Gość Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 http://www.7dni.star...i-nie-przyznajeNic nie pamiętają dzisiaj ubowcy. Wszystko im przez mózg wyleciało. Pomroczności jasnej doznali. Natomiast "kapusie" wszystkiego się wypierają. Taki TW "Janek" robił tylko same dobre rzeczy bo donosił na pracowników i kolegów. Dziękujemy ci racinowski za te same dobra. Idź w niedzielę do kościoła i udawaj katolika co czyni samo dobro. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Przecież o niczym innym jak własnie o tym pisze MichałK. Wnioskuję z wpisu jego, że kiedyś może przyjść kres na tego łachudrę TW" Janka" i nic mu nie pomogą SB-ecy którzy mają zaniki pamięci. To taki stary chwyt komuchów którzy się wzajemnie bronią. Ale................................... Odnośnik do odpowiedzi
# Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ludzie o czym ta mowa!!! Burkowi nawet włos z głowy nie spadnie to już było dawno ukantowane. Miał zniknąć kartki i zniknęły. Pytanie tylko kiedy i przez kogo zostały zabrane. Przecież wgląd do akt jest odnotowane jakby chcieli to doszliby kiedy i przez kogo zostały wyciągnięte. Ale ta Prokurator to ściemnia michałowi a on wszystko połyka jak ryba haczyk ;) Odnośnik do odpowiedzi
pytanie do rajcy Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 czy ty "rajca" widziałeś 4 brakujące kartki z orzeczenia ipn? czytałeś je?????????????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 czy ty "rajca" widziałeś 4 brakujące kartki z orzeczenia ipn? czytałeś je??????????????Nikt nie widział oprócz Racina i MichałaK. Dlatego nic się w tej sprawie nie dzieje. Kapuś sobie chodzi i niszczy młodego bo ten nic nie może. Jednak stare komuchy umieją się ustawić od tylca. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jeśli rajca nic nie widział i nic nie czytał to po cholerę drze ryja? Odnośnik do odpowiedzi
TW "Janek" Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2012 W aktach było napisane:Podstawa pozyskania: współodp. Data pozyskania 87.04.02Do jakiego zagadnienia pozyskany: rolnictwo - sektor państw. (rej 4.)Należało by poszukać wśród byłych pracowników PGR Ścienne tylko czy tacy się znajdą i odważą się cokolwiek zrobić. Można by się zwrócić do jakieś gazety ale niestety nawet media nie otrzymują takich zarządzeń IPN - u.I to jest właściwa droga aby IPN zaczął szukać dokumentów na kapusia, który tłumaczy się pomrocznością. Oni wszyscy tak robią i dopiero, kiedy pod nos im pokażą dokumenty o donoszeniu to miękną. Tutejszy kapuś SB-cji ukrył zapewne dane swoich przełożonych. Oni nie są od niego starsi i ujawnienie ich nazwisk mogło by pociągnąć za sobą dochodzenie przez poszkodowanych swoich praw. A swoją drogą to ciekawe. Wieża też była TW a jej mąż gnębiony przez TW "Janek". Byli pracownicy PGR-u coś o tych faktach wiedzą. Odnośnik do odpowiedzi
Racinowski ??? Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Mimo że w aktach sprawy są notatki i informacje podpisane przez Marka K., obecny sekretarz miasta nie przyznaje się do zarzucanych mu kontaktów z PRLowską służbą bezpieczeństwa. Podczas wtorkowej rozprawy w Sądzie Okręgowym w Szczecinie Marek K. odmawiał składania zeznań do czasu sporządzenia opinii biegłego grafologa. K. twierdzi, że jego podpis pod zobowiązaniem do współpracy z SB jest sfałszowany.Iński TW "Janek" nie zaprzecza,że złożył stosowną deklarację i to jest przyznanie się do współpracy.Reszta jego zaprzeczania, to tylko obrana , typowa dla kapusiów taktyka obronna. Mieszkańcy powinni sami zrozumieć,że wybrali na burmistrza komunistycznego kapusia. A tacy nigdy się nie walną w pierś, tylko będą kłamać do samego końca.Chyba,że stanie się tak, jak ktoś wyżej napisał. Odnośnik do odpowiedzi
niko Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Kto współpracował w czasie okupacji z Hitlerem i Gestapo ??? takie same świnie bez honoru i szacunku dla bliskich i Polaków jak później bez cienia wstydu i wahania z tych samych pobudek dla osiągnięcia korzyści majątkowych i polityczno gospodarczych ZA KOMUNY robił to Racinowski kiedyś ludzkie bydle dziś wielki polityk PO. Twu ..........Nagrodzony obecnie zaufaniem za swoje czyny stanowiskiem burmistrza Ińska . Skandal ...... Odnośnik do odpowiedzi
Nikoś Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 To jak nasz Racin on wszystko robi nic nie robiąc i ludzie się z tego cieszą. Jeszcze jak dopnie żwirownię do końca swojej kadencji to SKSM nie da dobroczyńcy zginąć. Jak Merkel Tuskowi :D Nie wiem czy zasadne jest w tym momencie się śmiać! Odnośnik do odpowiedzi
lustrator Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Tak jak "bolek" działał TW"Janek" niszczył struktury powstającej solidarności w Ińsku aż dostał się do władzy i trwa do dzisiaj. Jak to obejrzałem mam dość solidarności Wałęsy i wszystkich jemu podobnych jak Racinowski. Straciłem ducha do wszystkich kapusi. Boże kto nami rządzi? Dawni ubecy którzy za esbeckie srebrniki nas sprzedawali. Jestem teraz przekonany, że Wałęsa to zdrajca i Racinowski to zdrajca. Takim sługusom służb żyło się dobrze kiedyś i jak widać teraz. Zepsułem sobie humor na cały dzień. Gdybym to wiedział nigdy nie oddałbym głosu swojego na takich tanich sprzedawczyków! Wstyd, hańba, upadek morałów, katastrofa jednym słowem MASAKRA I ŻENADA. Andrzej mam w d**** twoją lustrację już jesteś dla mnie zlustrowany zdrajco!!!! Dec ty bucu nie pamiętasz tego? Teraz grasz z Racinowskim do jednej bramki??? Ty jesteś w takim razie też zdrajcą!!!!! Jak naprawdę się przyjrzycie to u władzy sami zdrajcy w tej kadencji!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ja mam natomiast w d**** dochodzenie do dowodów przez MichałaK. Papla, papla i jeden ch.....uj z tego. Nie cierpię takich gniotów co to biją pianę i gówno z tego wychodzi. Dopasował się do kolegi z portalowego gniota. Takie działanie i takie rezultaty. Odnośnik do odpowiedzi
ipn Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2012 A co byś chciał, baranie, żeby ci Michał "wynalazł" ? I co z tym możesz jakby co zrobić ? Dupę możesz sobie podetrzeć i nadmuchać jankowi w pędzel ! Odnośnik do odpowiedzi
ad.TW Janek Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A co byś chciał, baranie, żeby ci Michał "wynalazł" ? I co z tym możesz jakby co zrobić ? Dupę możesz sobie podetrzeć i nadmuchać jankowi w pędzel !Coś mi się wydaje ,że dorównujesz inteligencją i merytoryką obecnej ekipie. A swoją drogą plama kapusia, to coś co nie ulega zatarciu. Zawsze mogą wypłynąć nowe fakty i informacje o przeszłości tego donosiciela i kolaboranta SB..... Odnośnik do odpowiedzi
banialuki Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A co byś chciał, baranie, żeby ci Michał "wynalazł" ? I co z tym możesz jakby co zrobić ? Dupę możesz sobie podetrzeć i nadmuchać jankowi w pędzel !Cóż wynika z tego, że TW zostanie jankiem zamiast "Jankiem" nic tylko hihać się z ciebie kmiocie! Odnośnik do odpowiedzi
!!! Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Bycie dzieckiem TW bezcenne. Praca jest można żyć jak królewiątka chociaż słoma z gumiaków wystaje i jest się tylko z pgr. Odnośnik do odpowiedzi
dzidzi Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Żal ci dupę ściska ? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nie ma co ściskać! Za to wam się d*** rozdęły. Mózgu brak, jednym słowem Ińskiem rządzi jedna wielka "rodzina". Nic a nic mi d*** nie ściska bo jak widzę was przed każdą komisją i sesją na kolanach to mam ubaw po pachy. Czołgaj się jutro żeby watahy rodzinnych układów miały z czego żyć. Aport piesku!!!!! Rzuciłem kość- nie musisz przynosić możesz poobgryzać. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Żal ci dupę ściska ?Czekaj i płacz aż twój kolaborant burmistrz za kilka lat znowu zostanie wezwany do spowiedzi i potem znowu i znowu :). Mam nadzieje, że go będą gnębić tam do końca jego dni. Nikt nie widnieje na listach IPN z przypadku. On też nie :) Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi