heheheheheheheheheheheheheh Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Źródełko: http://hack.pl/forum/dev-null/8222-prob ... vcity.htmlWitam, mam pewien problem z serwisem xxx.Vcity.plMoże przybliżę wam o co chodzi:Vcity.pl to serwis dla większości miast w Polsce ( pewnie jeśli wpiszecie nazwę swojego miasta to na 80% powinien być serwis twojego miasta), ten serwis jest zbudowany tak aby wszystko było anonimowo i tu pojawia się mój problem, moje pytanie...Na forum mojego miasta [ insko.vcity.pl ] jest pełno ludzi którzy chamsko plotkują ( potocznie: obrabiają dupsko ) ... akurat mi nikt tam nie obrabia bo nie ma z czego ale mojemu znajomemu i teściowi który startuje w wyborach. Chciał bym się dowiedzieć czy da radę z tego serwisu jakoś pozyskać IP użytkowników ( użytkowników pewnie tak ), a jeśli większość ludzi pisze jako gość da radę coś z tym zrobić ?Proszę o pomoc bo naprawdę jest mi to potrzebne. P.S. Jeśli zamieściłem w złym miejscu bądź źle nazwałem proszę o wyrozumiałość ( mój pierwszy post na tym forum )... Pozdrawiam.A TERAZ HIT SEZONU!!!Źródełko: http://www.portal24h.pl/forum/problem-s ... 18105.htmlFisher, mam w rodzinie Policjanta mówi że jeśli chcę zgłosić sprawę będę potrzebował najpierw skontaktować się z Administracją Vcity.pl a wtedy zaczną działać ... kiedy administracja nie zadziała oni wyciągną konsekwencję, czyli jeśli nie znajdę namiarów na adminów z VC to mogę tylko sobie pogadać ...P.S. Czy da radę jakoś znaleźć na nich namiary ?TERAZ JUŻ WIEMY KTO TAK BARDZO CHCE WJEŻDŻAĆ NA J.M. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHENIE ŁADNIE KOLEGO, KTÓRY MASZ POLICJANTA W RODZINIE, ŻE PRÓBUJESZ TUTAJ TAKIE BRZYDKIE WPISY TWORZYĆ. HEHEHEHEEHEHEHEHEHEH Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 O .......No to pięknie tam na tym vcity inwigilowali........Teraz dopiero widać kto ma jaką twarz... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wszystko wiadomo Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ale zobaczcie jak to ukrywali skrupulatnie. Dlatego teraz tak straszy taki tępy maniek i jego przydupas bob. Panie Burmistrzu niech Pan lepiej uważa z kim Pan się zadaje bo jak widać słabo wykwalifikowane jednostki operacyjne Pan ma pod swoim płaszczykiem :lol: :lol: :lol: . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kto szuka nie błądzi! Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dobra robota z odgrzebaniem takich wpisów. Teraz już się nie dziwie skąd te wpisy na jm!Ktoś się czuje bardzo pewny w roli piszącego. Ale najciekawsze jest to jak bardzo ktoś dąży do zmiany tematu na jm! Może to faktycznie Burmistrz tutaj siedzi i się produkuje. Ale by były jaja hahahah... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Szakal Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Coraz więcej ciekawostek tutaj wypływa na temat władzy, gminy i tego co się tutaj dzieje.Ciekawe co jeszcze do referendum ciekawego się pojawi :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Ale to już było.... i nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi