Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A czego się spodziewać po etatowych nierobach z PGR-u ? Przecież oni cale życie pasożytowali na ludziach. Co Racinowski czy jego kumpel Czubkowski wiedzą o edukacji? Przecież ich rolą było odbębnić swoje godziny, dostać deputatowe przydziały i chwalić ustrój. Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A cóż to za wielka gazeta! W Ińsku czyta ją tylko opozycja nikt więcej. My mamy władzę i my decydujemy. Jak wam ciężko przełknąć pigułę goryczy to wy macie problem. Nie wiem po co tyle krzyku w gazecie skoro informacja jest dostępna w gminie i wystarczyło o nią poprosić. My tajemnic z niczego nie robimy. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 gówno prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Tajemnicy nie robicie? Ale pan redaktor zgłosił się do urzędu o udzielenie informacji w tej sprawie i kazano mu czekać 14 dni. Przecież można było mu od razu odpowiedzieć tak to jest prawda ale nie wy wolicie zwlekać. 7 dni czyta spora grupa mieszkańców, a kiedy na pierwszych stronach gazet napisane jest Ińsko to kupuje ją jeszcze większa ilość. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Można to zrozumieć w dwóch kategoriach, mianowicie- chcecie rozgłosu dla siebie, drugie redaktorek zwiększa kasę na ińskich pacanach. Kiedy ty Michał zmądrzejesz???? Jak dziecko jak dziecko!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Jak ty śmiesz nazywać społeczeństwo pacanami. Sam jesteś pacan. Jak chce redaktor pisać to niech pisze i bardzo dobrze ujawni wszystkim wasze czyny Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 "pacan" było odnośnikiem do waszej zgrai a nie mieszkańców. Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Można to zrozumieć w dwóch kategoriach, mianowicie- chcecie rozgłosu dla siebie, drugie redaktorek zwiększa kasę na ińskich pacanach. Kiedy ty Michał zmądrzejesz???? Jak dziecko jak dziecko!!!!! Nie kłam co tu napisałeś? Wczytaj się uważnie w swoje słowa. Żal wam, że nie macie przychylnej prasy? Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mamy coś ważniejszego. Przychylność mieszkańców co pokazali w referendum. jeszcze tego nie zrozumiałeś. Przecież wiesz, że gmina to ponad 3 tys. ludzi a nie 500 osób. Główkuj trochę! Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Na dzień dzisiejszy nadszarpnęliście sobie tę przychylność. Pamiętaj nigdy nie bądź taki pewny swego bo to może ciebie zgubić. Rajco zastanów się pod jakim nickiem piszesz Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Mamy coś ważniejszego. Przychylność mieszkańców co pokazali w referendum. jeszcze tego nie zrozumiałeś. Przecież wiesz, że gmina to ponad 3 tys. ludzi a nie 500 osób. Główkuj trochę!Pewnie wolałbyś mimo wszystko poparcie mieszkańców niż jednej "gazetki" :P Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 pudło radny, nie 3 a 2700 Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 :blink: szczawik :rolleyes: Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 pudło radny, nie 3 a 2700Nieee no za za głupek! Może być nawet i tysiąc chodzi o większość poparcia dla obecnych władz. bujaj się gamoniu z głupim tekstem. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 chodzi o to że radny nie wie ile w gminie jest mieszkańców, a jest różnica ponad 3tyś. a 2700, ucz sie radny Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nie wmawiajcie sobie, że macie na dzień dzisiejszy Bóg wie jakie poparcie!!! Jesteście w błędzie. Mieszkańcy naszej Gminy zdegustowani są miernymi rządami IFS - u. Po Ińsku już krążą teksty: "Racinowski już nie będzie burmistrzem", "My już na niego nie zagłosujemy", "Zawiodłam się na nich" itp. zdarzają się też wypowiedzi, których nie będę tu cytował, ze względu na niecenzuralną treść. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Michał jak masz pisać głupoty to nie pisz wcale. Powiedz co zrozumiałeś z materiałów na komisje i sesje. Pewnie koledzy dali poczytać. Tylko co wy z tego zrozumiecie tego nie wiem dla odmiany ja, Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 materiały są na BiPie Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Hahaha to nie głupoty tylko szczere wypowiedzi mieszkańców! Co zabolało ciebie to!? Zabolało, że ludzie tracą do was zaufanie!? Nikt mi nie musiał dawać poczytać wiesz dlaczego? Jak byś się wysilił to byś wiedział. W ten sam dzień, w którym ukazały się informacje na stronie www.insko.pl ukazały się także materiał na BIP Ińsko. No ale niektórzy zamiast sprawdzić potrafią tylko narzekać i czepiać się innych. Materiały są jakie są, ale to co istotne to rozumiem sam się weź za ich przeczytanie. Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Co Ciebie dzisiaj ugryzło???????????????????Ja już też się pogubiłem.Michał nie ma w twoich wypowiedziach nic ze spraw na przyszłe spotkania wtorkowo- środowe tylko jakiś niesamowity bełkot.Cofasz się czy jak???????? Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 A w twoich są? Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiele osób, z którymi można było tu podyskutować zniknęło, szczerze brak mi tych osób i rzeczowej dyskusji z nimi Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nie przeszkadzaj jemu. głowi się nad innym problemem. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Wiele osób, z którymi można było tu podyskutować zniknęło, szczerze brak mi tych osób i rzeczowej dyskusji z nimiNa przykład kto bo ja sobie nie przypominam żeby takie osoby tutaj były? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Może ich zraziłeś? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi