tree Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 7 minut temu, Gosc napisał: Zbyszek to krętacz, podobnie jak Szafran. Z resztą pamiętamy jak Zbyszek postąpił z Andrzejem, zostawił chłopa byle być przy korycie! Andrzej przegrał wybory i przeszedł na emeryturę a Zbyszek wygrał i dalej pracuje ku chwale gminy i dobra mieszkańców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 7 minut temu, Gosc napisał: Zbyszek to krętacz, podobnie jak Szafran. Z resztą pamiętamy jak Zbyszek postąpił z Andrzejem, zostawił chłopa byle być przy korycie! Trochę prawdy w tym jest. Zbyszek to jak mu wiatr zawieje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wrobelek Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Godzinę temu, prawda napisał: Trochę prawdy w tym jest. Zbyszek to jak mu wiatr zawieje. Powiedz coś o sobie,tylko potrafisz pisać o kimś.Ja go znam i wiem że pomoże każdemu w potrzebie jeśli jest taka potrzeba .To właśnie on Zbyszek jest taki i nie patrzy czy straci.Malo kto jest taki ,Obrabiać kogoś na tym forum można,bo wiecie że on się nie może obronić. Zbyszek to dobry pracowity człowiek ,nie patrzy żeby mu coś z nieba spadło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wróć Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 2 minuty temu, Wrobelek napisał: Powiedz coś o sobie,tylko potrafisz pisać o kimś.Ja go znam i wiem że pomoże każdemu w potrzebie jeśli jest taka potrzeba .To właśnie on Zbyszek jest taki i nie patrzy czy straci.Malo kto jest taki ,Obrabiać kogoś na tym forum można,bo wiecie że on się nie może obronić. Zbyszek to dobry pracowity człowiek ,nie patrzy żeby mu coś z nieba spadło. Jak to nie może. Może i powinien. Rajca był więc niech wróci. A nie chowa głowę w piasek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rodzic Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 7 godzin temu, wróć napisał: Jak to nie może. Może i powinien. Rajca był więc niech wróci. A nie chowa głowę w piasek. A moje dziecko nie tak dawno chodziło do kina i uczyła.. się grać i śpiewać u super fachowców.Przykro nie chodzi ,gdyż burmistrz i wice pozbyli się ich ,słyszałam że wzięli beztalencia z Chociwla.To niech oni na niego głosują.Jesli on takimi ludźmi obsadza stanowiska to WSTYD i HANBA ..,.......... . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 4 godziny temu, Rodzic napisał: A moje dziecko nie tak dawno chodziło do kina i uczyła.. się grać i śpiewać u super fachowców.Przykro nie chodzi ,gdyż burmistrz i wice pozbyli się ich ,słyszałam że wzięli beztalencia z Chociwla.To niech oni na niego głosują.Jesli on takimi ludźmi obsadza stanowiska to WSTYD i HANBA ..,.......... . Kazik weź się nie ośmieszaj... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zshklerppnc Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Cymbale to ja baba jestem ,jeszcze mi nie wyrósł członek .A prawda jest prawda i nie masz co zwalać że to ten czy ten pisze .Pan Moroz znalazł sobie pracę po za naszym terenem i sobie bardzo chwali ,a P Kazimierz dalej robi to co potrafi najlepiej i efekty pokazuje i mówił mi że jest szczęśliwy bo i tak ma co robić .Jasne to cieniasie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Odwet Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Prawda jest że ludzie z dobrymi kwalifikacjami ,potrafią sobie znaleźć pracę i nie muszą się płaszczyć o nic ,tej głupiej ,niszczącej i podłej władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ryś Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 W dniu 7.01.2021 o 19:51, głowa boli napisał: Za to burmistrz i jego wicek powinni dostać wilczy bilet i basta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mam Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 22 minuty temu, ryś napisał: Za to burmistrz i jego wicek powinni dostać wilczy bilet i basta. Na prezydenta koń na wicka banan Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 4 godziny temu, mam napisał: Na prezydenta koń na wicka banan Pytanie było Na burmistrza nie celebrytów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Doswiadczony Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 11 godzin temu, Zshklerppnc napisał: Cymbale to ja baba jestem ,jeszcze mi nie wyrósł członek .A prawda jest prawda i nie masz co zwalać że to ten czy ten pisze .Pan Moroz znalazł sobie pracę po za naszym terenem i sobie bardzo chwali ,a P Kazimierz dalej robi to co potrafi najlepiej i efekty pokazuje i mówił mi że jest szczęśliwy bo i tak ma co robić .Jasne to cieniasie. Jeszcze? To znaczy, że kiedyś Ci wyrośnie? XDDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jest Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 20 godzin temu, Gosc napisał: Pytanie było Na burmistrza nie celebrytów Na burmistrza też jest kandydat. Burek może powoli pakować swoje zabawki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wreszcie Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 31 minut temu, Jest napisał: Na burmistrza też jest kandydat. Burek może powoli pakować swoje zabawki. Ufff wreszcie bo już na tego Liwaka i Kupczyńskiego patrzeć nie mogę! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gumiak Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Nie rozumiem idei umiejscowienia stacji paliw. Wygląda to tak jakby Liwak poszedł na rękę dla tartaku, spalarni i przyszłej żwirowni. To dla nich zrobił CPN....mieszkańcy Ińska będą krążyć po rondzie żeby wjechać zatankować. To chory pomysł. Zwarzając że wszystkie działki powyżej i obok sprzedał niedawno właścicielowi tartaku za okrojoną cenę zaniżając o ok 50 tysięcy. Teraz stacja paliw jest jak sierotka Marysia. Czyli ma służyć zakładom a wcale nie mieszkańcom. Chore to jak wirus corony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 31 minut temu, gumiak napisał: Nie rozumiem idei umiejscowienia stacji paliw. Wygląda to tak jakby Liwak poszedł na rękę dla tartaku, spalarni i przyszłej żwirowni. To dla nich zrobił CPN....mieszkańcy Ińska będą krążyć po rondzie żeby wjechać zatankować. To chory pomysł. Zwarzając że wszystkie działki powyżej i obok sprzedał niedawno właścicielowi tartaku za okrojoną cenę zaniżając o ok 50 tysięcy. Teraz stacja paliw jest jak sierotka Marysia. Czyli ma służyć zakładom a wcale nie mieszkańcom. Chore to jak wirus corony. To inwestor wybiera miejsce, i działkę nie Liwak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jednak Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 21 minut temu, Gosc napisał: To inwestor wybiera miejsce, i działkę nie Liwak. To nowe zwyczaje. Gmina ma swoje zasoby nieruchomości na konkretne przeznaczenie i potrzeb mieszkańców. Burmistrz ma obowiązek gospodarować mieniem zgodnie z planem. Tymczasem opchnął 1,5 ha za grosze firmie P.T SA za połowę ceny i zaraz jeszcze plan im chciał zmienić z mieszkaniówki na składy i przemysłowkę. Liwak bardzo szybko dogaduje się z finansjerą. Jak nie miejscową to z sksm. To bliskie klimaty tego jegomościa. Stacja paliw też jest dla tych przedsiębiorstw a nie dla mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kim Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tak czytam to marudzenie na umiejscowienie stacji paliw i się zastanawiam kto w Ińsku pieszo po paliwo chodzi? Chcielibyście mieć stację pod oknami? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 2 godziny temu, jednak napisał: 2 godziny temu, jednak napisał: To nowe zwyczaje. Gmina ma swoje zasoby nieruchomości na konkretne przeznaczenie i potrzeb mieszkańców. Burmistrz ma obowiązek gospodarować mieniem zgodnie z planem. Tymczasem opchnął 1,5 ha za grosze firmie P.T SA za połowę ceny i zaraz jeszcze plan im chciał zmienić z mieszkaniówki na składy i przemysłowkę. Liwak bardzo szybko dogaduje się z finansjerą. Jak nie miejscową to z sksm. To bliskie klimaty tego jegomościa. Stacja paliw też jest dla tych przedsiębiorstw a nie dla mieszkańców. Przestań pisać głupoty, stacja paliw w tym mieście , jest ogólnie nie rentowna. A mając takiego inwestora, który chce postawić coś, na czym nam wszystkim zależy to trzeba chuchać i dmuchać. Szczerze akurat, tu się głupio czepiacie władzy której plan na powstanie stacji w końcu wypalił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
porażka Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 19 minut temu, kim napisał: Tak czytam to marudzenie na umiejscowienie stacji paliw i się zastanawiam kto w Ińsku pieszo po paliwo chodzi? Chcielibyście mieć stację pod oknami? Była w centrum i nikomu nie przeszkadzało....nie kłam Pinokio. 7 minut temu, Gosc napisał: Przestań pisać głupoty, stacja paliw w tym mieście , jest ogólnie nie rentowna. A mając takiego inwestora, który chce postawić coś, na czym nam wszystkim zależy to trzeba chuchać i dmuchać. Szczerze akurat, tu się głupio czepiacie władzy której plan na powstanie stacji w końcu wypalił. Po to robi się plany żeby określić miejsca inwestowania. To co zrobił Liwak że plan zagospodarowania zmieniał na każde życzenie i wydawał nasze pieniądze....nasze mieszkańców bo nie jego po 20 koła żeby teraz przeznaczać dla innego cwaniaczka koło boiska. Nie wypisuj bzdur bo nie ma takiej drugiej gminy że na życzenie robi się plan. No chyba że sami za siebie płacą jak na wichrowych wzgórzach.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 4 godziny temu, gumiak napisał: Nie rozumiem idei umiejscowienia stacji paliw. Wygląda to tak jakby Liwak poszedł na rękę dla tartaku, spalarni i przyszłej żwirowni. To dla nich zrobił CPN....mieszkańcy Ińska będą krążyć po rondzie żeby wjechać zatankować. To chory pomysł. Zwarzając że wszystkie działki powyżej i obok sprzedał niedawno właścicielowi tartaku za okrojoną cenę zaniżając o ok 50 tysięcy. Teraz stacja paliw jest jak sierotka Marysia. Czyli ma służyć zakładom a wcale nie mieszkańcom. Chore to jak wirusów corony. Knuje z ciotka wierzą zobaczycie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gdzie pytam Napisano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 4 godziny temu, jednak napisał: To nowe zwyczaje. Gmina ma swoje zasoby nieruchomości na konkretne przeznaczenie i potrzeb mieszkańców. Burmistrz ma obowiązek gospodarować mieniem zgodnie z planem. Tymczasem opchnął 1,5 ha za grosze firmie P.T SA za połowę ceny i zaraz jeszcze plan im chciał zmienić z mieszkaniówki na składy i przemysłowkę. Liwak bardzo szybko dogaduje się z finansjerą. Jak nie miejscową to z sksm. To bliskie klimaty tego jegomościa. Stacja paliw też jest dla tych przedsiębiorstw a nie dla mieszkańców. To może te działki których nie opublikowano, nie ujawniono że sprzedano, no i zaniżono cenę do przetargu i poszły bez przebitki. Kuwa ale paniska. Wożą się brykami ale kupują nieruchomości za złotówkę. Gdzie biznes gminy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kim Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 13 godzin temu, porażka napisał: Była w centrum i nikomu nie przeszkadzało....nie kłam Pinokio. W tamtym czasie,50 metrów obok tego "centrum" hodowano krowy , świnie i kury.Za stacją pasły się krowy i konie.O tym centrum mówimy? Czy może pamięć zawodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 14 godzin temu, gdzie pytam napisał: To może te działki których nie opublikowano, nie ujawniono że sprzedano, no i zaniżono cenę do przetargu i poszły bez przebitki. Kuwa ale paniska. Wożą się brykami ale kupują nieruchomości za złotówkę. Gdzie biznes gminy? Liwak to zaraza. Plany robił na życzenie właścicieli by taniej płacili podatki. Taniej za śmieci, taniej za kupno nieruchomości tylko mieszkańcom dowala ceny z kosmosu. Łajdak jeden z drugim. Radni też temu winni bo podsuwane uchwały głosują. Nawet nikt o nic nie zapyta. Przecież sami też płacą ciemniaki a władztwo ich się kiedyś skończy. Może nawet szybciej niż myślą. Na rączki z taką władzą. Na pohybel! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak nie można Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 3 godziny temu, wyborca napisał: Liwak to zaraza. Plany robił na życzenie właścicieli by taniej płacili podatki. Taniej za śmieci, taniej za kupno nieruchomości tylko mieszkańcom dowala ceny z kosmosu. Łajdak jeden z drugim. Radni też temu winni bo podsuwane uchwały głosują. Nawet nikt o nic nie zapyta. Przecież sami też płacą ciemniaki a władztwo ich się kiedyś skończy. Może nawet szybciej niż myślą. Na rączki z taką władzą. Na pohybel! W gminie panuje zgniła atmosfera. Pracownicy patrzą na Liwaka i Kupczyńskiego jak na złodziei. Bo nie oni zawinili a burmistrz na pracowników zrzuca winę. Rządzą po swojemu a winę zwalają na biednych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi