Masakra Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Jak was się wszystkich czyta to przychodzi mi tylko jeden wniosek, nadajecie się wszyscy jedynie do rozmów z Panem Pumpkiem pod pomidorem, bzdury i fantazja taka sama Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Onkis Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 21 godzin temu, Co za patola napisał: Ale siara. Ten uj zarabia 10 tyś. miesięcznie. Ja pierdziele, ale wieśniak. A pomyślałeś może że jest dwóch michałów k. W ińsku 😁 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 58 minut temu, Masakra napisał: Jak was się wszystkich czyta to przychodzi mi tylko jeden wniosek, nadajecie się wszyscy jedynie do rozmów z Panem Pumpkiem pod pomidorem, bzdury i fantazja taka sama Ktoś cie o zdanie pytał? Nie. No właśnie... Idź sobie do pana pumpka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Masakra Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 37 minut temu, gość napisał: Ktoś cie o zdanie pytał? Nie. No właśnie... Idź sobie do pana pumpka. To dawaj jakieś nowe hity, może jak często burmistrz z zastępcą zmieniają gacie, kiedy drapali siępo d****, przecież wy wszystko wiecie, tak jak pan pumpek 🤔 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbiórka Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Nie chce nikogo bronić ale czy ktoś dał w gminie propozycję zorganizowania takiej zbiórki? Jeśli tak to rzeczywiście są "palantami" a jeżeli nie to poprostu ktoś sprytnie wykorzystuje temat żeby pogrążyć włodarzy, takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Gmina Ińsko to jedna,wielka siara. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pinki Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 9 godzin temu, gość napisał: Gmina Ińsko to jedna,wielka siara. Buraki nadają sie tylko do nabijania własnej kabzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pinki Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 43 minuty temu, Pinki napisał: Buraki nadają sie tylko do nabijania własnej kabzy. Powtórzę jeszcze raz, nic dobrego dla Ińska nie zrobiliście, wszystko psujecie i niszczycie, jedynie co roku podwyższacie sobie wypłaty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Baran Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Powtórzę jeszcze raz, nic dobrego dla Ińska nie zrobiliście, wszystko psujecie i niszczycie, jedynie co roku podwyższacie sobie wypłaty.PRAWDA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Waga Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Jak burki się za coś wezmą to spieprzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gaweł Napisano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2022 To gmina niebytu,tutaj rządzą matoły z sitwy.Gdyby nie PiS nie było by drogi dojazdowej do tej pipidówy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi