardziej resztek honoru nie mają.Lokalna zgnilizna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Turysta Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 A ja się pytam! Kto dał kluczyki do auta Pani Beacie. Jeździ po Ińsku jak Hołowczyc. Czekamy na tragedię? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ruda pała Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 5 godzin temu, Turysta napisał: A ja się pytam! Kto dał kluczyki do auta Pani Beacie. Jeździ po Ińsku jak Hołowczyc. Czekamy na tragedię? To moja "ciocia".Dałem pozwolenie,a tyrystom co do tego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
romo Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 13 godzin temu, czyli napisał: Czyli cudowne ozdrowienie. Ważne że za 2 dniową akcję nie musi płacić. Piękna i młoda. Jak komuś krzywdę zrobi to powiedzą, ze jak zwykle głupia i nie będą karać , tak jak to było z wicka kuzynka ,córka cygana ,wiozła całą młodych z familji i sie r******** i cichutko i nie karana ,bo rudy wicka kumpel chyba zataił.Taka policja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tafena Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 niestety taka prawda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wasz czytelnik Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nigdy nie niszcz tych co ciebie szanowali ,bo to ma odwrotny skutek. To przychodzi z podwójnym uderzeniem panowie burki . Teraz widzicie to po waszych rodzinach. Taki wstyd i hańba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kolega Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Michał i Jacek kiedy zniszczysz komuś życie kłamstwami, weż to jako pożyczkę ,wróci do ciebie z odsetkami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, kolega napisał: Michał i Jacek i ciotka wieża .Kiedy zniszczycie komuś życie kłamstwami, weźcie to jako pożyczkę ,wróci do was z odsetkami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Józek Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Patologia rzadzi w gminie. Najgorsze rządy tysiąclecia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 36 minut temu, Józek napisał: Patologia rzadzi w gminie. Najgorsze rządy tysiąclecia. Nie sięgajmy do Niemiec, ale od 1946r. rada gminy nie była tak podporządkowana władzy wykonawczej jak obecnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mirka Napisano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 13 minut temu, niestety napisał: Nie sięgajmy do Niemiec, ale od 1946r. rada gminy nie była tak podporządkowana władzy wykonawczej jak obecnie. A buraki jeszcze nigdy nie byli tak wielkimi burakami i ujami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi