stanczyk Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Szanowni mieszkancy miasta i gminy Insko w dniu 6 listopada mozecie zrealizowac swoje konstytucyjne uprawnienia uczestniczenia w referendum w sprawie uruchomienia na terenie gminy kopalni kruszyw mineralnych.Jako przedstawiciele spolecznosci lokalnej macie mozliwosc sami zadecydowania o przyszlosci swojej "malej ojczyzny".Zrobcie to dla siebie, dla swoich dzieci i wnukow.Udzial w referendum lub nie uczestniczenie w nim bedzie Panstwa samodzielnym wyborem.Zrobcie pierwszy krok do nauczenia przestrzegania zasad demokracji Pana Burmistrza Inska,ktory lamie te zasady wysylajac do Panstwa pismo z apelem o nie branie udzialu w referendum.Tym samym probuje manipulowac mniej swiadoma czescia mieszkancow . Stanczk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW-Janek Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oddajcie głos żeby faktycznie pokazać kto rządzi gminą Ińsko! Pokażcie, że macie wpływ na to co się dzieje w Ińsku! Burmistrz z Radą czy mieszkańcy dzięki którym zasiadają na takich stanowiskach! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEH Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 BURMISTRZOWI I RADZIE MOWIMY NIE! TO CO ONI ROBIA TO SKANDAL JEST! W NIEDZIELE ZAGLOSUJE ZEBY POKAZAC CI GDZIE TWOJE MIEJSCE BEZRADNA RADO I KLAMLIWY BURMISTRZU! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przeciwni żwirowni Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jesteście przeciwni żwirowni?TAK jesteśmy! Precz z tą inwestycją! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nadajnik Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To jest rak tej gminy! On nic nie robi a wszystko upada. Zaciągać kredyty jedynie potrafi!Ze żwirownią to też jest jeden wielki przekręt! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW-Janek Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jesteście mieszkańcami tej gminy i macie prawo by decydować o tym co się dzieje w Waszym mieście!Korzystajcie z referendum by pokazać, że potraficie oddziaływać na władzę, która jest niema na wezwania mieszkańców i ich obawy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Generał Andrzej Kapuś Żwirowski Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jesteście mieszkańcami tej gminy i macie prawo by decydować o tym co się dzieje w Waszym mieście! Korzystajcie z referendum by pokazać, że potraficie oddziaływać na władzę, która jest niema na wezwania mieszkańców i ich obawy!Ja od zawsze sprzedawczykom mówiłem gdzie ich miejsce. Teraz nie będzie inaczej. Ja racinowskiego nie bardzo trawię. Oddałem głos na niego a ten k***s mi potem taką niespodziankę zafundował. BURMISTRZU TRZEBA BYŁO LEPIEJ GMINĄ ZARZĄDZAĆ A NIE TERAZ KREDYTY ZACIĄGAĆ!!! NA ŻWIROWNIE TEŻ ZACIĄGNIESZ A MY MIESZKAŃCY BĘDZIEMY PŁACIĆ??? GOŃ SIĘ K*****E!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uśmiałem się z tego :D Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Generał Andrzej Kapuś Żwirowski hahahahahaahahhahahaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miejscowa Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Przecież ten sprzedawczyk TW "Janek" będzie się w piekle smażył razem ze swoimi radnymi za zniszczenie pięknej Ziemi Ińskiej i naszych jezior. Ludzie tego kapusia powinni omijać z daleka bo śmierdzi zdradą i kolaboracją z SB. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janek Napisano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ALE WY MACIE NASRANE W TYM ŁBIE CZEMU CI EKOLODZY NIE WEŻMĄ SIĘ ZA WYPALARNIE ANI TARTAK CZYŻBY MIELI JAKĄŚ KORZYSC Z TEGO ,JA JESTEM I ZA TARTAKIEM I ZA ŻWIROWNIĄ PONIEWAŻ LUDZIE MAJĄ TAM ROBOTE A Z GMINA KASE Z [PODATKU Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesia Napisano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jedź, jeź po bandzie - obyś się nie zdiwił ! Wiesia i Janek, znam wasze metody i sposoby. To jurz nie przejdzie.Wasz komunistyczny bełkot na nas nie działa !!!Poczytajcie inne posty, co ludziska o was piszą. Sorry, że pisze z małej litery, ale ty mam dla was szacunku.O sorry, dla sorrego ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holmes Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 jedź, jeź po bandzie - obyś się nie zdiwił ! Wiesia i Janek, znam wasze metody i sposoby. To jurz nie przejdzie.Wasz komunistyczny bełkot na nas nie działa !!!Poczytajcie inne posty, co ludziska o was piszą. Sorry, że pisze z małej litery, ale ty mam dla was szacunku.O sorry, dla sorrego ...Maniek weź prozak, zapij go melisą i zacznij pisać z sensem bo ten twój bełkot tutaj nie ma racji bytu :). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dog Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Pies będzie zawsze psem i skamlanie to jego praca. Idź do swojego burka i waruj przy budzie.Inaczej nie dostaniesz kości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scherlok Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A jednak działa ! A nie myslałem !Kolejne psy się dołączyły. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do nadajnika Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No i masz problem. Doigrałeś się ??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszka Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Szanowni mieszkancy miasta i gminy Insko w dniu 6 listopada mozecie zrealizowac swoje konstytucyjne uprawnienia uczestniczenia w referendum w sprawie uruchomienia na terenie gminy kopalni kruszyw mineralnych.Jako przedstawiciele spolecznosci lokalnej macie mozliwosc sami zadecydowania o przyszlosci swojej "malej ojczyzny".Zrobcie to dla siebie, dla swoich dzieci i wnukow.Udzial w referendum lub nie uczestniczenie w nim bedzie Panstwa samodzielnym wyborem.Zrobcie pierwszy krok do nauczenia przestrzegania zasad demokracji Pana Burmistrza Inska,ktory lamie te zasady wysylajac do Panstwa pismo z apelem o nie branie udzialu w referendum.Tym samym probuje manipulowac mniej swiadoma czescia mieszkancow . StanczkA swoją drogą czy psy nie można uśpić jak nie dają innym żyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VETO Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jest sprawą naturalną że donosiciele SB jak Racinowski i jego spółdzielnia szukają sobie kogoś dla odwrócenia uwagi w tym wypadku Janka i Wiesię , jest to cykliczny obraz każdych wyborów i obecnego Referendum .SB-eki starają się ogłupić wyborców i nimi manipulować . Dlaczego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo brak tym świnią argumentów . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sherlock - ten prawdziwy Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Do "Scherlocka" jesteś godny pożałowania za taki idiotyczny nick...Jak już coś wpisujesz to wymyśl coś oryginalnego bo żal to czytać. Poza tym kto ujada najbardziej to my już się przekonaliśmy na sesjach i komisjach w gminie. Zaczyna się na niejaki TW-Janek. Kojarzycie kogoś takiego padliny tej gminy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entuzjasta referendum Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jest sprawą naturalną że donosiciele SB jak Racinowski i jego spółdzielnia szukają sobie kogoś dla odwrócenia uwagi w tym wypadku Janka i Wiesię , jest to cykliczny obraz każdych wyborów i obecnego Referendum .SB-eki starają się ogłupić wyborców i nimi manipulować . Dlaczego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo brak tym świnią argumentów .NIE MA SZANS VETO! MY IM W NIEDZIELĘ VETO DAMY :). A ZA JANKA I WIESIE PEWNIE I TAK KTOS BEKNIE BO OSTATNIO ADMINISTRATOR ZAREAGOWAL CZYLI COS MUSIAŁO BYĆ NA RZECZY! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalkulator Napisano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zgadzam się z Tobą stańczyk. Szkoda, że muszę się zgodzić bo nie bardzo chce ale realia są inne niż opowieści... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi