kh26 Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam! Piszę tu ponieważ już nie mam pomysłu gdzie uderzyć ze swoją prośbą. Poszukuję materiałów dotyczących powstania żwirowni (dat, obecnego właściciela, co sie wydobywa, obszar zagospodarowania terenu, szkodliwość) i biopaliw, bo wiem , że firma powstała i stoi pusta, a chcę wiedzieć dlaczego, co było przyczyną i jak odnieśli się do powstania tej firmy urzędnicy. Może ktoś potrafi mi pomóc i prześle jakiekolwiek materiały na te tematy na mój e-mail: [email protected]. Mogą to również być jakieś reportaże, zdjęcia, wycinki z gazet, artykuły, cokolwiek co ułatwi mi napisanie pracy na zaliczenie przedmiotu na studia, dodam, że nie mogę osobiście wybrać się do gminy ani do firm, które opisuje, bo mam w domu małe dziecko, więc proszę pilnie o pomoc. W internecie za dużo informacji nie znalazłam. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
inteligent Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 To już wiem czego tych studiów nie skończysz Nie umiesz nawet znaleźć materiałów istniejących na tej stronie z których można KSIĄŻKĘ napisać. Pocztę to sobie też wymyśliłaś adekwatnie to twojego rozumku Nic nie wiesz a tyle wiesz Że firma powstała , że stoi pusta No to wiesz czy nie cwaniaro albo cwany lisie Poszukaj to wszystko znajdziesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kaszka Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Co to za studentka, chyba raczej "dętka"!!!!!!! Chyba więcej materiałów jak tu jest to już na zaliczenie nie potrzeba??? To chyba raczej jakiś kapuś a nie "dętka"!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 przestan! to prowokacja! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zbój Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ale do czego i po co ta prowokacja? Bo nie kumam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
złamas Napisano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 przestan! to prowokacja!Gość ma rację. Ktoś wchodzi na temat REFERENDUM ma cały materiał i wali głupa. Śmiechu warte. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi