pytanie Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Godzinę temu, Doświadczony napisał: Pamiętaj o jednym - jak już Biedra wykończy wszystkie mały sklepy swoimi cenami, to natychmiast te ceny podniesie do poziomu, o jakim Ci się nawet nie śniło. I tyle będzie Twojego wzbogacenia kieszeni. zapewne należysz do tych sklepikarzy , pytam czy kiedy powstała Biedronka w Chociwlu TAK się stało ???? Kto tu opowiada bzdety i robi panikę ??? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bujanko Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 59 minut temu, CBA napisał: Na mojego nosa to CBA, CBŚ, PG, Policja i Prokuratura będą mieć pełne ręce roboty. Podpowiadam Szafranowi ty człowieku zrób sesję i odwołaj tego nieudacznika to wyjdziecie jako radni z twarzą. Bo inaczej to was wszystkich do ciupy wsadzą. Kto wam będzie paczki przynosił. Nie przesadzaj. Mamy plecy u Rzepy nikt nas nie ruszy. Bujaj się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kol Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 32 minuty temu, bujanko napisał: Nie przesadzaj. Mamy plecy u Rzepy nikt nas nie ruszy. Bujaj się. haha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głowa boli Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 W dniu 5.01.2021 o 12:31, Bartosz napisał: A tu Jeszce link do całego UKRYWANEGO PROTOKOŁU http://bip.insko.pl/strony/menu/120.dhtml Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
układ Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 51 minut temu, głowa boli napisał: Jak widać Rzepa ma moc sprawczą jak wszyscy w PSL. Układ zamknięty bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
baron Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 12 godzin temu, układ napisał: Jak widać Rzepa ma moc sprawczą jak wszyscy w PSL. Układ zamknięty bez dwóch zdań. Był baron SLD czemu ma nie być baron PSL? Przecież nie mogą być gorsi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 42 minuty temu, baron napisał: Był baron SLD czemu ma nie być baron PSL? Przecież nie mogą być gorsi. Ińsko baron z SLD to stał się zagorzałym pisowcem, jak to mówią lewy do prawego wypij kolego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińsko Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Ińsko to zgorzkniała, smutna , wyludniona mieścina. Od dwóch kadencji rządzone przez układ PSL nie daje szans na rozwój tylko uwłaszczanie się na majątku gminy. Całemu pajzlowi przygląda się Działoszewska i klaszcze w dłonie że wszystko idzie po jej myśli. Przecież nie kto inny rządzi jak jej pupil Liwak co prawda teraz w PSL ale to jedna drużyna. Kradną tak samo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J*****ć psl Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 39 minut temu, Ińsko napisał: Ińsko to zgorzkniała, smutna , wyludniona mieścina. Od dwóch kadencji rządzone przez układ PSL nie daje szans na rozwój tylko uwłaszczanie się na majątku gminy. Całemu pajzlowi przygląda się Działoszewska i klaszcze w dłonie że wszystko idzie po jej myśli. Przecież nie kto inny rządzi jak jej pupil Liwak co prawda teraz w PSL ale to jedna drużyna. Kradną tak samo. Ińsko to skorumpowana miejscowość. Nie tylko władza ale skurwieni z nią mieszkańcy z układu. A już na pewno przedsiębiorcy i rodziny włodarzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 18 godzin temu, CBA napisał: Na mojego nosa to CBA, CBŚ, PG, Policja i Prokuratura będą mieć pełne ręce roboty. Podpowiadam Szafranowi ty człowieku zrób sesję i odwołaj tego nieudacznika to wyjdziecie jako radni z twarzą. Bo inaczej to was wszystkich do ciupy wsadzą. Kto wam będzie paczki przynosił. Szafran tego nie zrobi bo boi się własnego cienia. Ale tak! To by pozwoliło jemu i radnym wyjść z twarzą. Burmistrz powinien być odwołany. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nazs Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 6 godzin temu, wyborca napisał: Szafran tego nie zrobi bo boi się własnego cienia. Ale tak! To by pozwoliło jemu i radnym wyjść z twarzą. Burmistrz powinien być odwołany. wal konia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jednak Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Godzinę temu, nazs napisał: wal konia Gnido ty możesz Jackowi loda robić. Tyle szafran znaczysz dla niego. Cień to twoja twarz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mewa Napisano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 1 godzinę temu, nazs napisał: wal konia Mogę zapytać ? A jak się wali konia? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 W dniu 8.01.2021 o 10:08, Ińsko napisał: Ińsko to zgorzkniała, smutna , wyludniona mieścina. Od dwóch kadencji rządzone przez układ PSL nie daje szans na rozwój tylko uwłaszczanie się na majątku gminy. Całemu pajzlowi przygląda się Działoszewska i klaszcze w dłonie że wszystko idzie po jej myśli. Przecież nie kto inny rządzi jak jej pupil Liwak co prawda teraz w PSL ale to jedna drużyna. Kradną tak samo. Otóż to.....plan wieży wykonuje Liwak i spółka. 23 godziny temu, J*****ć psl napisał: Ińsko to skorumpowana miejscowość. Nie tylko władza ale skurwieni z nią mieszkańcy z układu. A już na pewno przedsiębiorcy i rodziny włodarzy. W dniu 8.01.2021 o 09:10, baron napisał: Był baron SLD czemu ma nie być baron PSL? Przecież nie mogą być gorsi. Także tak! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Kogo Nowego widzicie na miejsce obecnej władzy, kto powinien zostać burmistrzem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zaa Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 30 minut temu, Gosc napisał: Kogo Nowego widzicie na miejsce obecnej władzy, kto powinien zostać burmistrzem Mnie przychodzi na myśl Szafran. Ale pod warunkiem że odetnie pępowinę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koń Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 koń ba prezydenta Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 3 godziny temu, Gosc napisał: Kogo Nowego widzicie na miejsce obecnej władzy, kto powinien zostać burmistrzem Ty Włodek, nie rozpędzaj się tak. Bo burmistrzem to możesz zostać na gruba, a nie w Ińsku. Nie jesteś swój, tylko adoptowany jak połowa Manhattanu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Moim zdaniem powinien zostać burmistrzem Pan Włodzimierz lub Pan Zbyszek ,ponieważ są to ludzie doświadczeni i co najwazniejsze to ludzie dostępni i moralni .Niech sobie mówią co chcą ich zniszczyć .A ja wiem że to są ludzie bardzo pracowici i rzetelni.Znam i wiem co tu piszę.Pozdrawiam Panów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 25 minut temu, Wyborca napisał: Moim zdaniem powinien zostać burmistrzem Pan Włodzimierz lub Pan Zbyszek ,ponieważ są to ludzie doświadczeni i co najwazniejsze to ludzie dostępni i moralni .Niech sobie mówią co chcą ich zniszczyć .A ja wiem że to są ludzie bardzo pracowici i rzetelni.Znam i wiem co tu piszę.Pozdrawiam Panów. Przynajmniej są w stałym kontakcie z wyborcami a nie jak Michał i Jacek mają swój świat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 35 minut temu, Wyborca napisał: Moim zdaniem powinien zostać burmistrzem Pan Włodzimierz lub Pan Zbyszek ,ponieważ są to ludzie doświadczeni i co najwazniejsze to ludzie dostępni i moralni .Niech sobie mówią co chcą ich zniszczyć .A ja wiem że to są ludzie bardzo pracowici i rzetelni.Znam i wiem co tu piszę.Pozdrawiam Panów. Mazurek ty to gnida jestes Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jhgfd Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 2 minuty temu, Gosc napisał: Mazurek ty to gnida jestes Chciałbyś być tym człowiekiem,nie jeden zazdrości jemu tej pracowitości.Ludzie nie bądźcie zazdrosni.Takiegp pracusia to daleko szukać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 46 minut temu, Wyborca napisał: Moim zdaniem powinien zostać burmistrzem Pan Włodzimierz lub Pan Zbyszek ,ponieważ są to ludzie doświadczeni i co najwazniejsze to ludzie dostępni i moralni .Niech sobie mówią co chcą ich zniszczyć .A ja wiem że to są ludzie bardzo pracowici i rzetelni.Znam i wiem co tu piszę.Pozdrawiam Panów. Ale co wy Jacek i Michał tacy ładni. Co z tego że nic nie robią! A kto służy Rzepie a kto ciągnie wódę jak wodę. Włodek i Zbyszek tylko za nich pracują. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Doswiadczony Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 W dniu 7.01.2021 o 18:49, pytanie napisał: zapewne należysz do tych sklepikarzy , pytam czy kiedy powstała Biedronka w Chociwlu TAK się stało ???? Kto tu opowiada bzdety i robi panikę ??? Nie, nie należę. Nie wiem, co się stało w Chociwlu, nie wiem nawet czy upadły tam lokalne sklepy. Wiem, jak jest gdzie indziej. To tyle - uspokój się i mniej agresji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 42 minuty temu, lol napisał: Ale co wy Jacek i Michał tacy ładni. Co z tego że nic nie robią! A kto służy Rzepie a kto ciągnie wódę jak wodę. Włodek i Zbyszek tylko za nich pracują. Zbyszek to krętacz, podobnie jak Szafran. Z resztą pamiętamy jak Zbyszek postąpił z Andrzejem, zostawił chłopa byle być przy korycie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi